.:Hovedsiden:.

Alliert Befrielse av Tyske Kvinner fra Barn til Oldinger

Norske skoler og massemedia hjernevasker skoleungdommen med løgner om hvordan de allierte befridde Europa under den andre verdenskrig. Her har maleren Smagon foreviget en ung tysk jente som ble befridd så det suste av de allierte "befrierne". Først for klærne, deretter for dyden og til sist for livet.


Her har vi et nærbilde av hvilken takk de allierte "befrierne" ga den unge jenta. Hun var som dere kan se ikke alene om å bli "befridd" den 28. januar 1945 i den tyske byen Prössel i Ostpreussen.


Sovjetisk Befrielse

Teksten på bildet på norsk(fritt oversatt): Overskrift: "Sovjetisk Befrielse". Fortsettelsen under: "En tysk sykepleierske på 19 år blir kastet ut av en sovjetkommunistisk lastebil etter at sovjetsoldatene hadde voldtatt henne på tur og mishandlet henne. Dette skjedde ved Prag i Tsjekkia". Bildetekst slutt.

Krigen ble ført som en utryddelseskrig mot det tyske folk og målet var å drepe flest mulige tyskere og knekke det tyske folk for alltid. Jøden Ilja Ehrenburg ble etter krigen belønnet for sine hatefulle oppfordringer om å voldta og drepe tyskere. Jødedommen erklærte krigen og internasjonale jøder som Kaufmann, Lindemann, Morgenthau, Ehrenburg med mange flere sto i fremste rekke i folkemordet.

Vil du vite mere? Vi gir deg Sann Historie - ikke skolenes og medias løgner og forvridde propaganda!