.:Vigrid Forsiden:.

Den Elektriske Superstol i Treblinka

Bildet over er fra arbeids- og interneringsleiren Treblinka og midt i leiren er plassert en enorm elektrisk stol for å illustrere historien til den polskjødiske marxisten, Peretz Opoczynski, slik den er gjengitt i boken "Who Will Write Our History?". Lurte du kanskje på hvorfor stolen er så stor? Jo, det er fordi det satt 10.000 (ti tusen) jøder og polakker hver dag i den da de slo på strømmen og drepte dem. Sier HoloCa$h-legenden.

På bildet over har vi den typiske HoloCa$h-overleveren, Peretz Opoczynski, som videreforteller av latrinrykter og andre jødiske løgner og fantasier.

Bildet over i stort format

På bildet over er teksten i den røde rammen i leselig størrelse på engelsk med min frie norske oversettelse her:

Den 9. oktober (1942) videreformidlet Opoczynski ryktene om en "gigantisk elektrisk stol" i Treblinka som var beregnet på å drepe 10.000 (ti tusen) jøder og polakker hver dag. "Tyskerne likte å skryte av sin industrielle dyktighet i tillegg til at de ønsket å kjøre drapsindustrien sin med amerikansk effektivitet".

Dette er et typisk element i jødenes HoloCa$h-løgner og omtrent på linje med latrineryktene om bruken av en dieselmotor fra en sovjetisk U-båt tyskerne hadde erobret og plassert i den samme leiren. Og massegassing i krematoriene i Auschwitz.