.:Hovedsiden:.

Martyrer for Ytringsfriheten - Sannheten frykter ikke Gransking

Teksten på porten: "Slutt å tenke - Fengsel for Holocaust Revisjonister". Teksten på vaktens jakke: "Tankepoliti". Symbolet på jakken til vakten er jødestjernen med en Z for Zionisme inni. Dees har illustrert zionistjødenes totale kontroll i våre vestlige samfunn med et sentralt og treffende eksempel. De fem revisjonistene er blandt de kjente, men flere titalls sitter i fengsel eller terroriseres for tvil om HoloCa$hløgnene.

Det zionistiske tankepolitiet kjenner vi igjen mens de bruker elektrosjokkpistol på en dame som sitter i lesesalen og leser boken "Døde virkelig 6 millioner?". På bokens bakside står det: "Sannheten frykter ikke gransking".

Her er vi inne i et høysikkerhetsfengsel hvor det zionistiske tankepolitiet passer ekstra nøye på fangene i cellen bak seg med teksten "De spurte om bevis for at 6 millioner ble gasset under Holocaust". På cellen helt til venstre står det "Bankrøver". Derretter "Morder" mens det til høyre for revisjonistene står det "Serievoldtektsforbrytere".

Mannen på celleraden over holder en plakat med teksten "Sannheten frykter ikke objektiv gransking".

Foreløpig har de internasjonale jødiske mafiaforbryterne klart å gjøre det direkte kriminelt og straffbart i 14 europeiske land å opplyse om HoloCa$h-løgnen deres overhodet. Norge har ennå ikke gått så langt, men har gjort det på en annen og mere Orwelliansk måte som på mange måter er mye mere virkningsfull og sadistisk: Den som sier Sannheten om den jødiske HoloCa$hløgnen drepes sosialt.

HoloCa$h-løgnen til jødene er selve det mentale fundamentet for den nye jødiske "1984"-staten hvor det kreves full underkastelse for det jødiske Herrefolket. Den som ikke offentlig bekjemper denne jødeløgnen med all sin kraft er derfor en lakei og løpegutt i jødenes tjeneste.

Vil du bli med oss i frihetskampen vår for Sannhet, Rettferdighet og Eksistens overhodet er Vigrid stedet å kjempe.