.:Hovedsiden:.

Auschwitzløgn: 6.000.000 - 2.500.000 = 6.000.000

Dette bildet sier mere enn tusen ord. For å rettferdiggjøre jødenes folkemord på og fordrivelse av palestinerne i 1948 samt de alliertes folkemord på og fordrivelse av det tyske folk under og etter den andre verdenskrig intensiverte de allierte krigspropagandaen mot Tyskland. Et av midlene er HoloCa$h-industrien som i Europa var bygget opp rundt løgnen om de 4 millioner jøder som angivelig var gasset i Auschwitz.

Etter Zündel-rettssakene i Canada i andre halvdel av 1980-tallet måtte løgnerne redusere tallet med 2,5 millioner i Auschwitz uten at det påvirket tallet på 6 millioner jøder drept av tyskerne. Fantastisk. Ernst Zündel sitter i dag i fengsel på en 6 års dom for å ha knust HoloCa$h-løgnen. Sa du ytringsfrihet? (Zündel ble løslatt 1. mars 2010).

Her er teksten på bildet fritt oversatt; Øverst til venstre: "1948 - For å støtte opp under dannelsen av Israel hevder man at 4 millioner ble drept der". Vi følger pilen til høyre til den originale plaketten: "Her led og døde fire millioner som ofre for nazimorderne i årene mellom 1940 og 1945". Vi går tilbake til øverste venstre: "1989 - Sovjetunionen frigir de såkalte dødebøkene fra Auschwitz og Auschwitz bytter i stillhet ut plakettene med nye som viser 1,5 millioner". Vi går rett ned til teksten på den nye plaketten: "La for alltid dette stedet være et rop om fortvilelse og en advarsel til humaniteten om at her myrdet nazistene omtrent en og en halv million menn, kvinner og barn, hovedsakelig jøder, fra forskjellige land i Europa. Auschwitz-Birkenau 1940 - 1945". Til slutt nederst til høyre: "Stopp en halv! En feil på 2,5 millioner? Ernst Zündel og flere andre sitter i fengsel bare for å ha stilt spørsmål om de 6 millioner jødene. ??? Var Israel grunnlagt på en eneste kjempeløgn"?

Lurer du på hvorfor jeg oversatte med "humaniteten" i stedet for menneskeheten så er det fordi bare vi av nordisk ætt er mennesker, det vil si av Mann's ætt. Det er en fornærmelse mot oss å bruke ordet menneske om jøder.