.:Hovedsiden:.

HoloCa$h - Andre leirer - Kommentarer:


HoloCa$h er ren $vindel

Joe Cortina intervjues om Dachau av Broder Nathanael

Joe Cortina er en tidligere amerikansk elitesoldat som også jobbet i flere land på hemmelige oppdrag. I dag er han kjent som forkjemper for den hvite rase og vår nordiske sivilisasjon, kristen versjon, for å fri den fra jødenes ødeleggende grep. Han sammenligner videoer laget av USA som dokumentasjon brukt i Nüremberg-lynsjeprosessene og for å overbevise det amerikanske folk om tyskernes folkemord på jøder ved hjelp av massegassing med Zyklon-B spesielt i Dachau-leiren litt nord for München. Alt, absolutt alt, viser seg å være ren løgn. Hans neste konklusjon er at når vi er løyet så mye om dette gjennom så mange år hvor mye av det vi serveres av myndighetene idag er da ikke også løgn?

Vil du som vi arbeide for de 14 Ord er du velkommen til oss i Vigrid:

De 14 Ord: Vi må sikre eksistensen til vårt folk og en fremtid for våre Nordiske barn!


Schindler var ingen helt
Slik var Plaszow-leiren

Hollywood-jøden Steven Spielberg har store personlige økonomiske interesser av å drive propaganda for HoloCa$h-industrien.

Uten filmer som "Holocaust", "Schindler's List" og utallige andre propaganda- og hjernevaskingsbidrag fra den jødiske hatfabrikken man kan kalle Hollywood hadde HoloCa$h-industrien fått problemer. Schindler's liste er en fantasifortelling med et par konkrete og historiske navn og hendelser som basis. Resten er fantasi og løgn. Løgn med en målsetting.

Den nederste linken er et kart med referanser som forteller hva Plaszow-leiren var. Flotte bilder og gode plansjer. Vi håper du får utbytte av den som motvekt mot HoloCa$h-løgnene Hollywood-jødene sprer rundt seg.

Kunnskap gjør fri!


Schindlers liste sprer jødisk løgn og hat

HoloCa$h er etter vår klare oppfatning en kriminell økonomisk mafiaorganisasjon som lever av å presse penger ut av nasjoner, bedrifter og enkeltpersoner. I tillegg til alle disse idiotene som betaler for å se på den jødiske løgn- og hatpropagandaen.


John Ball og Ernst Zündel om Schindler's List - 3 videoer

I de tre kolonnene under har vi linket opp 3 videofilmer laget av Ernst Zündel hvor han og John Ball gjennomgår hvordan Plaszow-leiren hvor hendelsene i filmen skal ha utspilt seg så ut på det tidspunktet under krigen filmen dekker. John Ball er geolog og ekspert på tolking av luftfotografier og tegnet et kart på basis av rekognoseringsfotografier tatt under krigen. Resultatet er ødeleggende for jøden Spielberg og etterlater null troverdighet.


Zündel gir oss en oversikt

- over filmen Schindler's liste og de angivelige hendelsene som Spielberg har med i hatfilmen Schindler's List. Han gjør oss oppmerksom på at boken Schindler's List så langt fra å være en dokumentarbok er en ren novelle som gjør det klart at det som skildres i boken er fri fantasi. Så da så.

John Ball gjennomgår plantegningen av Plaszow-leiren

- Bildet er av kommandant Göth som holder en mauser-rifle på verandaen til kommandantboligen. I filmen skyter han på de internerte, men i praksis går ikke det an. Mellom kommandantboligen og de områdene han angivelig skyter mot er det en åsrygg som gjør at det er umulig.

Bildet er av velfødde og fornøyde internerte brødbærere

- Det amerikanske statsarkivet har mange bilder tatt under krigen av de internerte i Plaszow-leiren Samtlige av dem er skarpe og av god kvalitet. De viser uten unntak at de internerte er velfødde og i god form. John Ball karakteriser Spielbergs film som en av de verste hatfilmene som er laget.


Barnekunst i Theresienstadt
Theresienstadt – en jødisk mønsterleir

Artikkelen i den øverste linken handler om barnekunsten i Theresienstadt. Her underviste jødiske kunstnere barna i flere kunstarter, blandt dem tegning.

Eksperten som nå tolker materialet er en typisk HoloCa$h-bygger. "Fordi bildene virker harmoniske og normale må det sees på som et bevis for at noe er gått galt". Typisk HoloCa$h-vås. Tallene av døde kan du ta som vås det også.

Den nederste linken gir deg et lite innblikk i hva Theresienstadt egentlig var: en mønsterleir hvor jødene levde et godt liv langt unna krigens skrekk og gru. Og det avspeiler selvsagt også barnas tegninger.

Auschwitz er i ferd med å gå av moten etter at de offisielle løgnene er så grundig avslørt. Desto viktigere er det for tilhengerne av jødeutryddelsen å finne fram erstatninger. Theresienstadt er en av dem.

Theresienstadt var nærmest en liten festningsby som ble satt av til rike og intellektuelle eldre jøder som en gest mot Zionistene Tyskland hadde som avtalepartner. I Theresienstadt styrte jødene selv gjennom et eget valgt råd. De hadde sin egen valuta: "Theresienstadt kroner" og eget ordenspoliti.

SS hadde ansvar over det ytre vaktholdet og sikkerheten, men inne i leiren styrte jødene seg selv. De spilte forball, satte opp teaterstykker og operaer og var et helt lite samfunn.

Med Sannhet skal løgn fordrives!


Allierte bomber tysk arbeidsleir

Mittelwerk Dora ved Nordhausen var en av fabrikkene som produserte V1-raketter som ble brukt mot England. De allierte bombet derfor anleggene, men bommet og traff bobrakkene i leiren samtidig. Det kalles "Collateral Dammage". Flere titusener fanger ble drept av alliert bombing og senere vist fram som ofre for tysk mishandling.

Drept av jødesiden

Leirene rundt Nordhausen (Mittelbau-Dora) ble hardt skadd under den jødeallierte bombingen i slutten av krigen. Hauger av internerte ble drept. Bildet viser internerte som enten døde direkte av bombetreff eller av tyfus som følge av teppebombingen av Tyskland.


HoloCa$h - Løgn og forbannet dikt

Enric Marco er mere enn bare en typisk "overlever" og "tidsvitne". Han var i mange år leder for den spanske forening for tidligere fanger i tyske interneringsleirer under den andre verdenskrig. Som kommunist flyktet han til Frankrike etter at general Franco vant borgerkrigen i Spania på slutten av 1930-tallet.

I Frankrike internerte tyskerne han og rundt 6.000 andre spanske kommunister og satte dem i arbeide. Marco ble befridd i 1943 og var ved god helse og i fin form. Etterhvert ble han altså leder av den spanske "overlever"-foreningen. Og så begynner etterhvert eventyret og ta form. Han reiser land og strand rundt og forteller gruoppvekkende "selvopplevde" historier om det grusomme livet i en av leirene i Mauthausen-komplekset i Østerrike.

Han skriver også en bok om det og blir kjent og aktet i jødiske lakeikretser som lever av HoloCa$h-løgnene. Og lever godt. I Spania som i Norge. Og nå er han altså avslørt: Han var aldri i Mauthausen. Det var løgn alt sammen. Hehe. Verden vil bedras.

Påstandene om gassing av jøder under den annen verdenskrig er godt dokumenter får vi stadig høre.

Allikevel mangler vi ordre fra Hitler om iverksetting, vi mangler tekniske tegninger av selve gasskamrene og de fysiske bevisene samsvarer ikke med historiene vi blir servert. Det vi sitter igjen med er vitneutsagn og tilståelser.

At de allierte kunne torturere frem tilståelser er en selvfølge. Da gjenstår kun vitneberetningene. Mange av disse er direkte latterlige (som Wiesels geysirer av blod i Auschwitz), og mange hevder å være vitner uten å påstå at de har sett gassing i det hele tatt.

Nå har altså et spansk "vitne" tilstått at alt han har fortalt om Mauthausen var en løgn. Han var kommunist, men satte aldri sine føtter i en tysk leir. Er vitnene fra Auschwitz noe mer troverdige mon tro?

HoloCa$h? - Det er løgn det!

La oss med en gang slå fast at Mauthausen var et hardt sted å være og det var også meningen. Det fungerte som høy-sikkerhetsfengsel for kriminelle som ble straffet blandt annet med å jobbe i steinbruddet som lå tett ved hovedleiren.

I tillegg til hovedleiren var det mange satelittleire som var administrert herfra og som var en del av leirsystemet som ble kalt Mauthausen. Storløgneren Erling Bauck fra Norge måtte jobbe i en av disse underleirene.

Han påstår at vanlige østerrikere kom inn i leiren og slo ihjel to millioner fanger med gummikøller omviklet med piggtråd. Haha. Slik er bevisene HoloCa$h-løgnerne baserer den religiøse dyrkingen av jødenes spesielle lidelse, også kalt HoloCa$h, på.

HoloCa$h er løgnbasert svindel!


Stutthof - Arbeidsleir i Preussen

Det kanskje aller viktigste bygget i de tyske arbeids- og interneringsleirene under den andre verdenskrig var avlusingsbrakken. Uten den ville de internerte og gjestearbeiderne der ha dødd som fluer av epidemiene som det var mange av, særlig i Øst-Europa, som på det tidspunktet lå langt tilbake for Tyskland når det gjaldt renslighet. Spesielt var dette tilfellet med jødene som ble regnet som spesielt urenslige. Begge bildene over er av avlusingsbrakken. Det til høyre sett utenfra med spesialfokus innfelt mens det til venstre er sett innenfra. Blåfargingen garanterer at her ble det brukt Zyklon-B for å redde de internertes liv og helse.

Skulle du være interessert i å bidra til å fremme Sann Historie så kontakt oss!


Belzec-sigøynere i Dagbladet
Belzec-sigøynere i HL-senteret

For oss som jobber med å få tak på hva som egentlig skjedde under den andre verdenskrig, i det som er gått over i historien som et av verdens største svindelforetak kalt HoloCa$hindustrien, er det bare jødene og deres skjebne som er interessant.

En av leirene som jødelakeiene og andre av jødenes nyttige idioter kaller for tilintetgjørelsesleire (HL-senteret) eller "nazistiske dødsleire" (Dagbladet) heter Belzec. Det var en liten tømmerleir øst i Polen. Den lå ved foten av en skråning omgitt av skog som ble avvirket av de internerte på tre sider. På den fjerde siden, mot vest, ifølge Ball sitt flyfotobaserte kart, var det en jernbanelinje med parallelt sidespor langs leirkanten og bortenfor der igjen områdets hovedvei og bondegårder og jorder. Hvis bildet i det hele tatt er fra Belzec slik alle påstår må det være tatt mot vest, men hvor er jernbanesporene og hovedveien? Og hvor er gårdsbrukene hen?

Min konklusjon: Bildet er tatt i en leir eller som propaganda etter krigen ved et primitivt gjerde, men ikke i Belzec. Teksten som vanligvis følger med er at dette er sigøynere ankommet til Belzec som sitter og venter på nærmere ordrer fra leirvaktene. Det er til å le seg skakk av og i total motstrid med alle andre løgnhistorier om hvordan fangene ble tatt imot ved ankomst til en dødsleir. Med andre ord: Nok en jødisk HoloCa$hløgn formidlet videre av hjernedøde norske propagandister i det jødiske Herrefolket sin tjeneste.


Belzec, kart med peker-informasjon

I Jew$A ble folk hjernevasket etter krigen til å tro at Dachau var den store tilintetgjørelsesleiren på tysk område og det tror de fleste fremdeles. Auschwitz som sentrum for den spesielle jødiske lidelsen var en europeisk affære som ikke har vært propagandert for i Jew$A før de siste titalls årene.

Nå er ikke Auschwitz i fokus lenger heller på grunn av at svindelen ble grundig avslørt under Zündel-rettsakene på 1980-tallet. Ingen velinformerte trodde på løgnene før det heller.

Nå søkes frelsen lenger øst i leirer som Belzec, Majdanek og Treblinka. Og i Babij Jar. Og overalt ellers i de østeuropeiske myrene og skogene. Her har vi to linker som beskriver Belzec.

Sannheten seirer!


Belzec: Ingen tegn til massegraver - der heller

Like etter krigen skilte HoloCa$h-myten lag i Jew$A og Europa. I Jew$A kjørte de fram Dachau som den store tilintetgjørelsesleiren med gasskammer og full pakke. Dette var fordi leiren ble erobret av amerikanerne som myrdet flere hundre tyskere og trengte å forsvare folkemordet på tyskerne i Bayern og i de amerikanske leirene for tyske krigsfanger.

I Europa prøvde man seg med enkelte leire vest for jernteppet, men måtte oppgi forsøket og flytte løgnhistoriene øst for jernteppet hvor ingen fikk komme og avsløre dem. Auschwitz i Polen ble gjort til senter for gassingsløgnene, men etter at polakkene løftet på jernteppet gikk ikke den løgnen lenger heller.

Nå er det andre leirer så langt øst i Polen at ingen likevel gidder å reise dit samt leirer i Ukraina og videre østover som overtar. Belzec er en av dem hvor jødesidens anslag på drepte varierer mellom 600.000 og et par millioner. Tull og tøys det også.

Hørt om Belzec før?


Åstedsgransking av Treblinka

Et australsk team undersøkte den såkalte dødsleiren Treblinka for spor etter massegraver slik HoloCa$h-løgnerne påstår skal være der. Med grunn-radar kartla de absolutt hele leirområdet uten å finne spor etter gravene. Hva det beviser uten et fnugg av tvil er at den offisielle Treblinkahistorien er ren løgn. Et rent fantasiprodukt for at HoloCa$h-mafiaen skal tjene penger og Israel få drive sine folkemord og kriger i fred. Engelsk. 3 min. 16 sek.

NAFCASH utlover 100.000 dollar til den som kan

komme opp med så mye som en eneste av de påståtte massegravene i Treblinka. Dusøren ble utlovet i 2004 og gjelder for amerikanske borgere, men så langt har ingen gjort krav på formuen. Selvsagt ikke, for alle informerte er fullstendig klar over at i Treblinka ble det aldri foretatt så mye som en eneste massegassing av jøder.

Yitzhak Arad tatt i grove løgner om Treblinka

- Arad er ingen hvem som helst innenfor HoloCa$h-mafiaen. Han er ledende jødisk historiker og tidligere leder av Yad Vashem-senteret for jødenes spesielle lidelse. Her tas han i mange og grove løgner.


HoloCa$h-industrien lyver om Treblinka
HoloCa$h-mafiaen vil ha forbud

Etter at Auschwitz ble avslørt og oppgitt som hovedsted for den mytiske utryddelsen av europeiske jøder under den 2. verdenskrig er oppmerksomheten flyttet østover. Særlig til de såkalte "Reinhardt-leirene" Belzec, Sobibor og Treblinka.

Aktive-Fredsreiser påstår i sin artikkel at 1.500.000 jøder ble myrdet her i gasskamre fra 1941 til 1943. De er her i utakt med andre kilder i HoloCa$h-industrien som varier mellom 2 millioner og 700.000. Likene skal ha blitt brent på store utendørs bål og restene gravd ned i enorme massegraver inne på leirområdet. Så sier i alle fall myten.

I 1999 foretok en liten gruppe australere en vitenskapelig undersøkelse av leirområdet med georadar uten å finne spor etter de påståtte massegravene. Ikke rart at spyttslikkende jødelakeier i politikk og media nå forlanger totalforbud mot å trekke den offisielle jødiske HoloCa$h-versjonen i tvil.

Hvor jødene ble av? Det finnes nærmere en million jøder i dag som hevder at de overlevde den andre verdenskrig i tysk-okkupert område. Det tilsier at mellom 6 og 10 millioner jøder levde i det området i 1945. Tallet kan diskuteres, men fakta består: Jødene ble ikke utryddet, men overlevde krigen og spredde seg over jorden. Også til Norge som hadde flere jøder i 1948 enn i 1941.

Uten ytringsfrihet intet demokrati!


Treblinka - urørt jord
Treblinka - Hvilke Massegraver?

Artig bilde, ikke sant? Trodde det var en gartner som klippet gresset i en park første gang jeg så det, men det er det ikke. Mannen fører en såkalt jordscanner og undersøker jorden nedover i dybden for å se hva han finner der.

I dette tilfellet fant han ikke noe spesielt. Og det var det spesielle. For under denne plenen skal det i følge "øyenvitner" befinne seg massegraver etter jøder som angivelig ble massegasset i leiren med navn Treblinka. Pussig.

Eller kanskje ikke så pussig allikevel? Nytt sted, samme mønster. Fortsettelse i dramaet følger og den er like spennende som noen roman.

Virkeligheten er mer spennende enn noen reality-serie!

I Treblinka ble visstnok 870.000 gasset ved bruk av dieselmotorer (selv om det er umulig i praksis i og med at dieselmotorer utskiller svært lite kvelstoff).

Likene ble visst nok gravd ned, men i denne artikkelen får vi se hvordan undersøkelser med bakkeradar avslører at det aldri har vært massegraver i området. HoloCa$h er altså juks og fanteri akkurat som når Jew$A diktet opp "bevis" for masseødeleggelsesvåpen i Irak for å få en unnskyldning for å gå til krig.

Grunnen til at myndighetene tviholder på påstanden om HoloCa$h er jødenes totale makt over Vesten og frykten for internasjonale sanksjoner dersom løgnene avsløres. Dessuten er jo forræderne som sitter med kontrollen redde for at vi hvite igjen skal våkne fra dvalen og ta tilbake makten i landene våre.

Folket våkner og løgnene slår sprekker!


Treblinka - Kosher religiøs HoloCa$h versjon
Kritisk versjon

Den nye verdensreligionen HoloCa$h for ikke-jøder krever full tro på de offisielle dogmene ellers er du en kjetter som må forfølges, terroriseres og straffes. Noe rasjonelt kjølig forhold til fakta er utelukket i religiøse frelses- bevegelser. Slik er det med HoloCa$h også.

Et av misjonsselskapene som har som jobb å konvertere og hjernevaske norsk ungdom til den åndelige sykdommen HoloCa$h heter Aktive Fredsreiser. Den øverste linken gir deres kosher versjon av den polske dødsleiren Treblinka mens den nederste linken gir en kritisk versjon.

Les dem begge og spør deg selv om hvorfor ingen tar utfordringen. Det er jo så enkelt og de religøse fanatikerne i HoloCa$h-systemet påstår jo at alt er dokumentert og bevist. Ja, er det nå egentlig det? Eller er det løgn og bløff?

Treblinka: Ingen massegraver - Intet HoloCa$h!


Kulmhof (Chelmno) - Nok en leir i fantasilandIngrid Wickert: Hva var Kulmhof/Chelmno?

Over er to bilder som begge angivelig er fra den påståtte "dødsleiren" Kulmhof/Chelmno i Wartheland. Bildet til høyre er mye brukt som eksempel på diesel-vogner som kjørte rundt og gasset folk på landsbygden. En fjollete historie som hører hjemme i Eventyrland, men det er hva HoloCa$h-land kan kalles. De fleste historiene går ut på at gassebilene var franske Renault-biler, men dette er en tysk Magirus Deutz. Bildet av lastebilen har ingen kilde over noe som helst og har dermed ingen betydning. Brukt blir det mye likevel. Hva skal løgnerne ellers gjøre?


Tragedien i Bergen-Belsen

Bildet viser hvordan tyskerne satset enorme og knappe ressurser for å holde de internerte i leirene sunne ogg friske. I dette hospitalet i Bergen-Belsen er det 60 senger med hver to tyske leger og sykepleiersker for å vaske og avluse og pleie internerte som trenger det. Katastrofen i Bergen-Belsen var et resultat av de alliertes massemord gjennom teppebombing og beskyting fra fly på alt som beveget seg i det åpne. Tyskerne greide med sin erfaring å holde sykdomsepidemiene i sjakk, men da britene erobret leiren i starten på april 1945 gikk det helt galt og tusener døde. Blandt dem høyst sannsynlig også Anne Frank. Drept av alliert mordlyst og uerfarenhet.


Dachau svindler med "gasskammeret"

- Bildet over er et autentisk bilde som ble tatt av amerikanerne da de hadde overtatt interneringsleiren i Dachau. Avlusingskammeret ble fremstilt som gasskammer for internerte, men var et helt vanlig avlusingskammer med advarsel trykt på døren.


Dachau - en privat opptegnelse

Her i Norge er gassing i Auschwitz det store og sentrale temaet i gassingsløgnene. I Jew$A har folk flest ikke engang hørt om Auschwitz. Der er det Dachau som er symbol på HoloCa$h-løgnene om gassing av jøder.

Årsaken var at de amerikanske troppene på deres morderferd over Europa i 1945 erobret Dachau uten innblanding av briter eller russere. Senatorer ble invitert over og fortalt de mest hårreisende løgner slik at nedslaktingen og massemordene på tyskere kunne rettferdiggjøres og fortsette etter krigen.

Etterpå vet alle at det hele er løgn, men når løgnen er så innbringende for jødene på alle måter så lever den sitt eget liv. Godt holdt oppe av fengselstraff for dem som sier sannheten. Denne siden er kosher og politisk korrekt, men har mye bra stoff og fine bilder.

Knus jødenes løgnsystem!


HoloCa$h - 1/3-del av HoloCa$h - Video:


Treblinka, Sobibor og Belzec er de tre leirene som kalles "Reinhard Death Camps"

Disse tre leirene utgjorde med sine påståtte 1,5 millioner drepte jøder ca 1/3 av hele HoloCa$h. 1. episode forklarer hva de var.

Varighet 16 min. 27 sek.

Brønnen i Treblinka

Vannet ble hentet fra en brønn omgitt av 750.000 råtnende kropper som etterpå ble gravd opp og brent? Oooops, did it again. De som lagde disse løgnene tenkte ikke veldig mye. Jødene hadde og har full kontroll med media og da går alt.

Varighet 3 min. 5 sek.

Hårklipp ved ankomst til Treblinka

Jødene ankom med tog og ble gasset med en gang for dretter å bli brent. Hva var da vitsen med å klippe håret deres? Tenker ikke disse tullingene i det hele tatt før de serverer løgnene sine?

Varighet 2 min. 26 sek.


I Treblinka ble jødene gasset med dieseleksos.

Hæ? Prøver du å få meg til å le? Dieseleksos er så full av oksygen at den ikke er dødelig. Prøv heller med trekullgeneratorerer som vist i videoen.

Varighet 5 min. 23 sek.

Nürnberg-tribunalet om Treblinka, Sobibor og Belzec

HoloCa$h-løgnerne sier at HoloCa$h er fullstendig og omfattende dokumentert og bevist under tribunalet i Nürnberg i 1946. Tribunalet brukte 20 minutter på de tre leirene og fikk bare løgn og tull utav det.

Varighet 26 min. 37 sek.

"Gasskamrene" i Treblinka

Gjør deg klar for en god latter når du gjenomgår "gasskammerbygget" i Treblinka. I dette bygget påstår HoloCa$h-løgnerne at det ble gasset 750.000 jøder. En og en halv gang Oslos befolkning. Deretter ble de begravd og gravd opp igjen og brent. Og merk deg: Ingen rester igjen overhodet? Haha.

Varighet 4 min. 24 sek.


Bomba forteller eventyr

Jødenes hovedvitne om "gasskamrene i Treblinka er Abraham Bomba. La deg more med hans eventyr om "gasskammer" og hårklipp. 170 jøder i et rom på 15 kvadratmeter? Først får jødene en hårklipp og deretter gasses de på 2 minutter. Fantastisk.

Varighet 14 min. 25 sek.

Vitnet Rosenberg under prossessen mot Adolf Eichmann i Jerusalem i 1961.

Tallet på jøder som ble stappet inn i det 15 kvadratmeter store "gasskammeret" er nå økt til 400. Hadde det vært mulig hadde de vel krepert raskere av luftmangel enn dieselgass(som man ikke dør av uansett).

Varighet 4 min. 4 sek.

Tallet 6 millioner ser dagens lys

I februar 1943 spres tallet 6 millioner av verdens største tidsskrift "Readers Digest" (Det Beste). Artikkelen er selvsagt skrevet av en fanatisk jødisk manusforfatter fra den jødiske propagandasentralen Hollywood.

Varighet 10 min. 49 sek.


Eksperimenter tyskerne aldri ville utført

Hvor dumme er det jødene tar oss for å være? Denne videosnutten setter noen HoloCa$h-eventyr i perspektiv. Det er lov å le høyt for du kan ikke fornærme dem som aldri ble drept.

Varighet 6 min. 5 sek.

Plassbehov for 700.000 påståtte gasset jøder i Treblinka

Ved hjelp av en 3D-modell og litt regning gjennomgår vi plassbehovet for det påstått antall gassete jøder. Ikke akkurat samsvar, for å si det mildt.

Varighet 7 min. 56 sek.

Belzec mangler også plass til sine 600.000 påståtte gassete jøder

Så lenge jødene kontroller finans, politikk og media trenger de ikke bekymre seg om at regnestykkene skal gå opp. Mediepropaganda og lovforbud mot logisk tenking gjør jobben for dem.

Varighet 3 min. 45 sek.


Sobibor: 80.000 påstått gassete jøder begravet på miniplass

Jødene påstår at 80.000 av i alt 250.000 gassete jøder i Sobibor ble begravet på en plass omtrent på størrelse med et hønsehus. Det som minner mest om høns her er hjernestørrelsen på dem som påstår eller tror på noe slikt tøys.

Varighet 3 min. 52 sek.

Stephen Spielberg's HoloCa$h-hjernevasking og Sobibor-"vitnet" Pechersky

Hollywoodjødene lagde de såkalt "dokumentarene" i 1945 av leirene i Tyskland. Etterhvert har Hollywoodjødene bygget en hel hjernevaskingsindustri rundt HoloCa$h-løgnene. "There's no business like Shoah-business".

Varighet 12 min. 29 sek.

Regn, vind, ild og snø

HoloCa$h-løgnerne tenkte ikke mye praktisk da de fant på eventyrfortellingene sine. Disse ghettojødene var ikke akkurat kjente for friluftslivet sitt og det forstår vi godt når vi leser de historiene deres.

Varighet 10 min. 25 sek.


Flukt-tunnel og vann-nivået i Sobibor

Med den russiske jøden Pechersky i spissen planla de internerte i Sobibor å grave en tunnel de kunne flykte i. Problem: Den kunne ikke være mere enn 1,50 meter ned i bakken på grunn av grunnvannet. Hva med de påståtte forbrenningsgravene som var mellom 5 og 7 meter dype? Hmmm.

Varighet 4 min. 15 sek.

Belzec - fra dumt til latterlig

Påstand: Belzec var en absolutt fluktsikker dødleir hvor kun 1 kom unna fra en tur i byen. Fra leiren unnslapp ingen. Leiren var omgitt av et piggtrådgjerde kamuflert med innvevde tregrener med skog plantet utenfor. Fluktsikkert? Utrolig.

Varighet 11 min. 5 sek.

Fysiske beviser i Reinhard-leirene, del 1

For å gjøre en lang historie kort: Det eksisterer ingen fysiske bevis overhodet på at de påståtte 1.350.000 drepte jødene noengang har vært hverken drept, begravet eller brent. Snodige greier hvor lite døde jøder gjør av seg hvis du tror på løgnhistoriene.

Varighet 10 min. 51 sek.


Fysiske beviser del 2

Lyver Bomba om alt eller beskriver beskriver han en helt normal prosedyre for ankomst til en transittleir? Sjekk hva han sier med et klipp fra Charlie's Angels.

Varighet 6 min. 59 sek.

Sovjetstyrker erobret Treblinka og fant et par hundre lik i tre massegraver

Allikevel påstår de samme sovjetiske åstedsgranskerne at SS drepte millioner av jøder i Treblinka. Millioner av jøder drept i Treblinka? Si meg, hvor mange HoloCa$h-eventyr har vi med å gjøre egentlig? Tipper at det sovjeterne fant var det som døde der av alle årsaker.

Varighet 5 min. 30 sek.

Sammenligning av bevisødeleggelse i Treblinka og Auschwitz

Teblinka var ryddet slik at det ikke var spor etter leiren igjen. Pløyd, sådd og plantet. Auschwitz derimot ble forlatt i god orden med 7.000 internerte igjen i leiren med medisinsk pleiepersonell som kunne vitne om det påståtte industrielle massemordet på jøder ved hjelp av gasskamre. Ingen av historiene er troverdige.

Varighet 7 min. 9 sek.


Dr. Bermanns vitneutsagn i Eichmann-farsen:

Holder opp to små sko og sier om Treblinka: "Millioner slike småbarnsko lå spredd utover jordene". Offisiell versjon: "Treblinka var fullstendig ryddet, pløyd og sådd og beplantet på nytt. Ikke et spor var tilbake". Jaja, i HoloCa$h-verden går allting an.

Varighet 4 min. 53 sek.

Kremering av et lammelår á la Treblinka

På filmen kopierer man den metoden som er påstått brukt for å kremere over en million gassete jøder i Reinhard-leirene. Det viste seg som ventet ikke å fungere. Og hva med all veden? Ingen spor på bilder eller tegninger eller vitneutsagn eller flyfotos. Alt er løgn.

Varighet 6 min. 9 sek.

Ben og knokler knuses manuelt ifølge legenden

Da lammelåret var ferdig brent knuste man benene med en hard stokk. Det gikk, men det var fremdeles kjøtt igjen og det gikk dårlig. Heller ikke denne delen av eventyret henger på greip.

Varighet 7 min. 45 sek.


Treblinka og det brennbare gjerdet

Historien om piggtrådgjerdet som omgir Treblinka og skiller de indre delene fra hverandre var, ifølge legenden, over 3 meter høyt og flettet med tørre tregrener. Likevel; det brant aldri og ingen fyrte det opp for å flykte.

Varighet 6 min. 53 sek.

Treblinka's ytre gjerde

Myten forteller oss at det rundt Treblinka var en panzerhindring av betongblokker og piggtråd 50 meter fra det vanlige gjerdet. Skulle leiren forsvares mot sovjetiske panzerangrep på 50 meters hold? Au, det høres ikke helt smart ut.

Varighet 6 min. 9 sek.

Kurt Gerstein om Belzec

Kurt Gerstein var en tysk SS-offiser som var spesialist på skadedyrbekjempelse. Han besøkte en gang Belzec og etter krigen ble han fengslet av franskmennene. I fengselet skal han ha skrevet en rapport før han angivelig begikk selvmord i fengselet i juli 1945. Eksempel på "tilståelse": I en av leirene hadde de gasset 25 millioner jøder og andre. Jepp, du leste riktig. Han er et kronvitne for jødesiden. Haha.

Varighet 7 min. 45 sek.


Franz Suchomel og Adolf Eichmann gir besynderlige vitneprov

For å slippe tortur og gi seg selv en sjangse til å overleve rettssakene mot seg valgte de fleste anklagde å jobbe innenfor anklagene. Det er en helt vanlig taktikk. Samtidig fortalte de rene røverhistorier som ikke henger på greip for å si fra til omverdenen at de likevel nektet å delta i svindelspillet.

Varighet 13 min. 51 sek.

De 6 millioner jøder lever

HoloCa$h-myten sier at 6 millioner jøder ble utsatt for et industrielt folkemord av tyskerne under den 2. verdenskrig. Tull og tøys er svaret. De overlevde krigen i beskyttete internerings- og arbeidsleire og emigrerte til resten av verden etter krigen.

Varighet 10 min. 46 sek.

Jødene bruker HoloCa$h-løgnene for det de er verdt

Jødene eier filmindustri og media og presser HoloCa$h-dyrkelsen på resten av folkene. Under beskyttelse av HoloCa$h driver jødene selv folkemord og fører krig.

Varighet 7 min. 27 sek.


HoloCa$h - 1/3-del av HoloCa$h - Kommentarer:


1/3-del av HoloCa$h

Etter hvert som skepsisen vedrørende omfang/eksistens av HoloCa$h sprer om seg tar stadig flere i bruk nye metoder for å spre skeptiske synspunkter. Her følger en kort introduksjon til en fire timers dokumentar (delt inn i 30 mindre deler) som tar for seg leirene Treblinka, Sobibor og Belzec.

Denne dokumentarfilmen heter "one third of the holocaust". Dette er fordi dokumentaren tar for seg en tredjedel av de tyske leirene hvor det påstås at massakre fant sted (det var nemlig kun i områder i sovjetisk sektor det påstås at slikt fant sted; beleilig nok).

Til venstre sjefs-Hollywoodjøde og HoloCa$h-propagandist Spielberg som har store økonomiske interesser i HoloCa$h-industrien.

HoloCa$h er svindel og bedrag!