.:Hovedsiden:.

Schwindler's Liste - Løgn, Svindel og Hat - Artikkel

Skyteløgnen

Et av hovedpunktene i svindelfilmen er når kommandant Göth står på balkongen til boligen sin og skyter internerte. Filmen er sett av utallige millioner og er viktig i skolenes hjernevasking av elever på ungdomsskoletrinnet. Men sto nå egentlig Amon Göth på balkongen sin og skjøt de internerte etterhvert som han følte for det? Selvsagt gjorde han ikke det. På bildet over er den virkelige Göth til venstre mens filmens kopi står til høyre med kikkertsikte på geværet. Ser vel litt råere ut.

Vi kan tydelig se at mens boligen på bildet til venstre ligger lavt i terrenget med et hustak over seg er filmens plassering oppe på en høyde med leiren under seg. Tegningen under illustrerer dette.Over er hvordan kommandantboligen med balkongen var plassert i terrenget. Til venstre, under den virkelige Göth, er boligen plassert slik den var i virkeligheten. Til høyre er kommandantboligen plassert på toppen av en haug med utsyn over en åpen plass i leiren hvor de internerte passerte og hvor altså jødeløgneren som regisserte filmen, Steve Spielberg, lar Göth skyte internerte. Med andre ord ren og skjær svindel og løgn i kun ond hensikt. Hva gjorde så Göth på balkongen med det gamle jaktgeværet sitt? Joda, han skjøt en fugl i ny og ne. Det er helt vanlig i mellom-Europa, men ikke i Norden å skyte eller spise småfugl.

Skulle så noen tro på løgnene om at Göth drepte internerte for sport er det ingen beviser funnet på det og må derfor betraktes som en hvilken som helst annen HoloCa$h-løgn.

Gullringen

Bildet over er av ringen Liam Neeson fikk for rollen som Oscar Schindler i filmen. Pussig, men det finnes ikke noe bilde tilgjengelig av den originale ringen. Tipper det skyldes at det også er en løgn. Som det meste andre både i fantasihistorien i boken og i filmen.

Jødene har full kontroll med medier i den vestlige verden. Hovedkvarteret for den jødiske filmindustrien deres ligger i Hollywood og da HoloCa$h-løgnene deres ble avslørt i full offentlighet på slutten av 1980-tallet gjennom Zündelrettssakene i Canada ble plakettene med de 4 millioner fjernet i Auschwitz. Samtidig satte Hollywoodjødene propagandamaskineriet sitt i høygear og har holdt høyt tempo i den antityske hat- og løgnspredingen sin siden.Til venstre over er coveret til løgnpropagandaen mens regissøren Spielberg er til høyre.

En av forgrunnsfigurene i hat- og løgnkampanjen er den kjente jødiske filmskaperen Steven Spielberg. I 1994 lå det 20 blanke plaketter i Auschwits etterat de hadde måttet fjerne de opprinnelige hvor det sto 4 millioner 5 år tidligere. Hva skulle jødene gjøre? Kaste kortene og innrømme at hele historien om de 6 millioner er løgn?

Umulig, staten Israel og hele det jødiske folks eksistens var og er avhengig av at løgnen holdes oppe. Med det som bakgrunn forstår vi bedre Spielberg-filmen "Schindler's List" eller bedre "Schwindler's List". Her er det blod og gørr og dritt og møkk og løgn opp og løgn i mente.

Gullringen som er avbildet øverst og rett over denne teksten ble laget for filmen som kopi av den påståtte ringen jødene ga Schindler da krigen var over i takknemlighet over at de overlevde. I ringen er det gravert følgende tekst på hebraisk som er hentet fra Talmud: "Den som redder selv bare et menneskeliv; redder hele verden". Næmen så søtt, men tror du med ditt kjennskap til jødene og deres hatbok, Talmud, at dette er en riktig gjengivelse av Talmudteksten?

Riktig. Dette er en tekst beregnet på å lure naive Goyim. Her er den riktige teksten slik den står i Talmud: "Den som redder selv bare en eneste jødisk sjel; betraktes av den hellige skrift som hadde han reddet en hel verden". Talmud er de nedskrevne levereglene som er hellige for jødene. Mere hellig enn Torah, de 5 Mosebøkene.

Her er kilde på engelsk for Talmud-teksten: Tractate Sanhedrin 37a "Whosoever preserves a single soul of Israel, Scripture ascribes to him as if he had preserved a complete world".

Det dreide seg altså ikke om "et menneskeliv", men kun "en jøde". Ja, se det er noe helt annet.Hvorledes gikk det så med dette foraktelige makkverket av en løgnhistorie som film? Joda, som ventet: Filmen fikk flere Oscartitler i USA samt den norske Amanda-prisen for beste utenlandske film i 1994. I tillegg er både filmen og Spielberg neddynget med priser og hedersbevisninger for hatpropagandaen. Han ga nytt mot til jødene og året etter var de nye plakettene på plass med det altfor høye fantasitallet 1,5 millioner. Så filmen hadde sin misjon for HoloCa$h-industrien. Over er bilder av Oscarstatuett til høyre og Amandastatuett til venstre. Fytterakkern for noen jødiske spyttslikkere de som deler dem ut må være. Skammelig.

Schwindler's Liste er til å le av for seriøse folk!