.:Hovedsiden:.

Herman Rosenblat og hans kjærlighetshistorie ren løgn
Oprah kalte det: "Verdens største kjærlighetshistorie
Kol Nidre: Hvorfor jøder lyver uhemmet og uten skam

Nok en HoloCa$h-løgner er avslørt. Herman Rosenblat og hans kone ble verdensberømte gjennom sine opptredener på Oprah show og dro på foredragsreiser og fortalte skoleungdom om livet i de tyske konsentrasjonsleirene og hvordan denne piken ved gjerdet hadde kastet epler over gjerdet til han da han som gutt var internert i Auschwitz. Over er et bilde av løgnerne.Bildene over er omslag for boken om svindlernes HoloCa$h-dikting. Boken ble riktignok trukket fra forlaget, men for hvor lenge gjenstår å se. Det er satt igang produksjon av en film med 175 millioner dollar i startbudsjett om løgnen så HoloCa$h lever opp til navnet sitt. Som dere kan se selv så pongteres det på begge bildene at historien er sann: "The true story". På det til høyre er det "godkjentstempel" som sier det samme: "A true story".


Historien går i korthett ut på at den polske jødegutten Herman Rosenblat ble internert i Auschwitz og at han sto ved gjerdet og så ut og da kom det hver dag en ung pike og kastet et eple over gjerdet til han. Begge overlevde krigen og møttes ved en tilfeldighet i New York mange år etter og giftet seg. En del års senere startet han å fortelle historien og ble hausset opp slik alle jødeløgnere blir som kan sverte tyskerne. I over ti år levde paret høyt som superkjendiser. Så raknet det, men pytt. Folk glemmer fort og historien sitter likevel bak i hukommelsen som nok et bevis på jødenes herlighet og Goyim's hat mot dem. Sannheten er at jøder hater og lyver mens naive Goyim går fem på hver gang.

Det ble også skrevet en barnebok om kjærlighetshistorien for det er jo klart at alle barn skal lære om jødene og deres positive følelser uansett hvilke lidelser Goyim påfører dem. Forsiden på boken over. Nå er piken med eplene gjort til en engel.Millioner og atter millioner kvinner og femsemenn ser på Oprah og føler og ler og gråter der det er forventet av dem. Bøker selger i millioner bare av å bli omtalt på Oprah show. Rosenblat var der to ganger med enorm suksess som resultat. Den samme jødedyrkende Oprah var en gang i Auschwitz sammen med løgneren Wiesel og promoterte han og boken hans da han trengte det. Som alle andre innen media vet Oprah hvem som avgjør om du tjener penger og har suksess i medieverdenen.

Hva er den dypereliggende årsaken til at jødene lyver så det renner av dem uten å skjems mens vi Goyim nærmest er blottet for evnen til å lyve? Forskjellen ligger i den jødiske bønnen Kol Nidre som jødene sier sammen i alle verdens synagoger og som annullerer hver løgn de sier i løpet av det neste året:

Kol Nidre

"Alle eder vi sverger, forpliktelser, erklæringer, løfter vi avlegger og som vi kan bli bundet av uansett hvilket navn vi kaller dem i det året som kommer avviser vi herved.

Måtte de bli fjernet, annullert, gjort ugyldige og ha null effekt. De skal ikke binde oss eller ha makt over oss.

Forpliktelsene, erklæringene og løftene skal ikke forplikte oss. Edene vi sverger skal heller ikke betraktes som eder."

Derfor lyver jødene så det renner av dem om HoloCa$h og alt annet. Du kan faktisk aldri tro et ord av hva de sier og med sin kontroll over vår verden kan du ikke tro et ord av de Goyim som følger opp løgnene deres heller. Bildet over illustrerer det og gjelder hver eneste såkalte "sann" historie servert av dem som var internert av tyskerne under krigen.

HoloCa$h er jødeløgn satt i system for penger og makt til jødene!"