.:Hovedsiden:.

Churchill, Eisenhower og de Gaulle: Ingen Massegassing av jøder

Etter at våpnene stilnet i mai 1945 kom turen til folkemordet på det forsvarsløse tyske folk. I millioner ble de fordrevet og voldtatt og drept. I russisk sektor brutalt og hardt mens i vestlig sektor gjennom sult. Øverstkommanderende for de jødeallierte styrkene på Vestfronten var general Eisenhower som selv var av jødisk ætt. Han hatet tyskerne intenst og fikk flere millioner av dem drept i fangeleirene og ved sult og fordrivelse fra egne hjem som han ga til jødene.

Da tiden var kommet til å skryte av egne bragder og demonisere motstanderen skrev han boken "Crusade in Europe" som oversatt til norsk blir "Korstog i Europa". Tittelen burde vært: "Jødestyrt masseslakt og folkemord i Europa", men det er en annen sak. Bildet av boken over.

Man kan si hva man vil om jødeætlingen Eisenhower og det er det mange som gjør, men noen få forhold kommer man ikke utenom: Han hatet tyskere og alt tysk. Han gjennomførte jøden Morgenthau sine retningslinjer for å delvis utrydde det tyske folk og dets land. Han sto personlig bak masseutryddelse av over en million tyske krigsfanger. Gjennom sult og fordrivelse døde flere millioner tyskere i vestalliert sektor under amerikansk overkommando som var Eisenhower. Over har du bildet av en slik ekte dødsleir. I forhold til denne var Aushwitz et humant hvilehjem.

Bildet over er av tyskerhateren Eisenhower. Den samme Eisenhower skriver altså en tykk bok hvor han forherliger egen innsats og motivasjon mens han demoniserer tyskernes. Men om gassing av jøder skriver han ikke et ord. Hva sier du? Var ikke det hele kjernen i etterkrigspropagandaen mot Tyskland? Var det ikke det alt dreide seg om?

Eisenhower hadde all tilgjengelig informasjon og etteretning på bordet. Han var den av alle som ved siden av Churchill visste mest. Og han nevner ikke massegassing av jøder med et ord i boken sin? Helt korrekt og årsaken er like enkel som lettfattelig: Det hadde aldri funnet sted massegassing av jøder i løpet av krigen. Og alle informerte visste det.

Churchill(bildet over) gikk lenger enn Eisenhower etter krigen og ga ut et mangebindsverk som han ble belønnet med Nobels litteraturpris for i 1953. I dette bokverket rettferdiggjør han egne folkemord og krigsforbrytelser og bidrar til demonisering av tyskerne. Churchill er som Eisenhower også en hater av tyskere og Tyskland og er likeledes av jødisk ætt han også. Her må vi da finne utvetydige beviser på massegassing av jødene - ikke sant?

Men, nei. Ingenting. Ikke et ord om gasskamre i Auschwitz. Ikke et ord om jødenes enestående lidelse. Ikke et ord om den største forbrytelse i historien, ifølge jødene selv. Ingenting. Og for det fikk han Nobels pris i litteratur. Hvorfor? Enkelt og greit: Både Churchill og Nobelkomiteen visste at det aldri hadde funnet sted massegassing av jøder under krigen. De visste at det var løgn og propaganda. Så enkelt var det dengang og så enkelt er det idag også. Bildet over viser bokverket hans.

På tampen nevner vi også at øverstkommanderende for de franske styrkene under jødealliert kontroll skrev et 4 binds verk om krigen uten å finne plass til et eneste ord om at jøder eller andre ble gasset ihjel av tyskerne.

Disse tre jødelakeiene nevnte altså ikke gassing av jøder i sine krigsmemoarer. Hva det kommer av at de tre best informerte krigsherrene på jødealliert side ikke nevner gassing av jøder? Svaret er like enkelt som det er sant: Massegassing av jøder eller andre med Zyklon-B er løgnpropaganda.

HoloCa$h er jødisk etterkrigspropaganda!