.:Hovedsiden:.

Gasskammerdører - En bildesammenligning

Rommet ved siden av krematoriet i Auschwitz I, Hovedleiren, blir påstått å ha vært brukt som gasskammer hvor jøder og andre humanoider ble gasset i hjel med Zyklon-B (hydrogencyanid eller blåsyre). Jada, det kalles blåsyre fordi det danner en flott og varig blåfarge når det forbindes med jernstoff og oksygen Se bare på hvor flotte de virkelige gasskamrene for avlusing med Zyklon-B er blåfarget.


Døren over er en dør til et ordentlig gasskammer fra Baltimore fengsel.

Det er mange gode grunner til at dette rommet aldri ville eller kunne ha vært brukt til gasskammer for humanoider, men dørene er god nok grunn alene. Så la oss ta en titt på dørene i det påståtte gasskammeret i Auschwitz I sammen, men la oss starte med en ordentlig gasskammerdør så vi vet hva vi snakker om. Se bildet over.


Dette er dør nr 1 til det påståtte Auschwitz I "gasskammer".

Det påståtte gasskammeret i Auschwitz I, hovedleiren, hadde tre dører. Denne døren, dør nr 1, ser ut til å være laget av tynt treverk med et vanlig dørhåndtak og ikke noen spesiell forsegling. Det er helt opplagt at fanger som hadde blitt gasset i rommet ville sprengt denne døren uten problemer.


Dette er dør nr 2 til det påståtte Auschwitz I "gasskammer".

I den andre enden av rommet er det en annen dør laget av treverk, en såkalt spinkel fyllingsdør av samme type som dør nr 1, men med et vindu av enkelt alminnelig vindusglass i den øverste tredjedelen av døren. Husk nå at dette rommet med disse dørene er blitt presentert for millioner av besøkende som har vært innom leiren for å hylde den spesielle jødiske lidelsen.

Her har tusenvis av jenter og gutter blitt lurt trill rundt slik at de står og gråter. Svindel hele greia. At noen i det hele tatt kan påstå noe så dumt som at denne døren var akkurat slik da tyskerne angivelig gasset ihjel millioner av jøder og utallige andre humanoider? Ja, for det er akkurat det de har påstått. Intet annet enn latterlig. Forbrytersk latterlig.


Dette er døråpning nr 3 til det påståtte Auschwitz I "gasskammer".

Her presenterer Auschwitz en døråpning som fører inn til krematoriedelen fra det påståtte gasskammeret. Ingen dør. Selv om det hadde vært en dør der og den var blitt åpnet så hadde eksplosiv blåsyre lekket inn til krematorieovnene og flammene i dem. Eksplosjon ville vært resultatet. For dumt til å være sant. Og det er det da heller ikke.


Dette er døren til avlusingsrommet (gasskammeret) i Dachau.

Her ble det foretatt avlusing av klær og andre ting ved hjelp av Zyklon-B. Denne døren fører inn til et rom hvor det virkelig ble brukt Zyklon-B til avlusing for å sikre hygienen i leiren og derved redde liv og spare penger. Sjekk teksten på døren som er merket med et dødningehode og advarsel om at her brukes livsfarlig gass.

I Jew$A tror millioner at dette er et gasskammer hvor millioner av jøder ble gasset ihjel fordi amerikansk (jødisk) løgnpropaganda fortalte dem det etter krigen. Dachau ble tatt i bruk før krigen gjorde alle materialer knappe og døren der er derfor høyst sannsynlig sterkere enn dem som ble bygget under krigen.


Dette er en lufttett ståldør i det indre av et tysk tilfluktsrom.

Tyskland standardiserte og masseproduserte lufttette dører i stål for den enorme mengden tilfluktsrom de bygget for å verne sivilbefolkningen mot de jødealliertes folkemord(Holocaust) på dem gjennom den jødeallierte teppebombingen av de tyske byene.

Og så serverer jødene oss noen spinkle tredører med enkeltglass vindu i som gasskammerdører som folk ville knust med et velrettet slag? Ikke det minste rart at så idiotiske løgnhistorier må beskyttes med lov. Og med terror i de landene som ikke har innført slike lover ennå.


Dette er er en reklame for lufttette ståldører for tilfluktsrom.

Slik reklamerte et av firmaene for lufttette dører som tyskerne masseproduserte for bruk i tilfluktsrommene sine.

Til venstre over er bilde av en av dørene i avlusingskammeret i Majdanek mens til høyre ser vi reklame for dørtypen til bruk som dør i tilfluktsrom.

Døren til venstre er en kopi av døren som var i avlusingsbygget i Majdanek som sees på bilde litt høyere opp på siden. Til høyre er en annen fabrikant som reklamerer for sine tilfluktsromsdører.

Auschwitz I og Auschwitz II Birkenau er selve senteret i løgnpropagandaen om utryddelsen av 6 millioner jøder pluss en haug andre humanoider. Propagandatallet for drepte i Auschwitz er redusert av jødene selv fra 4 millioner til 1,5 millioner og i det siste til 1,1 millioner. Flere historikere på jødesiden har redusert tallet ytterligere.

Hvor det skal ende? Vi tipper at det ender rundt de tallene Røde Kors opererer med: Cirka 84.000. Og tro du meg, det er ille nok. Men gasset ihjel ble nok ingen av dem.

Bildet over i stort format

Bare for å vise vanviddet rundt dørene inn til likjellerne i Auschwitz (av HoloCa$h-løgnerne kalt gasskamre) er det en sammenstilling på bildet over av en del dører til amerikanske gasskamre for å drepe dødsdømte i forhold til dørene i Auschwitz. Se det og le.

Kun Sannhet frigjør! Vigrid gir deg den!