.:Hovedsiden:.

Diverse Svindelbilder

Bildet her er en gjenganger som oftest med en tekst som beskriver en internert i Auschwitz som har prøvd å komme over gjerdet og er blitt meiet ned med maskingevær fra et vakttårn. Hele bildet er latterlig og høyst sannsynlig et foto av en tegning produsert ved War Refugee Board i USA eller hos kommunistene i Moskva. Det er til å le av for hvordan skulle luen bli sittene på hodet hans etter at han har kravlet mellom piggtrådene og henger med hodet ned? Og hvordan kan noen tro at bygningene bak er fotografert? Direkte klønete propaganda, men en hjernevasket masse lar seg by absolutt alt bare det heter HoloCa$h.

Teksten under bildet: "Yad Vashem-museet sendte dette bildet til det tyske magasinet "Bunte Illustrierte" nr 14/87 som dokumentasjon på grusomheter i de tyske interneringsleirene. I virkeligheten viser det sovjetiske soldater i sovjetuniformer".

Yad Vashem-senteret i Jerusalem er HoloCa$h-religionens sentrale "synagoge" i den nye verdensreligionen HoloCa$h som utvikles for ikke-jøder. Dette er ikke den eneste løgnen de serverer. Tvertimot er hele HoloCa$h-industrien basert på løgn og forfalskninger.

Innmontert likhaug

Bildet til venstre er sannsynligvis et ekte bilde av internerte som led av tyfus og dysenteri eller lignende i de siste faser av krigen da de allierte folkemorderne hadde teppebombet Tyskland tilbake til steinalderen. Bildet er likevel ikke sterkt nok og vitner om at tyskernes versjon av historien er sann mens de jødealliertes er løgn og propaganda. Derfor monterer jødeløgnerne en haug med lik foran og vips er det et vitnesbyrd om HoloCa$h. Haha. La deg ikke lure av jødeløgnerne, men spre kunnskapen om sannheten til alle du kjenner. Stå opp i skole og universitet og vis til faktaopplysningene på nettsiden vår.

Bildesvindel i HoloCa$h

Bildet over er bare en av svært mange forfalskninger den jødiske HoloCa$h-industrien har brukt for å kunne presse penger ut av Tyskland og skaffe seg ryggdekning for egne folkemord. Takket være jødisk og zionistisk kontroll over finans, politikere og media lykkes de så langt.

Hjelp oss å spre sannheten om jødeløgnen ved å poste innlegg på debatt- og skoleforumer. Og ikke glem å diskutere med vennene dine slik at vi kan stoppe jødene og deres spyttslikkende zombilakeier i utpresseingen deres. Det er faktisk en samfunnsplikt som påhviler oss alle i et demokrati.

Bildesvindel som våpen mot det tyske folk

Bildet over til venstre ble brukt i britisk presse i 1940 for å rettferdiggjøre de alliertes angrepskrig for å knuse det tyske folk. Begge bildene viser kun noen få av gravene til de 5.000 tyskerne som ble slaktet av polakkene i byen Bromberg før Tyskland klarte å befri de tyske landområdene som Polen stjal i 1919. Tysklands begrensete redningsoperasjon mot Polen i 1939 var en rettferdig inngripen, men ga desverre de jødestyrte aggresjonsmaktene påskudd til å erklære Tyskland krig.

Stopp jødenes løgnindustri!