.:Hovedsiden:.

Mauthausen II - Fengsel og arbeidsleir

Mauthausen går for å være den sikreste og hardeste av alle de tyske interneringsleirene under krigen. Bildet viser hovedinngangsporten til høysikkerhetsfengselet med murer som en gammel festning. Merk det doble solsymbolet i form av ørn og hakekors.

Leirkommandant Franz Ziereis står på et utspring i muren over den indre oppstillingsplassen nedenfor.

På grunn av den høye dødeligheten i de tyske arbeids- og interneringsleirene ga SS-sjefen Heinrich Himmler skriftlig ordre om forbedret renslighet, bedre mat og øket innsats i bekjempelse av smittekilder som førte til tyfus og andre sykdomsepidemier. Selv dro han på flere inspeksjonsturer til leirene for å forvisse seg om at instruksene ble fulgt. Her er han sammen med kommandant Ziereis og andre høyere SS-offiserer på visitt i underleiren ved navn Gusen. Himmler til venstre og Kaltenbrunner til høyre med Ziereis mellom seg.

Over er et bilde av staben som administrerte leirsystemet Mauthausen som i virkeligheten var et større antall leirer spredd utover i Østerrike.

En av disse leirene var det underjordiske anlegget ved Gusen hvor det ble produsert jetmotorer til verdens første jetjager: ME-262. Over er et bilde av det som var inngangspartiet til en produksjonshall som ville vært på 50.000 kvadratmeter ferdig utbygget.

Over er et maleri av Messerschmidt Me-262 jetjager i aksjon mot de amerikanske og britiske morderbandene som teppebombet sivile mål kun med hensikt å få drept flest mulige tyskere. Desverre kom ME-262 for sent og i for lite antall. Tyskerne hadde uansett ikke nok drivstoff slik at de mange ganger måtte forbli på bakken mens de allierte morderbandene fikk drepe fritt.

Leiren hadde ogå et svømmebasseng som var tilgjengelig for de internerte. Her har vi en gjeng friske og sunne fanger som har gode klær som slapper av foran bassenget. Legg merke til at flere av fangene har armbåndsur på håndleddene sine. Nå var det slik i disse leirene at fangene selv sto for den indre orden og hadde egne såkalte tillitsmenn til det formålet.

Ofte var det disse tillitsmennene som sto for mishandling og utbytting av andre fanger. Fangene var delt i flere kategorier som kriminelle og politiske fanger som ofte lå nærmest i krig med hverandre. Man kan trygt si at fangene var seg selv verst. Et eksempel på det er den norske storløgneren Erling Bauck som ranet andre fanger da han var Capo i Auschwitz. I ettertid lyver selvsagt de innsatte om dette og skyver egne mishandlinger over på SS-vaktene.

Nå er ikke løgner noe nytt i HoloCa$h-svindelen, tvertimot er det slik den er bygget og holdt vedlike. Vi er heldige som kan vise til den mest kjente nordmannen som ble internert i Tyskland under krigen; Erling Bauck. Denne storløgneren har fått god uttelling for løgnhistoriene sine med egen vitnevideo hos Hvite Busser til Auschwitz i tillegg til priser blandt annet fra den statlige propagandasentralen NRK og masse positiv medieoppmerksomhet. Han fremstår som kronvitne for HoloCa$h-løgnerne og svindlerne i Norge. Bilde av han over.

Og her har du en kopi av hva denne løgneren presterer å si til ukebladet Hjemmet: "....Ganske alminnelige østerrikere gikk rundt og slo fangene til døde med gummikøller surret med piggtråd. To millioner mennesker ble drept i Mauthausen og sideleirene. Ikke kollektivt som i Auschwitz, men en etter en....". Vi gjentar med fete typer: "To millioner". Med slike løgner er HoloCa$h-myten bygget.

En ting er hva en mann lyver om for å oppnå berømmelse, priser og andre fordeler. En ganske annen er hva som gjør at et ukeblad som Hjemmet sprer den løgnaktige giften til sine lesere som tross alt er naive nok til å tro på det som bladet serverer dem. Er forlaget som utgir Hjemmet kanskje eid av jøder? eller ihuga zionister? eller fundamentalistiske kristne som tilber jøder som Frelserens eget folk? Ikke vet vi, men sykt er det. Sinnsykt. Og forbrytersk og kriminelt.

Hva som motiverer propagandisten som skrev denne løgnhistorien for Hjemmet kan han best svare for selv. Trøsten hans er at alle gjør det for hvis du forteller Sannheten som vi i Vigrid gjør det så mister du jobben din og forfølges som nazist. Ja, slik er det bare, men feige eller hjernevaskete virker de likevel. Eller bare redde fordi de er angrepet av den åndelige pest-epidemien FOJ? FOJ står for "Fear Of the Jews"(Frykt For Jødene) som er en alvorlig epidemi som ødelegger all intelligent og intellektuell virksomhet hos dem som er angrepet.

Noen av løgnhistoriene om Mauthausen er at fangene bar steinblokker på over 75 kilo på ryggen opp trappene til venstre i steinbruddet ved hovedleiren. Her er et bilde fra SS-arkivet som viser en fange som jobber med steinstørrelser som er vesentlig mindre. Bildet forøvrig tipper vi er tatt på slutten av en arbeidsdag med felles marsj til toppen med akseptable steinstørrelser på nakken. Vi skal ikke glemme at Mauthausen hovedsakelig var et knallhardt tvangsarbeide for kriminelle.

Merk forøvrig fraværet av skrikende og slående vakter og glefsende bikkjer som løgnhistoriene alltid er fulle av.

Da amerikanerne erobret leiren ble de møtt av friske, sunne og sterke fanger som selvsagt jublet og fortalte alle de røverhistoriene som ble ventet av dem. Ingen hadde selvsagt vært kriminelle, men var blitt politisk forfulgt uten grunn.

Det var også kvinner i Mauthausen og over har du et bilde av dem ifra mai 1945. Sunne og friske og pene de også.

Mauthausen: Hardt og brutalt arbeide!