.:Hovedsiden:.

Ingen Hull - Intet HoloCa$h
Den lille musen som veltet HoloCa$h/Auschwitz-løgnen
Temaet er en del av Felderers "Auschwitz is War Doktrinen"

En av de fremste faktatroende sannhetssøkerne som stilte seg skeptisk til den jødiske pengemafiaens løgner om de mytiske 6 millioner var svensken Ditlieb Felderer. Hans feltarbeide var banebrytende og det er en glede for oss å ære han med å bruke noe av det enorme materialet han har produsert eller gitt opphav til. Her er historien om den søte lille musen som desverre ikke hadde noen hull å komme inn i til de påståtte gasskamrene i Auschwitz II Birkenau Krema 2 og 3:

Til høyre over ser vi ruinen etter krema 2 eller 3 og til venstre den søte lille musen med et eple den ikke kunne spise inne i et av de nevnte gasskamrene for det var jo slett ingen hull i taket på likkjelleren som de troende i HoloCa$h-kulten misvisende kaller "gasskammer". Teksten: Overskrift: "Selv ikke en liten mus ble gasset inne i bygningen. - Denne lille musen beviser at den kommersielle HoloCa$h-kulten er en ren svindel". Teksten til høyre: "Ingen hull, ingen gass. - Trofaste tilhengere av den kommersielle HoloCa$h-kulten hevder at den "Jødiske Seriemyrdende Spesialkommandoen for Folkemord" helte gass ned gjennom to hull i takene på krematoriene 2 og 3 for å drepe ofrene som var lokket ned i dødskammeret". Problemet er bare at det er ingen hull i taket til å helle gassen ned gjennom. Derfor var det ingen som ble gasset.

Den katolske paven er på pilgrimsferd til den nye verdensreligionen, HoloCa$h, sin "Ground Zero" og gir fra seg en symbolsk gave som tegn på sin underdanighet til sine jødiske Herrer, mestere og religiøse totem. Teksten på bildet: "De kunne ikke finne hullene på taket av "gasskammeret" hvor gassen skal ha vært helt inn så derfor må de i stdet plante blomster på sportsplassen i Birkenau hvor den "Jødiske Seriemyrdende Spesialkommandoen for Folkemord" spilte fotball mot det tyske SS og vant". Paven sier: "For Guds skyld! Vi kan ikke finne hullene for giftgass som drepte 4 millioner så vi må plante blomstene her på sportsplassen i stedet".

Til høyre over ser vi Auschwitz-direktøren Piotr Cywinski og til venstre den søte lille musen med et eple den ikke kunne spise inne i et av de nevnte gasskamrene for det var jo slett ingen hull i taket på likkjelleren som de troende i HoloCa$h-kulten misvisende kaller "gasskammer". Teksten: Overskrift: "Auschwitz-krematoriet som ikke en gang kan kremere en liten mus. Den lille musen som ødela hele forretningen for Auschwitz-kulten. Auschwitz-Goebbels, Piotr Cywinski, møter musen sin".

På bildet under til venstre ser vi Auschwitz-direktøren legge blomster på en av krematoriesleidene. Teksten til bildet: "Hvis jeg setter disse blomstene og stearinlysene her så vil ikke folk tenke på hvorvidt disse ovnene fungerer". Teksten nederst: "Alle forhold er politiske forhold og politikk i seg selv består av løgner, unnvikelser, idioti, hat og schizofreni".

Til venstre over ser vi Auschwitz-direktøren Piotr Cywinski og to andre og til høyre den søte lille musen, Gretel, med et eple den ikke kunne spise inne i et av de nevnte gasskamrene for det var jo slett ingen hull i taket på likkjelleren som de troende i HoloCa$h-kulten misvisende kaller "gasskammer". Gretel venter på Osten sin. Teksten: Overskrift: "Krigskommandant Auschwitz-Goebbels, Piotr Cywinski, kan fremdeles ikke flytte den digre bakenden sin for å gi Gretel hennes velfortjente ost".

Snakkeboblen i midten: "Hva gjør den musen der borte"? Snakkeboblen til høyre: "Rare greier. Hun holder en plakat som sier at hun er en HoloCa$h-overlever som ønsker ost". Snakkeboblen til venstre: "For Gud's skyld, glem henne! Det er Gretel. Hun er en revisjonist. Vi må tilkalle Israel med en gang for å utrydde henne". Gretel sin plaket: "Jeg er en HoloCa$h-overlever og venter fremdeles på osten min".

La Sannheten sette deg fri!