.:Hovedsiden:.

Elie Wiesel - Løgner, Svindler, Hater og Krigshisser

Elie Wiesel er en av verdens mest kjente profitører innen HoloCa$h-industrien. Han har spesialisert seg på lukrative forelesninger og foredrag som han tar 25.000 dollar for og krever å bli hentet i limousin. Over er et bilde av noen av de nærmere 10.000 internerte i Auschwitz som ble regnet for å være i for dårlig form til å bli evakuert vestover slik Vestmaktene krevde.

Det foreligger flere autentiske bilder fra sovjeternes innmarsj i Auschwitz slik at vi kan dokumentere at de som var igjen var sunne og velfødde. De var altså de som var syke og svake. Det forteller oss i all tydelighet at de internerte i Auschwitz ble tatt så godt vare på som krigen tillot og må ses på som priviligerte i forhold til det den tyske sivilbefolkningen opplevde.

Elie Wiesel og hans far levde en beskyttet tilværelse som arbeidere i Auschwitz III Monowitz som du kan se bilde av over. Her produserte tyskerne krigsviktige produkter som kunstig gummi, også kalt Buna.

Da sovjeterne nærmet seg leiren fikk Elie Wiesel og hans far tilbud om å bli igjen og bli tatt hånd om av sovjeterne som nærmet seg. Årsaken til det generøse tilbudet var at Wiesels far hadde vært syk og blitt pleiet på sykehuset for de internerte hvor topp leger var i arbeide. Flere av dem var berømte jødiske leger og spesialister. Bildet over til venstre er av den kjente jødiske kirurgen, dr. Carl Clauberg, som opererte i Auschwitz. Elie Wiesel selv var også nettopp operert i foten og kunne knapt nok gå med det blødende operasjonssåret.

Bildet over til høyre er av tannklinikken i Auschwitz som de internerte benyttet. De internerte ble med andre ord tatt så godt hånd om som krigstilstanden i det hele tatt tillot.

Bildet over viser vaktene i Auschwitz som kobler av på fritiden. Disse bildene og flere av samme slaget forteller oss at Auschwitz var en veldisiplinert og trygg leir hvor de internerte ble tatt godt hånd om og følte seg trygge. Uten at det er klart er det umulig å forstå den beslutningen Elie Wiesel og hans far tok i slutten av januar 1945 da sovjeterne sto et par dagsmarsjer unna. Været var kaldt og surt og på grunn av at jernbanenettet var bombet i filler måtte de internerte som ble evakuert marsjere nærmere 80 kilometer til nærmeste fungerende jernbanestasjon.

Beslutningen Wiesel og far tok var at de heller ville være med sine tyske vakter vestover til Tyskland enn å oppleve gledescenene i bildene over. Begge bildene er fra den sovjetiske innmarsjen og viser glade internerte. For dem er krigen slutt og for det jubler de selvsagt. De "befridde" forteller riktignok i ettertid om at en del av kvinnene ble voldtatt og mange sendt til de jødetyrte dødsleirene i Sibir hvor mange mistet livet. Så mye for den frigjøringen.

Dette var hva Wiesel avveide før han ble med tyskerne vestover til fortsatt krig og stor sannsynlighet for å omkomme av sykdom i overfylte leirer i et land som hadde brutt sammen. De valgte likevel SS fremfor sine jødestyrte sovjetiske "befriere" i den røde armé. Wiesel på bildet over.

Den beslutningen kostet Wiesels far livet i en av tyfusepidemiene som herjet i de tyske leirene takket være den allierte bombingen og mangel på livredderen Zyklon-B. Vi tipper at Wiesel likevel var fornøyd med valget. I stedet for jødestyrte dødsleire i Sibir ventet Paris og berømmelse som "overlever" i Jew$A.

Tretten år etter at krigen var slutt skriver Elie Wiesel en fantasiroman som han kaller "Night". Her lyver han så det renner av han og oppfordrer til usminket hat mot det tyske folk som sådan. Wiesel hevder at drepingen av jødene i Auschwitz foregikk i store graver i friluft hvor kvinner ble kastet i flammene i en grav mens barna ble kastet i en egen flammegrav. Dette påstår han å ha sett med egne øyne. Wiesel skrev boken på et tidspunkt hvor HoloCa$h-industrien ikke hadde blitt enige om hvordan utryddelsen skjedde. Wiesel beskriver derfor brannmetoden. Denne metoden ga navnet "Holocaust" som betyr brennoffer.

Siden gikk man bort fra denne løgnen da den var fullstendig uholdbar og bare til å le av. Man valgte da gassing som metode og 4 millioner gassete jøder i Auschwitz som tall. Det artige er jo at selv om Wiesel var i Auschwitz i trekvart år nevner han ikke gassing med så mye som et ord i boken sin. Bildet over er laget av en internert i Auschwitz som en illustrasjon på hvordan krematoriene gikk på høytrykk for å få unna alle de gassete. Flammene skal ha stått mange meter opp over skorsteinen og røyken skal ha ligget over hele området og gjort folk kvalme. Røyken skal også ha hatt forskjellig farge ettersom hvilket land de gassete jødene kom fra. Wiesel har altså ikke merket noe og valgte altså bål i friluft.

Elie Wiesel fortsetter å dikte opp løgnene sine etter at han ankommer Buchenwald. Her skjer det mirakler for han hver eneste dag: Han blir som jøde stilt opp i marsjkolonnen som skal utryddes, men hver gang stopper de like før det er hans tur. Han bevitner at det drepes 10.000 internerte i Buchenwald hver eneste dag. Over er dokumentasjon fra det tyske sentralregisteret som viser at det døde rundt 20.000 internerte under leirens levetid totalt. Det er mange nok til å lage oppstyr om, men tydeligvis ikke nok for jødeløgnerne i deres kamp for penger, berømmelse og særbehandling.

Her har vi den eneste rette måten å ta Wiesel sine historier på. Han hevder at i Babij Yar skalv og beveget jorden seg i mange måneder etter den påståtte massakren av jøder der. Av og til sprutet det geysirer av jødeblod opp av bakken. Så hvis du en gang drar til Babij Yar for å dyrke jødenes spesielle lidelse så ta med slagstøvler og paraply. Du kan jo aldri vite om geysirene får et utbrudd igjen.

Elie Wiesel ble tildelt Nobels frepspris som støtte i jødenes kamp for HoloCa$h etter at Zündel-rettsaken i Canada hadde rystet HoloCa$hmyten og tvunget ledelsen i Auschwitz til å fjerne minnetavlene hvor det sto at 4 millioner var utryddet der. Alfred Nobel ville snudd seg i graven hadde han visst hvordan jødelakeiene i den norske Nobelkomiteen misbrukte hans navn og midler i løgnens og pengeutpressingens tjeneste.

Har vi så dekning for å kalle Wiesel for en hater også? Les og bedøm for deg selv dette sitatet fra boken hans "Legends of Our Time, “Appointment with Hate,” NY, Avon, 1968, pp. 177-178": "Every Jew, somewhere in his being, should set apart a zone of hate -- healthy, virile hate -- for what the German personifies and for what persists in the German. To do otherwise would be a betrayal of the dead."

På norsk blir det omtrent slik: "Hver eneste jøde må sette av et område for hat -- et livskraftig hat -- for alt det tyskeren personifiserer og som eksisterer i tyskeren. Å gjøre noe annet vil være forræderi mot de døde". Er det noe jøder som Wiesel kan er det å hate og å spre hatet videre.

Over brennes en tysk pike som er hengt opp etter bena som et ledd i den etniske rensingen av tyskere etter at krigen var over. Bakom sadismen lå jødenes hatefulle propganda. Spesielt ved jøden Ilja Ehrenburg som i likhet med Wiesel flyttet til jødenes paradis i Frankrike.

Elie Wiesel fremstår som noe av det mest hatefulle og typisk jødiske med sin grådighet og hissing til krig. Da Saddam Hussein ble neste målskive for den zionistiske krigsmaskinen i den internasjonale jødedommens tjeneste gikk han inn for at Irak skulle angripes. Bildet over viser hva det førte til og siden regnes det med at over en million irakere har mistet livet og mange har emigrert. Fremdeles foregår nedslaktingen og zionistene har overtatt alt av verdi i landet. Når du ser dette samlet tror vi du vil være enige med oss i at vi har full dekning for overskriften vår. Vi kunne vel saktens formulert det kraftigere også.

Elie Wiesel kan du trygt le av!