.:Vigrid Forsiden:.

Bildemanipulasjon av dr. Joseph Mengele - Engelen fra Auschwitz
HoloCa$hindustrien bygger på Latrinerykter, Løgn og Falskhet

Den virkelige dr. Joseph Mengele

Dr. Joseph Mengele var en flott kar å se på. Over ser vi et ekte bilde av han i Waffen-SS offisers-uniform til venstre og som sivil til høyre. Siden en slik flott utseende mann ikke paser inn i det løgnbaserte skrekkbildet den jødiske HoloCa$hindustrien har bygget opp om ham lager de en forfalskning som de sprer etter beste evne.

Dette "bildet" av Mengele er åpenbart en fotografert tegning.

Mengeles trekk er gjort mindre pene og mere passende til HoloCa$h-industriens behov. Men dette er ikke nok for HoloCa$hmafiaen og pengeutpresserne som driver HoloCa$hsvindelen. Siden dr. Mengele kom seg unna de jødeallierte folkemorderne etter krigen og ikke kunne stilles for en kengururett trenger falsknerne et bilde av en som ble demonisert og som passer til det løgnerne vil oppnå.

Adolf Eichmann er superdemonisert og hausset opp til ondskapens ansikt

Jødeløgnerne hadde akkurat det bildet de ønsket seg etter at den ubetydelige jernbanekoordinatoren Adolf Eichmann var demonisert gjennom en show-rettsfarse og prentet inn i alles bevissthet over hele kloden som Mr. HoloCa$h-demonen.

Nå ble dr. Mengele akkurat så nifs og assosiert med massedrap som jødene vil ha han

Som du selv kan se var det hele en enkel prosess å gjøre den pene og kjekke og hjelpsomme doktoren som reddet utallige internertes liv i Auschwitz, også jødiske slik som Julius Paltiel har gitt skriftlig vitneprov om, til en nifs demon assosiert med massedrap gjennom bildelikheten med Eichmann.

Dette er den måten den jødiske HoloCa$hmafiaen lurer historieløse og ukritiske folk trill rundt. Faktisk er hele HoloCa$hindustrien bygget opp på denne måten. Og med hjelp av jødesleikende mediehorer spres løgnene og falskhetene over hele kloden. Enhver som har våget å stille kritiske spørsmål er øyeblikkelig drept, ødelagt, fengslet eller terrorisert til taushet.

Her kan du sammenligne direkte selv