.:Hovedsiden:.

Med løgnen som våpen og saksen som middel

For de av dere som har lest om Goldhagens billedsvindel, nederste del av denne artikkelen, er ikke dette bildet og bruken av det noen overraskelse. Det som egentlig overrasker litt er at vi finner igjen bildet også i HoloCa$h-mafiaens høyborg: Yad Vashem-museet i Jerusalem.

Yad Vashem er senteret for den jødiske bevegelsen som driver HoloCa$h-industrien og regnes som ekspertgruppe nr. 1 på jødesiden. Man skulle tro at de ville klare å dokumentere påstandene sine med autentiske bilder som ikke kunne trekkes i tvil som dokumentasjon. Det hadde lønt seg for dem i lengden.

Det største veggbildet de har i minnehallen sin er pussig nok det samme bildet som er det eneste helsidesbildet i Goldhagens bok. Med andre ord et svært så sentralt bilde i løgnen om de 6 millioner. Nemlig det med en angivelig tysk soldat som angivelig er i ferd med å sikte seg inn på en angivelig jødisk mor med barn i armene for angivelig å drepe dem.

For å si det som det er så er dette en svært alvorlig beskyldning å komme med og vi må derfor regne med at HoloCa$h-mafiaen har funnet det mest vanntette beviset på en tysk krigsforbrytelse som et slikt mord selvsagt ville ha vært.

Men de velger altså å bruke et bilde som er klippet i to deler slik at meningen blir en totalt annen enn når man ser bildet i full størrelse. Et annet forhold er at jeg som en erfaren skytter øyeblikkelig ser at soldaten sikter til venstre for kvinnen.

Nå er selvfølgelig ikke jeg alene om å påpeke falskbruken av bildet. Det har mange gjort før meg og jeg håper mange vil gjøre det etter meg. Den 10. november 1996 hadde "Svenska Dagbladet" en artikkel med overskriften "Med saxen som våpen" hvor de også avslører falskneriet. Og med det har vel selvsagt "Svenska Dagbladet" blitt en naziavis. Alle som sier sannheten om HoloCa$h-løgnene blir jo automatisk nazier. Eller hva? (Venstreklikk på bildet av artikkelen for å forstørre den).

Og med det er troverdigheten til Yad Vashem-instituttet for evig og alltid gått den veien som falsknere går. Den eneste grunnen til at svindelen fortsetter er at inntektene på svindelen er enorme og risikofrie så lenge jødesiden har full kontroll over media og myndigheter i NATO-området. (NATO = North Atlantic Terror Organisation).

Enhver som opplyser om sannheten blir øyeblikkelig forfulgt både av myndighetene i disse landene, av andre jødiske lakei- og frontorganisasjoner og andre fiender av sannhet og ytringsfrihet.

Sannheten vil med Odins hjelp seire og legge et nytt grunnlag for fred, frihet og toleranse i verden. Er du med oss i denne kampen?

Odin er stor og i hans navn skal Sannheten seire!


Goldhagen's billedbevis

Bildet over er det eneste helsides fotoet i Goldhagens bok. Se side 407. Teksten under bildet lyder: "Foran en fotograf sikter en tysk soldat på en jødisk mor med barn under slaktingen av jøder i Iwangorod i Ukraina i 1942."

Daniel Jonah Goldhagen er professor ved Harvard-universitetet i USA. I 1996 utga han en bok med basis i sin egen prisbelønnete doktoravhandling som jeg kun kan karakterisere som et desperat forsøk på å holde liv i myten om de 6 millioner.

Boken, som heter "Hitler's Willing Executioners", fikk en enorm publisitet og Goldhagen ble berømt. Selvfølgelig.

HoloCa$hmafiaen har klippet ut en del av et større bilde og gir det den teksten som passer dem for øyeblikket. Hvis bildet i det hele tatt er ekte, så er det en tysk eller tyskalliert offiser som skyter forbi kvinnen mot noen som skyter på henne og mennene som gjemmer seg bak den veltete kjerren.

Vi vet alle hvem som eier media og skaper berømtheter. Utfordringen etter Zündel-rettssaken og Leuchter-, Rudolf- og Graf-rapportene var at gassingmyten var falt og hele HoloCa$hsystemet måtte bæres oppe av nye lover som gjorde det straffbart å betvile den offisielle versjonen. Du vil derfor ikke lese mye om gasskamre i Goldhagens bok.

Boken må ses på som en krigshandling i krigen de jødiske organisasjoner erklærte Tyskland i 1930-årene og som de fortsatt utkjemper med alle de midler de politisk/økonomiske jødiske organisasjonene rår over.

En av årsakene til at Goldhagen's bok egner seg som basis for å vise de svindelmetodene HoloCa$hmafiaen bruker er at han er verdenberømt og presenteres av HoloCa$hindustrien som svært seriøs.

Under har du tre bruk av det samme bildeutsnittet. Vi i Vigrid kan vise deg motpartens falsknerier og presentere sannheten for deg, men hva du tror må du avgjøre selv. Vi er fullstendig klare over at HoloCa$h er opphøyet til verdensreligion og løgnene til grunnleggende religiøse dogmer. Det er altså ikke uten personlig risiko du trekker dem i tvil.

I storverket "The Third Reich" av R. Neumann fremstilles bildet som at tyske soldater skyter tsjekkere i landsbyen Lidice som hevn for attentatet på Heydrich i 1942.

Over er bildet brukt for å bevise massedrap på sigøynere i en interneringsleir.

Her har det anerkjente franske bladet "France Soir" brukt bildet som bevis på massehenrettelser av kvinner i Ravensbrück i forbindelse med intervjuet av "tidsvitnet" Geneviève de Gaulle. Det blir jo straks mer troverdig sammen med et "vitne", ikke sant? Særlig når hun er niese av avdøde president de Gaulle.

Vi er tipset om en mere komplett utgave av bildet med et par geværløp til venstre i bildet som gjør de mange løgnhistoriene om bildet enda mere idiotiske.

Jødene gjør HoloCa$h til latter med løgnene sine!