.:Hovedsiden:.

Belzec - Stefan Szende og det jødiske Bonnierforlaget sprer uhyrlige løgner

Historien til jøden Stefan Szende er en av de mest grunnleggende og viktigste beretningene om hvordan HoloCa$h-mytene er bygget opp og hvor mange av dem stammer fra. Årsakene til det er flere. En av dem er at jøden Szende oppholdt seg i Sverige hvor også andre prominente jøder og Tysklandshatere oppholdt seg. Dessuten var Sverige kontrollert av jødiskeid media og ikke okkupert av Tyskland. Landet var dermed det perfekte stedet å drive antitysk krigspropaganda fra. Det jødiske Bonnierkonsernet ga ut boken med Stefan Szende's vitnesbyrd allerede i 1944 og må dermed være den første boken i det som kan kalles VoldspornoCa$het som jødene diktet opp.

Over er et bilde av side 298 i boken med endel merknader som historikeren Ditlieb Felderer har laget under sin forskning i HoloCa$h-myten. Teksten ser leselig ut for meg og jeg regner med at de fleste som er innom kan forstå svensk godt. Likevel er det et par punkter jeg vil nevne separat: "Belzec beskrives som en menneskekvern hvor ingen slipper ut i livet er de først ankommet. Leiren er stor, 7 kilometer, og er omgitt av piggtråd og alle mulige slags sperreordninger. Togene, som var fullastet med jøder, kjørte gjennom en tunnel ned til de underjordiske rommene hvor henrettelsesanleggene var plassert".

Det er et par punkter som jeg vil fremheve fra denne siden også: "Siden det var så mye bry med klær og eiendeler gikk tyskerne over til å transportere jødene nakne til Belzec. Jødene ble ført inn i kjempestore haller uten vinduer helt bygget i metall og med nedsenkbart gulv. Når så alle jødene i tusenvis sto på gulvet ble det senket ned så jødene står med vann til hoftene. Deretter sendes det sterkstrøm gjennom vannet slik at alle jødene dør momentant. Deretter løftes gulvet opp og ut av vannet med jødelikene på og det kobles strøm til gulvet som utvikler en så sterk varme at alle jødelikene blir kremert og til aske. Enorme heisekraner løftet opp gulvet og tømte ut asken mens røyken ble ledet ut gjennom digre skorsteiner. Utenfor inngangen til tunnelen sto allerede neste tog og ventet på tur. Hver transport inneholdt mellom 3.000 og 5.000 jøder og hver dag kom det flere slike tog. Iblant kom det mellom 20 og 30 slike tog i uken. Den moderne teknikken til nazistene hadde løst massemordets problem og feiret triumfer. Den skrekkelige stanken fra alle de døde og den tykke røyken innhyldet til tider hele området rundt leiren". Jaja, det ble nesten hele siden, men den var for fascinerende til at jeg klarte å stoppe:)

Dette var ikke småtteri og med et snitt på rundt 80.000 drepte jøder i uken og hvis leiren sto til forsommeren 1944, altså litt over 100 uker, skulle jeg tro at mellom 8 og 10 millioner jøder ble myrdet her med tyskernes overlegne teknikker. Hvis vi så slår av litt for kjente havner vi fort på de legendariske 6 millioner akkurat. Snodig at de ikke brukte samme metoden i de andre leirene, men siden alt var hemmelig og bortgjemt så fikk vel ingen vite hvor smarte tyskerne var før det jødiske Bonnierkonsernet ga ut boken i 1944. Og da var det for sent for tyskerne å kopiere metoden andre steder. Dessuten hadde de jo for lengst gått tom for jøder siden det aldri var så mange som 6 millioner i tyskkontrollert område:)

Til deg som har vært tålmodig nok til å lese helt hit ned: Jeg håper virkelig du oppfatter dette vitnemålet til Stefan Szende og Bonnierkonsernet som det det i virkeligeheten er: Bullshit. Og slik er hele myten om de 6 millioner, eller var det 6 milliarder?, bygget opp. Løgn på løgn og spredd av jødisk media og straff for dem som ytrer noen tvil om det superreligiøse, hellige HoloCa$h-dogmet.

Lurer på om ikke LOLoCa$h er det riktige navnet? For moro har de det og penger tjener jødene på løgnene sine. "Jødene ler hele veien til banken", som man sier.