.:Hovedsiden:.

Misha Defonseca - Løgn og Fantasi om HoloCa$h

Denne søte lille piken heter Monique De Wael i virkeligheten, men det navnet er ikke det hun til all tid vil være kjent under. Kjendisnavnet hennes er Misha Defonseca og under det navnet levde hun i mange år og tjente noen hundre millioner kroner på bøker og film om livet hennes. Ja, altså livet til Misha og ikke livet til Monique. Det viste seg nemlig å være to forskjellige liv eller to forskjellige versjoner av samme liv eller hvordan var det nå egentlig? Ja, man kan faktisk bli skikkelig forvirret når man titter litt inn i HoloCa$h-historiene som har gjort slikt inntrykk på folk at mange virkelig tror på dem selv etter at de er avslørt som løgn og falsknerier.Over har vi to forsidebilder av boken som Misha Defonseca, ja jeg bruker HoloCa$hnavnet hennes, skrev utifra sine opplevelser under den andre verdenskrig. Misha var født av jødiske foreldre i Belgia i 1934 og da tyskerne okkuperte Belgia var hun 6 år gammel. Året etter ble foreldrene tatt og og deportert og drept. Misha ble tvangsutsatt til en katolsk belgisk familie og i protest mot dette bega hun seg i 1941 ut på vandring. Den lille modige piken vandret gjennom skogene i Belgia og inn i Tyskland. Mat skaffet hun seg underveis og hun opplevde selvsagt masse rart og spennende.Over har vi to forsidebilder til av den lille jødiske piken som levde blant en ulveflokk i to år før hun vandret videre gjennom tyskokkupert Europa. Under vandringen på rundt 5.000 km lærte hun å kjenne menneskenes dyriskhet og dyrenes menneskelighet. I en episode drepte den lille jødiske piken en tysk soldat. I det hun var i skogen og holdt på å sulte ihjel fant en ulveflokk henne og tok henne opp i seg. Hun fikk mat av dem som hun spiste på ulvers vis og lekte festlig med ulvungene. I to år var hun en del av ulveflokken.Er de ikke søte de to? Den flotte og snille ulven og den lille jødepiken som Yahwe geleidet rundt gjennom et Europa som druknet i ild og blod i en krig som hennes egen jødiske klan hadde satt i gang for å erobre verdensherredømmet og lære alle en gang for alle at de forlot ikke ustraffet jødenes ågerpengesystem. På bildet til høyre kan dere se hvor glad Misha er når ulven har fanget en kanin, som ligger i snøen ved siden av henne.Vel, vel. Det kan skrives mye mere om Misha og det er det gjort. Millioner av bøker er solgt og film er laget og foredrag er det blitt mange av for den jødiske berømtheten som overlevde Shoah og kan bevitne om tyskernes grusomheter og at HoloCa$h er sant, altså, ja du må tro meg for jeg opplevde det selv og det var som et G.ds under...bla, bla, bla. Som vi skrev i starten er Misha ingen jødinne og heter ikke engang Misha. Hennes navn er Monique de Wal og hun er av katolske belgiske foreldre. Intet jødisk blod i det hele tatt. Hva sier så Monique selv? For henne er historien virkelig, men ikke sann.

Bare hør hva advokaten hennes sier i et intervju med Mail Online 1. mars 2008: "Det betyr lite hvorvidt fortellingen er virkelig eller delvis fantasi, den er et resultat av absolutt god tro, et skrik av lidelse og mot". Den har vi hørt før og er standard prosedyre hver gang en av de utallige HoloCa$h-løgnerne blir tatt i løgnene sine.

For Monique dreide det seg om penger og berømmelse, men for de som står bak og reklamerer for løgnerne og tjener milliarder på historiene deres og på at lettlurte idioter tror på dem, dreier det seg om mye mer. På bildet over er det lagt en tekst som illustrerer det. Vi oversetter fritt: "Vi trenger inn i sjelen din, i din underbevissthet, og vi får deg til å ville gjøre det som vi vil at du skal ha lyst til å gjøre". Sitatet er hentet fra boken til Serguei Kara-Mourza "Manipulering av bevisstheten" utgitt i år 2000.Utrolig, men med total jødisk kontroll kan altså en hel verden lures over lang tid.Et par bokomslag til. Verden vil i sannhet bedras og jødene er mestere i den kunsten.

HoloCa$h = Løgn bygget på Løgn og Misha Defonseca beviser det!