.:Hovedsiden:.

Nok en Auschwitz-svindel

I bestrebelsen på å bygge Auschwitz opp til det sentrale punktet i den nye verdensreligionen HoloCa$h er mytedannerne nødt til å forfalske historien etter beste evne.

Her ser du et slikt eksempel hentet fra det tyske magasinet Quick i 1979. Bildet viser en massegrav med utmagrede lik som tydeligvis er ofre for en sykdomsepidemi.

Teksten på bildet betyr: "Auschwitz slik det virkelig var". En typisk "HoloCa$h"-løgn.

I dette tilfellet er bildet fra Bergen-Belsen hvor det raste den verste tyfus- og dysenteri-epidemi man kan tenke seg på våren 1945.

Da britene erobret leiren i begynnelsen av april 1945 fikk de se følgene av sine egne forbrytelser mot menneskeheten på nært hold. På grunn av sin egen teppebombing av sivile mål i Tyskland hadde det tyske samfunnet sluttet å eksistere. Transportnettet var brutt sammen slik at den maten og de medisinene som fantes ikke kom fram dit de skulle.

Britiske jagerfly fløy lavt over hele Tyskland og skjøt på blink etter alt de så. Bønder på jordene, gamle kvinner og menn som plukket poteter eller prøvde å skaffe seg litt mat ble meiet ned av jagerflyvernes maskingeværsalver.

Oppi dette menneskeskapte helvete på jord prøvde den tyske leirledelsen å drive Bergen-Belsen. Det gikk ikke fordi leiren i tillegg til egne problemer måtte ta i mot titusener av flyktninger fra Auschwitz som det ikke fantes mat, medisiner eller boliger til.

Evakueringen av Auschwitz-internerte skjedde etter anmodning fra de Vestallierte som ikke ville at de skulle falle i sovjeternes hender og bli sendt direkte til Sibir.

Etter at britene overtok ansvaret for de internerte i Bergen-Belsen krevde epidemiene rundt 15.000 ofre til.

De bildene man tok av de døde under denne perioden brukes i alle sammenhenger med forskjellige tekster utifra hvilken effekt man vil oppnå.

I dette tilfellet altså å bygge opp under den falne myten om Auschwitz. Vi i Vigrid oppfatter dette som en hån mot de dødes minne og håper at løgnerne og svindlerne snart vil nøye seg med sannheten slik den nå engang var. Den er ille nok og setter den internasjonale økonomisk/politiske jødedommen og deres allierte på anklagebenken som de verste krigsforbrytere og forbrytere mot menneskeheten som noen gang har levd.

De stoppet heller ikke i mai 1945, men fortsatte myrderiene sine flere år etterpå i Europa inntil de kunne slå til for alvor i Palestina i 1947 med de samme allierte i ryggen. Et folkemord som pågår for full maskin ennå.

Vil du fred og frihet på jorden basert på gjensidig respekt og historisk sannhet er borgerrettsbevegelsen Vigrid det eneste alternativet i Norge i dag. Bli med oss i vår kamp for menneskeverd og toleranse.

Odin er stor og allmektig og gir en dag balanse i regnskapet!