.:Hovedsiden:.

"Gasskammeret" i Natzweiler-Struthof

Under krigen og rett etterpå gikk en del av krigspropagandaen ut på at alle tyske interneringsleire hadde et gasskammer for massegassing av de internerte. Etter at tyskerne la ned våpnene i mai 1945 ble alle leirene svært grundig undersøkt og hundrevis av lik som ennå ikke var begravet ble testet for spor av Zyklon-B.

Mange massegraver in nærheten av leirene hvor de internerte var begravd som følge av sykdomspidemier eller alliert teppebombing ble åpnet og obduksjon ble foretatt. Samtlige obduksjonsprøver var negative.

Det vil si at det fantes ikke spor av at det hadde foregått gassing av mennesker i interneringsleirene. Overhodet ingen spor i noen som helst av leirene eller massegravene

Myten om massegassing ble deretter flyttet til øst for jernteppet hvor den oppsto igjen i løpet av 1950-årene i sin kjente form. Nå konsentrert om Auschwitz. Dette er det også gjort store forandringer med etter at de såkalte revisjonist-historikerne sprakk den bløffen også. Nå konsentreere HoloCa$h-mafiaen seg om de såaklte Reinhard-leirene, Treblinka, Sobibor og Belzec.

Etter hvert som HoloCa€hindustrien vokste seg stor og profitabel snek "gasskamrene" seg tilbake igjen også vest for jernteppet. Tross alt, når folk betaler tusenvis av kroner for å komme og gråte litt så må de jo få valuta for pengene.

Dessuten er det jo urettferdig at bare polakker og jøder skal profitere på HoloCa$h. Den nye "verdensreligionen" er da allemannseie etter hvert, ikke sant? Og uten et gasskammer blir jo det hele litt pinglete.

Altså: Hver leir fikk tilbake sitt "gasskammer". I alle fall i brosjyrene. Og alle ble fornøyde igjen. Vel, ikke alle og ikke helt. "Gasskamrene" finnes dessverre bare i brosjyrene eller som minnestøtter der hvor de angivelig skal ha vært. Problemet var bare at det aldri hadde vært noe "gasskammer" i disse leirene.

Leiren Natzweiler/Struthof i Elsass (Alsace på fransk) løste det elegant. I leiren var et bygg som hadde vært brukt som helt vanlig dusjbrakke. (I en tid hadde det også vært lagret grønnsaker der). I brosjyrer står den avmerket som "Chambre à gaz" eller "gasskammer" på norsk. Utenfor er det veiviser som peker mot "gasskammeret".

Bygningen har vanlige tredører og store vinduer. Inni er den utstyrt som et helt alminnelig dusjrom. Så da så. Det hele ble så latterlig at man låste dørene slik at pilgrimsturistene ikke får komme inn og se lenger.

Og det var jo en grei måte å løse problemet på, men noe sannere blir det jo ikke av den grunn.

HoloCa$h-løgnene kan kun holdes oppe av straff og jødisk mediemakt!