.:Hovedsiden:.

Togtransport av tyske flyktninger blir til togtransport av jødiske fanger

Vi får en del mailer fra folk som påstår at "HoloCa$h"-løgnen om de 6 millioner er bevist. De har sett bilder av det med egne øyne. De har hørt "tidsvitner" fortelle om "egne" opplevelser om hva de selv har sett. De har sett likhauger og "gasskamre". Og så videre i det uendelige.

"Javel", svarer vi. "Hvorfor er da tilhengerne av HoloCa$h-løgnen om de 6 millioner nødt til å bruke forfalskninger for å overbevise og hjernevaske ungdommen vår til å tro på dem"?

Tenk litt over akkurat det mens du titter litt på noen av de falskneriene og svindleriene vi viser deg.

Egentlig burde det holde med å vise deg en eneste slik løgn for at du aldri mer skulle tro på myten om "de 6 millioner gassete". Vi skal vise deg mange.

Dette bildet er tatt på hovedjernbanestasjonen i Hamburg i 1946 og eies av "die Bundesbahndirektion Hamburg" som på norsk betyr "Jernbaneadministrasjon Hamburg". Det viser tyskere som er fordrevet fra Øst-tyske områder (i dag administrert av Russland, Litauen og Polen og fraktet i åpne kuvogner til Hamburg hvor de ble sendt videre for bosetting i nye områder. Mange av dem i tyske Schleswig-Holstein.

Det samme bildet finner vi retusjert og svindlet med i mange fremstillinger med svært dramatiske tekster som angir at det er jøder på vei til "gasskamrene" eller til "tilintetgjørelsesleire" eller andre løgnaktige tekster. Denne versjonen av bildet er brukt på side 66 i boken "Kennzeichen J" utgitt i Berlin 1981 av H. Eschwege med teksten: "Transport til Ghettoer og utryddelsesleire". Trenger vi si deg mer?