.:Hovedsiden:.

Folkemord i Hamburg - juli 1943

Allerede samme dag som Churchill overtok som statsminister startet han bomberaid mot rent sivile mål i Tyskland. Denne politikken ble videreutviklet av jøden Frederick Lindemann til et rent Holocaust på de tyske byer for å drepe flest mulig sivile tyskere. Bombekrigen mot det tyske folk regnes av mange som den grusomste krigsforbrytelsen noensinne. Både i mentaliteteten bak og omfanget. Holocaust betyr Brannoffer og dermed er brannbombingen av de tyske byer verdens dokumentert største virkelige Holocaust.

Over ser vi en av morderarmadaene på vei mot en tysk by.

Sommeren 1943 hadde en hetebølge tørket ut sjøer, elver og vegetasjon i Hamburg og gjort byen klar for de alliertes planlagte ildorkan. Hamburg var Tysklands største og viktigste industriby og Europas største havneby.

For å lure tyskernes tidligvarslingssystem slapp de allierte flygerne ut strimler av aluminium fra flyene for å forvirre de tyske radarsystemene. De lyktes med taktikken og byen fikk derfor intet varsel om det kommende angrepet.

24. juli startet angrepet og varte i 8 dager og netter. De allierte slapp eksplosiver, vanlige brannbomber og napalm vekselvis for å oppnå maksimal effekt. Ildorkanen som fulgte ble så voldsom at flammene sto langt over bygningene. Vindene nådde over 200 km i timen og temperaturen gikk over 750 grader Celsius.
Allerede samme dag som Churchill overtok som statsminister startet han bomberaid mot rent sivile mål i Tyskland. Denne politikken ble videreutviklet av jøden Frederick Lindemann til et rent Holocaust på de tyske byer for å drepe flest mulig sivile tyskere. Bombekrigen mot det tyske folk regnes av mange som den grusomste krigsforbrytelsen noensinne. Både i mentaliteteten bak og omfanget. Holocaust betyr Brannoffer og dermed er brannbombingen av de tyske byer verdens dokumentert største virkelige Holocaust.

Teksten til bildet fritt oversatt: "Typisk scene i Hamburg etter brannbomberaid. Legg merke til ruiner og branner en uke etter raidet. Muligheten for å unnkomme er svært liten".

Teksten til bildet fritt oversatt: "Flyktninger i et luftverntilfluktsrom funnet mange dager etter raidet." De døde trolig av at surstoffet ble brent opp av ildstormen.

Teksten til bildet fritt oversatt: "Disse ofrene døde tidlig under ildstormen. De ble spart for den direkte ilden, men døde som en kombinasjon av hete og surstoffmangel. I mange tilfluktsrom ble det så varmt at kroper, glass og metaller smeltet til klumper".

Teksten til bildet fritt oversatt: "Denne mannen døde av heten mens han prøvde å rømme fra flammene. Klærne er brent bort mens skoene er hele. Stillingen tyder på at mannen prøvde å reise seg etter å ha falt".

Teksten til bildet fritt oversatt fra venstre: "Sprengbomber og brannbomber slippes fra mellom 3 og 4 tusen meters høyde. - Luften over byen blir ekstremt varm og stiger hurtig, varm luft og flammer dras oppover mens kald luft suges inn langs bakken fra området utenfor brannen. - Temperaturer mellom 800 og 3.000 grader Celsius oppe i luften, bygninger bryter sammen på grunn av varmeutviklingen, flammene suges inn med stor hastighet mot brannsenteret og vinden er så sterk at folk også suges inn".

Slik skapte de allierte et vitenskapelig utviklet industrielt mordapparat for folkemord på det tyske folk. Noen av resultatene kan du se på disse bildene. Mange tusen av ofrene var barn. Hvor mange av dem som het Anne vet vi ikke, men vi vet at det aldri blir skrevet bok eller vist film om dem. Det forbeholdes seierherrenes løgnpropaganda for å tjene deres økonomiske og politiske formål.

Teksten til bildet fritt oversatt: "Typiske tegn på død på grunn av voldsom hete. Klærne er hele, men skallehuden er sprukket på hodet slik at håret er trukket ned til sidene. Huden rundt ansiktsåpningene er forsvunnet".

Teksten til bildet fritt oversatt: "Typiske tegn på død på grunn av tørr og voldsom hete i et tilfluktsrom". Effektene som på bildet over.

Teksten til bildet fritt oversatt: "Bildet til venstre er av en mann liggende i en gate. Bildet til høyre er av en mann som er rullet over på ryggen for å vise at huden på mage og bryst er delvis intakt".

En tysk brannmann i Hamburg.

Teksten til bildet fritt oversatt: "Ung kvinne som er brent ihjel av den voldsomme heten".

Teksten til bildet fritt oversatt: "Forkullet offer funnet i et tilfluktsrom".

Redningsmannskaper fjerner et lik fra brannruinene.

Teksten til bildet fritt oversatt: "Nok et forkullet offer funnet i et tilfluktsrom".

Teksten til bildet fritt oversatt: "Denne scenen møtte redningsarbeidere som kom seg inn i et tilfluktsrom en tid etter angrepet. De er døde av surstoffmangel og voldsom hete".

Teksten til bildet fritt oversatt: "En ung mann prøvde å sykle fra ildstormen. Forgjeves". Av hjelmen tipper vi det er en redningsarbeider eller brannmann.

De døde ligger strødd overalt.

Flere døde.

Parti av sentrun i Hamburg etter krigen.

Hamburg etter krigen.

Anslaget på antall drepte under raidet i slutten av juli 1943 veksler mellom 45.000 og 100.000. Med de erfaringene de allierte høstet i dette raidet effektiviserte de bombekrigen mot de tyske byene til å bli verdens mest effektive industrielle maskineri for folkemord. Krigens største Holocaust i ordets rette betydning.

Forstår du nå hvorfor de allierte trenger HoloCa$hløgnene for å dekke egne folkemord og virkelige Holocaust?!