.:Hovedsiden:.

Julius Paltiel og Dr. med. Josef Mengele
Dr. Mengele redder Julius Paltiel fra døden
Gjennomgang av boken om Paltiel's eventyr "På tross av alt"
Sidehenvisningene er til denne boken

Det begynner å bli noen år siden jeg første gangen ble fortalt historien om Julius Paltiel og knærne hans. He-he. Du lurer vel på hva Julius Paltiel sine knær har i historien å gjøre? Det lurte jeg også på da jeg ble kontaktet av en eldre mann fra Trondheim som kjente til historien om Paltiel og knærne hans. Det gjorde jeg jo ikke så jeg ba han å fortelle den. Og her er den (fritt gjenfortalt av meg):

"Julius Paltiel er en jøde som vokste opp i Trondheim i en velstående handelsfamilie. Han ble født i 1924 og var liten og puslete. I tillegg hadde han problemer med knærne sine på grunn av leddgikt og revmatisme. Det gjorde at når de andre guttene spilte fotball så sto han som regel på sidelinjen og så på. Og det syntes han var leit fordi han hadde lyst til å være med på leken.

Slik går tiden og i 1942 blir han internert av den tyske okkupasjonsmakten og satt i leir sammen med andre jøder som tilhørende en krigførende part. (I USA skjedde for øvrig det samme med japanerne i 1941 umiddelbart etter det japanske angrepet på Pearl Harbour. I de fleste jødestyrte og -allierte landene gikk man for øvrig både raskere og hardere til verks mot sine motstandere enn det Tyskland gjorde, men det er en annen sak.)

Julius Paltiel fikk selvsagt trøbbel med knærne sine helt fra starten av. I storparten av januar og februar 1943 blir han lagt inn på Botsfengselet hvor han blir behandlet av en av landets beste leger, dr. Gordon Johnson, for lidelsene sine (side 41/42). Paltiel opplyser tidligere i boken at hans bror Idar er rekonvalesens med giktfeber (side 16) så dette er tydeligvis en arvelig lidelse(?). Hvis da denne type sykdom er arvelig. På det tidspunktet fantes det ingen kur eller medisin som kan helbrede leddgikt og revmatisme så behandlingen gikk ut på hvile og omslag med kamferolje rundt kneleddene hans. (Så vidt jeg vet finnes ingen slik vidunderkur for varig helbredelse i dag heller.) Dr. Gordon stiller diagnosen revmatisme og leddgikt (side 41).

På side 49 beskriver Paltiel den hendelsen som vel er det nærmeste døden han kommer under krigen: Et alliert bombeangrep på Berlin. Han er nok glad for å forlate byen for å komme i sikkerhet under trygge forhold i Auschwitz som for Paltiel nærmest blir en ferie- og rekonvalesensleir langt unna krigens gru. På sidene 56/57 beskrives standard vask- og avlusingsprosedyre. Det er jo snodig at han som påstår å ha fått tatovert fangenr 105362 på armen sin ikke tar bilde av den og bruker i boken. I stedet brukes en tegning hvor en arm stikkes med en nål og får nr 74349. Pussig? Kanskje han ikke ble tatovert eller nålestikkingen skal se mere brutalt ut?

På side 60 får Paltiel vite at de "norske" jødene som ble fraktet til Tyskland er blitt gasset ihjel. Med unntak av ti stykker som kan gi vitnesbyrd videre om gassingen. Litt vel klumsete av tyskerne, synes nå jeg, å etterlate vitner på denne måten. På side 61 går Paltiel videre og serverer oss det reneste sprøytet som er så typisk for jødenes løgner om massegassing i Auschwitz. Jeg siterer: "....En merkelig søtlig eim siver inn i neseborene. Vi har allerede vent oss til den. Lukten kommer fra krematoriene og trenger inn overalt. I neseborene, i klærne, vi blir ikke kvitt den. Lukten av brent menneskekjøtt. Den rir oss som en mare, med utrolig kraft. Den er en konstant advarsel om hva som venter oss. Krematorieovnene brenner døgnet rundt. Røyken står som et skrik mot himmelen, et bevegelig monument i svart......". Og han fortsetter: ".....Hver gang gasskamrene har vært i bruk, må de tømmes for lik og luftes ut. Men etter få minutter blir neste gruppe med dødsdømte sendt inn.....". Dette er intet annet enn løgner så fulle av jødisk ondskap og hat at det virker mot sin hensikt. Heldigvis.

En artighet som forteller oss at dette er en ren løgn han bare videreforteller slavisk er at han nevner ikke med et ord i denne sammenhengen hvor disse gasskamrene og krematorieskorsteinene med flammer og røyk er. Eventyret nevnes etter at han er ankommet Auschwitz III Monowitz mens de fleste bruker denne beskrivelsen om Auschwitz II Birkenau som ligger flere kilometer unna.

Noe av det som gjør Paltiel's løgner om lukt og røyk og gassing ekstra idiotisk er at han var plassert i Auschwitz III Monowitz som arbeider på de nye Bunaverkene. Det er flere kilometer unna der de andre løgnerne påstår at det ble gasset jøder og hvor krematorieovnene gikk for fullt med lukt, røyk og flammer som la seg over leiren.

På side 63 får vi høre om et jødisk orkester som blir så flinke at SS-vaktene bruker dem til underholdning. Bare for å gi et inntrykk av størrelsen på fabrikkanleggene i Monowitz nevner paltiel på side 66 at fangene skal gjerde inn fabrikkområdet på ca femti kvadratkilometer. Så stort var det vel ikke på langt nær, men når man er igang med å lyve er det like godt å ta i over alt.

Innimellom gir Paltiel oss artige opplysninger. Midt i denne industrielle masseutryddelseskampanjen av Europas jøder hvor ressursene spennes til det ytterste for å få drept alle jødene får de 8 dagers sykeopphold for IG-Farben's regning på en sykestue om de blir syke. Syke jøder med betalt opphold på sykestue midt i det påståtte senteret for massedrap på nettopp jøder?

Siden Julius ikke er av de største og sterkeste tar tyskerne spesielt hensyn til han og tildeler han lettere innendørs arbeide som ikke er for hardt. Når han blir forkjølet får han plass på sykestuen hvor han får hvile seg til han blir frisk og arbeidsfør igjen. Men knærne blir verre og sammen med en dobbelsidig lungebetennelse og revmatisk feber faller Julius til slutt sammen.

En dødssyk jøde i Auschwitz? Hvor tror du det blir av han? I gasskammeret, ikke sant? Neida, tvert imot. Det er umulig, for det fantes ikke gasskamre til gassing av folk i Auschwitz. Altså bærer det på sykestuen igjen hvor han får den beste pleien man kan få i tyskokkupert område vinteren 1944. En behandling mange tyskere ville misunt han på det tidspunktet av krigen. En av Europas mest kjente spesialister på lungesykdommer, dr. Weiss, behandler han for lungebetennelsen. Sidene 77 til 81.

Jeg betviler at det er mulig for en jøde som lyver om interneringsleirene uten å måtte ta med avføringshistorier. Det er en del av jødenes tankesett og på side 73 og 78 får vi del i hvordan en medfange som ligger for døden i samme sykeseng som Paltiel spretter rundt i dødskrampe og driter midt i ansiktet til Paltiel. Haha. Egentlig for dumt til å le av, men slik skriver han om det. Syke, syke jøder.

En annen kjent lege, Dr. Josef Mengele, som er kjent fra før krigen for sitt banebrytende arbeide innen kontrastmidler, får høre om leddgikten hans og tar han under spesiell behandling(Sonderbehandlung). Behandlingen er eksperimentell fordi det som sagt ikke fantes(eller finnes) behandling som gir varig helbredelse mot leddgikt og revmatisme. Man kan få kurer og behandling som gir lindring eller sykdommen (en virusbasert sådan) kan komme og gå av seg selv.

Den kjente tyske leirlegen, dr. med. Josef Mengele, stiller altså opp for den nærmest invalide norske jøden, Julius Paltiel, i et forsøk på å helbrede han slik at han kan bli frisk og arbeidsdyktig igjen. Tyskerne trenger all den arbeidskraften de kan få og gjorde det de kunne for å holde de internerte friske og arbeidsdyktige. Spesielt i Auschwitz som var et av de største og viktigste industrikompleksene i forbindelse med interneringsleirene deres.

Og Julius tar med takk imot hjelpen. I hele 2 måneder ligger han på sykestuen i Auschwitz og blir gradvis frisk igjen. Når han så skrives ut fra sykestuen blir han tildelt spesielt lett innendørs arbeide på et elektrisk lager med kortest mulig vei fra sovebrakken. Paltiel beskriver også hvordan tyskerne er pinlig nøye med hygiene for å hindre sykdomssmitte.

På side 83 gir Paltiel oss en ganske så interessant opplysning: Her i Auschwitz jobber det blant annet mange frivillige arbeidere fra flere europeiske land. Det gjorde det over hele Tyskland for her var det arbeide til bra betaling. Men allikevel hvorfor i all verden plasserer tyskerne gjestearbeidere på tidskontrakt midt inne i noe Paltiel nettopp har beskrevet som en massiv dødsfabrikk som går på høygear så likstank og krematorierøyk ligger tett over hele landskapet? Oppi dette er det gjestearbeidere fra blant annet Danmark som Paltiel får gitt beskjed med ut av leiren da de reiser hjem. Hvor dumme tror egentlig disse jødeløgnerne at vi som leser bøkene deres er?

Og midt i dette dødens drama på full gass, nærmest bokstavelig talt, hva er det så Paltiel ber om? Jo, at en bekjent i Trondheim skal sende han en matpakke. Høres ikke mye ut som en dødsfabrikk hvor "alle" "norske" jøder nettopp har forsvunnet opp gjennom krematoriepipene. Dette blir for dumt.

Og se; underet har skjedd! Mengeles lindrende eksperimentelle behandling har hjulpet. Hevelsen i knærne går tilbake. Det skjer for øvrig et nytt under; Paltiel blir søkkrik når han finner 10.000 riksmark i et såpestykke (side 83). Beløpet er en formue, men alt han får ut av den er noen porsjoner suppe(?).

Når Paltiel først er i tøysehjørnet gir han oss del i en historie om hvordan jødiske internerte stjeler elektrisk utstyr fra IG Farben for bruk av dr. med. Josef Mengele slik at denne kan lage elektrosjokkapparater som så igjen brukes for moro skyld på andre fanger. Deriblant tvillinger. Paltiel serverer oss alle de vandrehistoriene han har lest om i jødenes løgnlitteratur. Fjerner vi dette sprøytet blir vi stående igjen med Sannheten om Auschwitz; En arbeids- og interneringsleir med streng hygiene og ellers vel fungerende som en trygg og god oase for de internerte sammenlignet med forholdene i resten av det tyske riket.

Og Paltiel fortsetter løgnene sine. På side 92 får vi vite at Adolf Hitler egenhendig har gitt ordre om å likvidere alle internerte i hele Auschwitz-området? Hæ, den var ny. Sannheten er den stikk motsatte; Da tyskerne evakuerer Auschwitz lar de nærmere 10.000 internerte være tilbake sammen med medisinsk personell til å stelle dem. Mengele og det andre tyske leirpersonellet var så godt likt og populære blant fangene som hadde full tillit til SS-vaktene at mange ble med dem vestover selv om de ble tilbudt å bli igjen.

Tiden rusler rolig videre og i januar 1945 må leiren evakueres. De som er for syke til å marsjere til nærmeste jernbanestasjon, Gleiwitz, som ligger noen titalls kilometer unna får bli igjen i leiren under pass av sykepleiere med mat nok til russerne kommer og overtar leiren. Nærmere 10.000 velger denne løsningen.

Det artige er at det er de vestallierte som har forlangt at flest mulig blir evakuert så de ikke faller i russernes hender. Alle de internerte som kan krype og gå vil også heller være med tyskerne vestover selv om de vet at det blir en lang og hard tur som en del ikke vil overleve. Og selv om de vet at Tyskland er bombet tilbake til steinalderen og at sykdom og sult herjer der. Både i og utenfor leirene.

Paltiel klarer marsjen fint. Knærne som dr. med. Mengele behandlet holder påkjenningen.

Vel hjemme i Trondheim kaster Julius Paltiel seg ut i sitt nye liv som fotballspiller og på håndballbanen. Han spiller også i fotballcup'er og er så aktiv som han aldri før har kunnet være. Takket være hvem? Ja, riktig; takket være dr. med. Josef Mengele." Så langt min gamle kilde fra Trondheim.

Jeg har lest igjennom alle de bøker jeg kan finne på bibliotekene og sett alle de videofilmene jeg har kunnet oppdrive om temaet. Selvsagt også boken om Julius Paltiel; "På tross av alt". Historien jeg hørte blir bekreftet. Det eneste håndgripelige og selvopplevde Paltiel har å fortelle vedrørende seg selv og sin egen person fra sin tid som internert jøde under krigen er historien om sjuklingen som det ble tatt alle mulige hensyn til.

Bildet over er tatt 17. april 1945 i leiren Buchenwald av Joseph Mendelsohn som var fetter av Julius Paltiel og i den amerikanske erobringshæren. Bildet finnes i boken "På tross av alt". Anbefales å lese. Paltiel nr. 2 fra høyre. Som alle kan se så er Paltiel i glimrende kondisjon og det tyder på at all den dramatiske sutringen om lite mat og dårlig stell er bare tull og fantasi. Er det noe jødene er flinke til så er det å sutre og fremstille seg selv som ofre mens sannheten er den motsatte.

I tillegg ble han altså helbredet for leddgikten og revmatismen i knærne sine av dr. med. Josef Mengele i Auschwitz. Skulle ikke undre meg om Julius Paltiel tenner et lite lys sånn innimellom til ære for Mengele. Han burde i alle fall gjøre det.

Bildet over er hentet fra boken til Paltiel og er tatt i forbindelse med et intervju jødene på bildet ga til den danske storavisen Politiken i København allerede den 25. mai 1945. Under har vi noen få utdrag fra artikkelen.

Dr. Leo Eitinger et opphøyd til et fyrtårn for ærlighet, lyst sinnelag og etisk og moralsk standard og vil selvsagt aldri lyve. Det er hva vi blir hjernevasket gjennom media til å tro. Slik jeg ser det er sannheten det motsatte. Eitinger er en Torah- og Talmudoppdradd jøde som så lengt jeg kan bedømme lyver så det renner av ham uten å blunke. Ordet "sliske" kan best oversettes med "sklie" eller "rutsjebane". Det er mulig at denne har eksistert, men i så fall fordi det er praktisk for lik, men levende personer? Haha, jeg sitter faktisk og ler ved tanken. Disse jødene må jo være komplette idioter for å kunne servere slikt vrøvl.

Dr. og lystløgner eller totalt uvitende og offer for jødealliert propaganda, velg selv, Leo Eitinger fortsetter å spre løgnpropaganda som dere kan se over. Interessant at altså Treblinka her nærmest dobler Auschwitz II Birkenau. Og det sier altså det etiske fyrtårnet Eitinger. Hmmmm. Tror ikke på noe av dete våset. Slik er hele HoloCa$h-myten bygget opp: Løgn på løgn og jødene og deres nyttige idioter sprer den med en voldsom iver og glød. Hva de gjør er å spre hat og ondskap og senke seg lavere etisk og moralsk enn noen vokter i noen leir under krigen stod. Og det gjelder alle de krigførende parter. Eitinger og Paltiel og co. oppfører seg nøyaktig i henhold til selv det den groveste anti-jødiske propaganda generaliserer jøder som. Det er i lengden både dumt og farlig for dem.

Sitatet over har ikke noe direkte med HoloCa$h å gjøre hvis man da ikke kaller dette en industriell metode å utrydde jøder på, noe jeg ikke gjør. Igjen, jeg tror at jøden Eitinger og hans jødiske kompanjonger slår en ny løgn igjen. De må jo le seg skakke av disse Goyim som går fem på bare jødenes løgn er stor nok slik at de kan si til kritikerne: "Jeg forstår at du ikke tror det for slike forhold er umulig å fatte. Men de er sanne fordi det skjedde!". Jada, dette er en standardsetning jødene bruker for å slippe å dokumentere påstandene de kommer med. Og det verste av det hele er at media jatter med dem.

All ære til livredderen Mengele - All vanære til løgnerne Eitinger og Paltiel!