.:Vigrid Forsiden:.

Bildesvindel i Buchenwald

Bildet over er det verdensberømte bildet hvor Elie Wiesel påstår at han ligger i en av køyesengene og ser sulten ut. Det er forlengst avslørt som ren svindel, men det er ikke det denne artikkelen dreier seg om. Det viser seg at Wieselsvindelen ikke er den eneste svindelen med dette bildet. Mannen som står oppreist og poserer med sulten sin, som en ren slankemodell for et moderne motehus, er limt inn etterpå som en del av poseringen for å gi det riktige inntrykket fra Buchenwald til det amerikanske publikumet svindelen og den antityske hatpropagandaen er beregnet på. Alle disse hatsvindlene er laget for å kamuflere deres egne forbrytelser mot menneskeheten og spesielt folkemordet på tyskerne under og etter den 2. verdenskrig.

Her ser dere originalbildet før slankemodellen ble limt inn. Bildet ble offentliggjort i The New York Times Magazine, søndag, 6. mai 1945, side 42.

Hva er det egentlig å si? Svindel og løgn og løgn og svindel for å skape hat mot tyskerne og penger og sympati for de anglozionistiske folkemorderne som satte i gang den 2. verdenskrig for å knuse to handelskonkurrenter, Japan og Tyskland, samt utrydde Tyskland som en stor og sterk og vekstkraftig nasjon. Gjennom en sadisme verden aldri har sett make til nådde de begge målene. Til vår alles store ulykke.

Hjelp oss i Vigrid med å spre sannheten om jødeløgnene som går under navnet HoloCa$h og la Sannheten sette oss fri.