.:Hovedsiden:.

Jedwabne og Radzilow

Rabbi Herz Frankel fra Brooklyn i Jew York legger den 10. juli i år en stein på toppen av et monument som dagen i forveien ble avduket i Jedwabne.

Monumentet ble reist til minne om at helt vanlige polakker i landsbyen Jedwabne i nordøst-Polen drepte rundt 1.600 jøder der etter at de sovjetiske bolsjevikene hadde trukket seg ut av landsbyen på tilbaketoget sitt i juli 1941.

Og med den bolsjevikske militærmakten ute var det ingen som kunne beskytte de forhatte jødene som ikke var blitt evakuert mot den rasende polske befolkningen inntil den disiplinerte tyske militærmakten hadde etablert sin administrasjon over de frigjorte områdene. Her representert med et bilde av elitesoldater fra Waffen-SS divisjon "Florian Geyer".

Dette høres jo unektelig pussig ut for en som er hjernevasket av den offentlige HoloCash-propagandaen. I følge den var det jo tyskerne og kun tyskerne som var "de slemme". Vi har dessuten lært at samtlige jøder ble utryddet av tyskerne under krigen. Og så forholder det seg altså ikke slik. Hmmm.. Noe her som tydeligvis ikke stemmer. I alle fall for dem som har akseptert ZOG-regimets hjernevaskingskampanje.

Vel, vi i Vigrid har ikke det og kan fortelle deg at Jedwabne ikke var et enkeltstående tilfelle. Det var heller regelen. Da den røde armè trakk seg tilbake i 1941 for de fremrykkende tyske troppene måtte bolsjevikene evakuere det de fikk med seg av sine jødiske trosfrender. Ja, for rundt 80% av de forhatte sovjetiske kommissærene og ledelsen av det hemmelige sovjetpolitiet som myrdet motstandere for fote var av jødisk ætt.

De jødene som ikke ble evakuert ble drept i klaser av lokalbefolkningen inntil de tyske okkupasjonsstyrkene hadde fått opprettet ro og orden og fikk beskyttet jødene mot lokalbefolkningens rettferdige hevntørst. Dette skjedde overalt i Polen, Litauen, Latvia, Estland og Ukraina. Mange steder i Hvite-Russland og Russland også. Og i Jedwabne og utallige andre landsbyer ble jødene dradd ut av boligene sine og slaktet ned som kveg.

Befolkningen i disse landene visste hvem som sto bak myrdingen av deres egne landsmenn og hvem som drev familiene deres til dødsleirene i Sibir og andre steder i bolsjevikstaten. Hatet deres mot jødene var sterkt og vel begrunnet etter over tyve års terrorvelde under den jødestyrte bolsjevikske sovjetstaten. I Polen og de baltiske landene var minnet om de jødiske bolsjevikenes herjinger fra 1917 til 1922 og i tiden 1939 til 1941 svært så levende.

Da tyskerne til slutt måtte trekke seg vestover fikk dette oppdemmete hatet igjen fritt utløp. Igjen ble jøder drept inntil sovjetstaten fikk gjenopprettet maktapparatet sitt. Da gikk det den andre veien igjen. Nå var det jødenes og kommunistenes tur til å drepe igjen. Og den brukte de. Blant annet til å opprette et enormt system av dødsleire i ordets bokstavelige betydning. Altså ikke arbeids- og interneringsleire som i Tyskland. Bare i Polen ble det opprettet over 1.250 slike dødsleirer etter krigen. Eller skal vi heller si forlengelsen av krigen frem til 1947-49.

I disse leirene utgjorde jødene rundt 80% av leirledelsen og torturerte og myrdet de innsatte til den store gullmedalje. Jeg tror ikke det skal være så vanskelig å spå om hvem sin tur det er til å bli slaktet om statsmakten skulle miste grepet en gang til i Øst-Europa.

Vel, dette var en annen historie enn den du lærte på skolen, tenker jeg. Hvem du så skal tro på? Finn det ut for deg selv. Jeg kan gi deg et tips til på veien: Radzilow. En landsby av samme typen som Jedwabne ikke langt unna som også benyttet sjangsen da de hadde den. Resultat? Omtrent det samme: 1.700 jøder slaktet brutalt ned i de få dagene etter at bolsjevikene trakk seg ut og området var uten en sterk sentralmakt.

Hva jødene selv sier om saken? Hør hva rabbi Frankel sier: "Dette er bare toppen på isfjellet av antallet jøder som ble myrdet av polakker da bolsjevikene trakk seg østover i 1941." Jada, og det gir jeg ham rett i.

Hva svarer så polakkene som bor i Jedwabne? "Vi har ingenting å be om unnskyldning for"! Undertegnet "Komiteen for Jedwabnes gode navn og rykte". Eller for å sitere en landsbyboer: "Hvorfor skal vi unnskylde oss? Jødene skulle heller be oss om unnskyldning for hva de gjorde mot oss under jødekommunismen!"

Hvis du nå lurer på hvem som frem til i dag har fått ansvaret for å ha utryddet disse utallige tusener av jøder som ble drept så kan du gjette en gang. Korrekt; de er bokført som ofre for tyskernes påståtte utryddelse av de øst-europeiske jøder.

Og om du nå tror at de går til minus på den kontoen så tror jeg du er en smule naiv. Slik regner man ikke når man bruker HoloCa$h-regning. Men det er en annen historie.

Wahrheit macht Frei! (Sannhet gjør fri!)