.:Hovedsiden:.

Tegneserie om Gasskammerløgn i Auschwitz

Tegneserien under er på fransk og viser hvordan standard jødeløgn om gassing i Auschwitz foregikk. Oversettelse til fritt norsk er under.

Øverst til venstre: "Jeg har sjekket ut det som har med ventilasjon å gjøre og som nesten alle vitnemål nevner". Øverst til høyre: "Man presset ofrene som skulle gasses inn i gasskammeret".

Midten til venstre: "Når døren er lukket heller man Zyklon-B ned i gasskammeret". Midten til høyre: "Man venter noen minutter".

Nederst til venstre: "Idet man åpner døren velter likene ut mens det fremdeles er rykninger i dem". Nederst til høyre: "Slik lar det seg ikke gjøre. Også ryddemannskaper og vakter ville være døde! Et rom hvor Zyklon-B er brukt til desinfisering må luftes i flere timer. (Fabrikanten anbefaler 20 timer!)... Selv med gassmasker ville det ikke latt seg gjøre. Gjør som jeg gjør: Skaff dere kunnskap!".

Underst: Slik har massemedia spredd informasjon om HoloCa$h i 40 år og ikke en eneste journalist har tatt seg bryet med å intervjue en spesialist på bruk av Zyklon-B. - Slutt å kjøp aviser, - Les heller romaner".