.:Hovedsiden:.

Georg Rechenberg
Gassete Jødeknokler som Flomsikring i Polen

For å kunne fortsette hatpropagandaen fra den 2. verdenskrig mot tyskerne ved hjelp av de alliertes tribunaler og seierherre-"justis" ble det opptatt beedige forklaringer av hjemvendte fra det som kaltes tyske avlivingsleire i 1946. Noen av disse latrineryktene og løgnene er utgitt i bokform av ryktesprederne mens andre, som Georg Rechenberg, holdt seg for god til det. Årsaken til at vi gjengir noe av rettsforklaringen hans er at han kaster lys over et spørsmål mange har stilt seg uten at svarene så langt er tilfredsstillende. Bildet over viser starten på Rechenberg sin rettsforklaring.

Litt ute i vitnemålet finner vi dette interessante avsnittet hvor vi informeres om eksistensen av gasskamrene i Auschwitz II Birkenau hvor alle utenom arbeidsføre menn blir kjørt direkte i gasskammer med lastebiler. Dette vet Rechenberg fordi han senere under oppholdet sitt har hverv som gjør at han har førstehånds erfaring med hva som skjer.

Her gir Rechenberg oss en 1.-hånds beretning av de påståtte gasskamrene i Auschwitz II Birkenau. Så nå vet vi altså at de var kamuflerte dusjrom med dusjhoder i taket som det i stedet for herlig varmt vann kom dødelig Zyklon-B-gass ut av. I siste del av avsnittet nevner han 5 slike gasskammerbygg som går for fullt i slutten av 1944 med en ladning av 50-60 godsvogner fulle av jøder som skal gasses i Auschwitz om gangen. Teksten over fortsetter direkte på bildet under:

Interessant: På slutten av 1944 ankom altså døgnet rundt hauger av vogntog med et snitt på rundt 3.000 jøder som stort sett ble sendt rett inn i gasskamrene. Begrepet "slutten av et år" er litt upresist, men la oss sette det til 3 måneder, altså 90 dager, som gir et enormt antall gassete jøder i Auschwitz bare i slutten av 1944. Ikke helt i samsvar med kosher HoloCa$h-myte, men pytt, la gå.

Georg Rechenberg gir oss i den nederste setningen også svaret på et spørsmål som har gitt de HoloCa$h-troende grå hår og mange unnvikende løgner når de blir spurt om hvor all asken og alle knoklene etter disse millioner gassete jødene ble av. Nå vet vi det og hvis vi er greie mot Rechenberg og sier at asken ble brukt til gjødsel på jordene mens knoklene ble brukt til flomsikring av storelven Weichsel så gir det mening. Den var ny, men gir et artig perspektiv på flomsikring.

Den observante opplevelsesturist som er på obligatorisk gråtetur til Auschwitz bør ta seg en tur langs Weichsel's bredder og spasere på flomsikringen og legge ned noen blomster for de utallige jødiske knokler som den er bygget opp av. Ja, for når det ble garantert gasset enorme mengder jøder der bare i siste kvartal av 1944 må det jo ha blitt nok knokler til å sikre sør-Polen mot oversvømmelse.

HoloCa$h-industrien burde få beskjed om dette snarest slik at de kan oppjustere tallene sine tilsvarende.

At Georg Rechenberg er et 1.-hånds vitne er det ingen tvil om med alle de forskjellige jobbene han ble satt rundt om i Auschwitz-komplekset. Teksten fortsetter på bildet under:

Ingen tvil kan være til stede om at Georg Rechenberg er eksperten som selv har sett og opplevd alt som kunne ses og oppleves i Auschwitz. Pussig i grunnen at han ikke nevner de mange millioner gassete jødene når han ramser opp hva folk døde av i Auschwitz. Hmmm, snodig. Svaret er selvsagt at det aldri ble foretatt noen form for massegassing av jøder, hverken i Auschwitz eller andre steder.

Men tyskerne var nå greie også når det kom til stykket. Selv fikk Georg Rechenberg flekktyfus, men god pleie fikk han frisk igjen og med et slikt overskudd at han kunne hjelpe andre med gode senger og ekstra mat når de var syke. Det var jaggu mere enn mange tyskere hadde i de av de vestallierte utbombete tyske byene.

Hvis noen som leser dette skulle tro på Rechenberg's historier om massegassinger og flomsikring med jødeknokler så slapp av og ta det med ro. Løgn og fantasi og latrinerykter. Tøft, ja, men det var verre i de allertes morderbombing i de tyske byene for kvinner, gamle og barn enn det var for jøder i Auschwitz. I forhold til de hva de sivile tyskerne ble utsatt for av angloamerikanernes massemord med brannbombing av de tyske byene (det sanne Holocaust) og sovjeternes og polakkenes, tsjekkernes og jugoslavenes massemord, massevoldtekter og fordrivelse av tyskere var de tyske leirene for jøder rene ferieleirer.