.:Vigrid Forsiden:.

Saunaer i Auschwitz; Arbeids- Internerings- og Hvileleir
Auschwitz hadde teater, sportsplasser, bibliotek, bordell, sykestuer, fødestuer, avlusingsbrakker, fengsel, kjempekjøkken, musikkorkestre, malerstuer, verksteder, krematorier, svømmebasseng, saunaer og mye mere.
Alt for at de internerte skulle holde seg friske, i god form og arbeidsdyktige
I denne artikkelen ser vi på Ditlieb Felderers historie om Spa-avdelingene med saunaene

Bildet over viser Ditlieb Felderer's bilde av en finsk-russisk sauna som varm røyk stiger opp fra.

Engelsk overskrift:
Hans Stark og hans finsk-russiske sauna

Her er min frie oversettelse av den engelske teksten under bildet:

"Over kan du se røyken fra en finsk sauna. Røyken kommer fra vann som hives på oppvarmete steiner. For at Hans Stark sine "tilståelser" skal ha noen mening kunne det være en sauna Hans Stark viser til når han sier at folk ble ledet helt nakne. Og at det såkalte "Lille Krematoriet" derfor i virkeligheten var en finsk sauna hvor man bedrev sportslige aktiviteter".

Hans Stark var en underordnet SS-mann som i en periode var leirvakt og og siden soldat i Waffen-SS i kamp på Østfronten. Etter krigen levde han i fred og ro og studerte og arbeidet inntil det anglozionistiske okkupasjonsregimet i Tyskland trengte syndebukker for hat- og løgnpropagandaen sin. Hans Stark var en av disse syndebukkene som "innrømmet" det han ble bedt om og deretter fikk en svært kort fengselstraff for propagandaens skyld.

Bildet over gir en oversikt over hvileleiren for gamle eller arbeidsuføre og syke, sigøynere, jøder og andre.

Engelsk overskrift:
Den kjempestore saunaen i Auschwitz-(Birkenau)

Her er min frie oversettelse av den engelske teksten under bildet:

"Den udiskutabelt største bygningen i Birkenauleiren var den kjempestore saunaen, som den ble kalt, fordi det var meningen at kvinner skulle kunne føde med stil i den finske saunaen i rene og hygieniske omgivelser som samtidig betød en avlastning for dem. Hvor mange saunaer det var sammenlagt i Auschwitz-Birkenau vet vi ikke. Leirplanen vist over ble først utgitt i Auschwitz Exit, volum 1 i 1979 og var den første offentliggjorte beskrivelsen av såkalte fysiske beviser for Auschwitz-Birkenau. Saunaen blir aldri nevnt av dem som tilhører den kommersielle HoloCa$h-kulten og som tror på utryddelsen (Exterminationister). Det er svært forståelig fordi det ville motsi den Kultiske overtroen deres som er nødt til å fokusere på påståtte, falske "gasskamre" som sto like ved siden av jernbanesporet. Den kjempestore saunaen har en del likheter med den største bygningen i Auschwitz; det enorme kjøkkenet. Dette enorme kjøkkenet blir heller ikke nevnt eller diskutert av de HoloCa$htroende og ble malt svart av Stalin for å "skjule" det. (Det var opprinnelig hvitt). Den nest største bygningen i Birkenau var det enorme kjøkkenet. Det var flere andre kjøkkenbygninger også. De stalinistinspirerte kommunistene i Polen brant mange av dem ned. Tilsvarende brant de også ned eller ødela Hospitalet, sportsutstyr og andre bygninger. Det eneste som ofte sto igjen etter dem var skorsteinene".

Bildet over i stort format.

Merk beskrivelsene til høyre. Dette var en hvileleir. Kun teksten på hatpropagandaen til jødesiden minner om de påståtte "gasskamrene" som i virkeligheten var likkjellere og merket slik på alle offisielle tegninger.

Leirplan som viser flere badehus og sportsplass med flere trivselsfaktorer i Auschwitz-Birkenau

Engelsk overskrift:
Det store badehuset like ved sportsplassen ikke langt unna Hospitalet.
Nok en bygning de fanatiske Utryddelsestroende i HoloCa$h-kulten forsøker å skjule for oss.

Her er min frie oversettelse av den engelske teksten under bildet:

"Leirplanen over ble publisert i Auschwitz Exit, volum 1 i 1979 ISBN 91 85560 15 4 og avslørte for første gang utenfor jernteppet at det i Birkenau, like ved det påståtte "gasskammeret", befant seg Polen's mest moderne sykehus, et sportsstadion og et enormt badehus. Den store badebygningen og hele sykehuset samt mange andre bygninger ble brent ned. Mest sannsynlig var brannstifterne Stalinister, som forsto at disse bygningene ikke ville passe inn i jødeløgnen om de 4 millioner drepte i Auschwitz, og brant de ned før Auschwitz-rettsfarsen i vest-tyske Frankfurt am Main. De HoloCa$h-troende i den kommersielle HoloCa$h-kulten har gjort alt de kan for at disse faktaene ikke skal bli gjort kjent og mange av dem vet ikke engang at de eksisterer.

Bildet over i stort format.

Ovalen til høyre er et utsnitt av området øverst i midten av hoveplanen og dreid 90 grader.

Ditlieb Felderer er en av verdens mest anerkjente sannhetssøkere og han måtte betale en høy pris i hjemlandet Sverige for å gå ut med Sannheten om jødeløgnen om de 6 millioner som kalles HoloCa$h. Den hjelpen du kan gi er å spre Sannheten om HoloCa$h-løgnen i vennekretsen, på nett, i skole, universitet eller arbeidsplass når temaet dukker opp. Og er du i tvil så husk at hadde det du finner på denne nettsiden ikke hadde vært sant så hadde massemedia herjet oss i beste sendetid på direkten. Det våger de ikke for da sprekker HoloCa$h-trollet deres:)