.:Vigrid Forsiden:.

Saunaer i Auschwitz; Arbeids- Internerings- og Hvileleir
Auschwitz hadde teater, sportsplasser, bibliotek, bordell, sykestuer, fødestuer, avlusingsbrakker, fengsel, kjempekjøkken, musikkorkestre, malerstuer, verksteder, krematorier, svømmebasseng, saunaer og mye mere.
Alt for at de internerte skulle holde seg friske, i god form og arbeidsdyktige
I denne artikkelen ser vi på Ditlieb Felderers historie om Spa-avdelingene med saunaene

Bildet over viser Ditlieb Felderer's bilde av en finsk-russisk sauna som varm røyk stiger opp fra.

Hans Stark var en underordnet SS-mann som i en periode var leirvakt og og siden soldat i Waffen-SS i kamp på Østfronten. Etter krigen levde han i fred og ro og studerte og arbeidet inntil det anglozionistiske okkupasjonsregimet i Tyskland trengte syndebukker for hat- og løgnpropagandaen sin. Hans Stark var en av disse syndebukkene som "innrømmet" det han ble bedt om og deretter fikk en svært kort fengselstraff for propagandaens skyld.

Bildet over gir en oversikt over hvileleiren for gamle eller arbeidsuføre og syke, sigøynere, jøder og andre.

Leirplan som viser flere badehus og sportsplass med flere trivselsfaktorer i Auschwitz-Birkenau

Ditlieb Felderer er en av verdens mest anerkjente sannhetssøkere og han måtte betale en høy pris i hjemlandet Sverige for å gå ut med Sannheten om jødeløgnen om de 6 millioner som kalles HoloCa$h. Den hjelpen du kan gi er å spre Sannheten om HoloCa$h-løgnen i vennekretsen, på nett, i skole, universitet eller arbeidsplass når temaet dukker opp. Og er du i tvil så husk at hadde det du finner på denne nettsiden ikke hadde vært sant så hadde massemedia herjet oss i beste sendetid på direkten. Det våger de ikke for da sprekker HoloCa$h-trollet deres:)