.:Hovedsiden:.

L'Express: "Alt i Auschwitz er falskt"

Et av Frankrikes mest innflytelsesrike og anerkjente magasiner, L'Express, har nå erkjent at et "gasskammer" i Auschwitz som har blitt vist frem til millionvis av turister hvert eneste år i flere tiår er "fullstendig falsk".

I en artikkel, "Auschwitz: The Memory of Evil", skrevet av journalisten og historikeren Eric Conan (som forøvrig er anti-revisjonist) ble publisert i ukesutgaven 19-25 januar i 1995 s.54-73 (og den 26.januar i den internasjonale utgaven). L'Express er et liberalt magasin som blir omsatt i store opplag på ukentlig basis.

L'Express rapporterer også at etter en fem-årig kamp mellom "eksperter", så har den (daværende) polske presidenten Lech Walesa bestemt at det nye, reviderte antall døde som skal oppføres på monumentet i Birkenau skal være 1.500.000 (i åresvis har monumentet erklært at 4.000.000 døde i Auschwitz).

"Rent generelt", skriver Conan, "så har det vært mange åpenbare forfalskninger i Auschwitz og Birkenau". Stefan Wilkanowicz, som er visepresident for den internasjonale komiteen for de polske myndigheters statsmuseum i Auschwitz (og redaktør for et innflytelsesrik katolsk blad i Polen) sier:

"De største feilene har blitt rettet opp, men de prinsipielle diskusjonene tar aldri slutt og er langt fra å bli avgjort. Jeg vil til og med si at essensielle debatter som er problematiske og noen ganger uventede, nettopp har begynt".

Vedrørende det berømte "gasskammeret" i leiren Auschwitz I skriver Conan:

"I 1948 da museumet ble bygget så var krematorium 1 rekonstruert i den påstått originale tilstand. Alt der inne er feil [Tout y est faux]: dimensjonene til gasskammeret, plasseringen av dørene, åpningene for innhelling av Zyklon B, ovnene (som ble bygget i henhold til hukommelsen til noen av de overlevende), skorsteinens høyde.

På slutten av 70-tallet avslørte Robert Faurisson dette på et meget imponerende vis; museumets ansatte nektet selv å innrømme det. En amerikansk revisjonist (David Cole) har nettopp filmet inne i gasskammeret (som fortsatt blir presentert som autentisk): man kan se ham stille de besøkende spørsmål på bakgrunn av disse "avsløringene". Bildene er av Robert Faurisson; til høyre etter et overfall av jødesidens voldsmenn.

Conan kan rapportere at på tross av dette så foreligger det ingen planer om å endre noe som helst. Med tanke på det berømte "gasskammeret" så har et ledende medlem av museumets stab, Krystyna Oleksy, sagt: "Foreløpig lar vi ting være i den nåværende tilstanden og vi vil ikke gi noen spesifikasjoner til de besøkende. Det er for komplisert. Vi får se senere".

Seier for revisjonistene

Denne artikkelen i et ledende fransk magasin er en stor seier for HoloCa$hrevisjonisme. På et avgjørende punkt erkjenner nå L'Express at revisjonistene har hatt rett hele tiden.

Faktisk kommer det avsløringer i L'Express som revisjonister har blitt tiltalt og straffet for å ha påpekt. Dr. Robert Faurrison, Europas ledende revisjonistiske akademiker, fikk en stor bot for å ha gjentatt dette ved flere anledninger under rettssakene der han var tiltalt for "tankeforbrytelser" (vil de franske myndigheter nå tiltale magasinet L'Express og journalisten Conan for deres revisjonistiske syn på HoloCa$h?)

For detaljer vedrørende disse punktene henviser jeg(Faurisson) til publikasjonen min i Serge Thions bok fra 1980 "Vérité historique ou vérité politique? La question des chambres à gaz", s.316-317. Jeg har også gjentatte ganger nevnt historien om dette "rekonstruerte" gasskammeret i "The Journal of Historical Review" (se f.eks. Winters 1981 utgave s.335) samt under rettssakene mot Zündel i 1985 og 1988 i Toronto (se f.eks. s.2364-2366 fra 1985-dommen,).

Allerede i 1968 skrev Olga Wormser-Migot i boken "Le Système concentrationnaire nazi" (s.157) at Auschwitz I var "uten gasskamre". I 1985 sa Raul Hilberg, under ed, i den første saken mot Zündel i Toronto (se s.774 i dommen) og Pierre Vidal-Naquet skrev i "L'Allemagne nazie et le génocide juif" (s.510, 516, og 94) det som Franciszek Piper sa til David Cole i 1992; nemlig at gasskammeret i Auschwitz I var en oppbygget forfalskning. Jean-Claude Pressac fortalte den samme historien i boken han skrev i 1989: "Auschwitz: Technique and Operation of the Gas Chambers" (s. 108,123 og 133).

I denne artikkelen fra L'Express nevner Conan Jean-Claude Pressacs bok fra 1993: "Les Crématoires d'Auschwitz". Blant det fantastiske antallet utgivelser og artikler som har blitt publisert i franske aviser og magasiner i forbindelse med 50-års-dagen for frigjøringen av leiren så er kanskje denne ene artikkelen den eneste som nevner denne boken.

Pressacs ambivalens har blitt direkte flaut for "eksterministene" (med dette menes de som er ivrigst i å påstå at store mengder jøder og andre ble utryddet i tyske arbeidsleire). For eksempel så var hans overslag av antall døde i Auschwitz i hans bok Les Crématoires d'Auschwitz (1993) ca. 775.000 (rundet av oppover til 800.000). I den tyske utgaven som ble utgitt i 1994 ble tallet ytterligere redusert til mellom 630.000 og 710.000 (av disse anslår han at 470.000-550.000 var "gassede" jøder).

Artikkelen er hentet og oversatt fra:
The Journal of Historical Review, Jan.-Feb. 1995 (Vol. 15, No. 1), s. 23-24.

Institute of Historical Review:
http://www.ihr.org

HoloCa$h-løgnene kan kun holdes oppe av straff og jødisk mediemakt!