.:Vigrid Forsiden:.

Iran's Ahmadinejad er en av verdens fremste frihetskjempere
Han har våget å be jødesvindlerne forklare HoloCa$h-løgnen deres
Hva skjedde og hvordan fungerte det. Det kan ikke jødene forklare, men hetse og hate kan de og gjør de.

Bildet over viser den falske krematorieskorsteinen i Auschwitz. Innfelt er Iran's statsminister Mahmoud Ahmadinejad under en tale på en verdenskonferanse om "Verden uten Zionisme".

Her er min frie oversettelse av den engelske teksten:

Overskrift: "Iran og hele verden spør: Hvordan fungerer den?

I rammen over bildet: "I over 60 år har vi sittet tålmodige og lærevillige foran din velpleide kropp og parfymerte føtter og bedt deg og dine vitenskapsmenn og trollmenn om svar på hvordan den fungerer. Hvordan fungerer denne kjempestore skorsteinen der den står så imponerende og fanger blikkene til alle de tusener av pilgrimer som kommer hit for å se de hellige kultgjenstandene? Hvor mange flere år må vi jordnære og syndefulle skapninger som er født i synd vente inntil du vår allvitende og beærete kropp kan gi oss svar på dette vårt enkle spørsmål? Herren, den allmektige, er tålmodig, men selv med tålmodighet må det være en grense".

Snakkeboblen over Ahmadinejad: "Vi nekter ikke for at 4 millioner gikk opp gjennom denne pipen. Alt vi vil vite er hvordan den fungerer".

Teksten nederst til høyre: "Denne kjempestore skorsteinen er fullstendig falsk. Den kan ikke fungere. Derfor vil de ikke svare deg".

Bildet over viser den falske krematorieskorsteinen i Auschwitz. Innfelt øverst til høyre er Iran's statsminister Mahmoud Ahmadinejad under en tale på en verdenskonferanse om "Verden uten Zionisme". Nederst på bildet har vi direktøren for Auschwitz Vomatorium (Oppkastmuseum) Piotr Cywinski

Her er min frie oversettelse av den engelske teksten:

Overskrift: "Iran's Mahmoud Ahmadinejad er ikke en "HoloCa$h-fornekter". Alt han (vi) vil vite er hvordan den (pipen) fungerer. Altså, hvordan fungerer denne skorsteinen?

I rammen midt på bildet: "Millioner av troende pilgrimer som tilhører den kommersielle HoloCa$h-kulten reiser til Auschwitz for å se på den kjempestore skorsteins-helligdommen. De troende tilhengerne tror alle sammen at her ble det brent 4 millioner som forsvant opp gjennom denne kjempestore skorsteinen. Pipen har ingen varmekanal som forbinder den med ovnens innside. Nåvel, hvis det er så at 4 millioner skal ha blitt drept her og vi ser at denne pipen ikke fungerer så betyr det at 4 millioner lik finnes i området og venter på å bli brent. Hvor er så disse 4 millioner likene? Et enkelt spørsmål som krever et enkelt svar. Vi tror så gjerne, men hvordan kan vi tro på en flygende tallerken når den flygende tallerkenen står rett foran øynene våre og overhodet ikke en gang kan lette så mye som en millimeter fra bakken?".

Nederst sier direktør i Auschwitz Vomitorium (Museum), Piotr Cywinski, i snakkeboblen: "Slike spørsmål er helligbrøde og et bevis på vantro. Å besvare det er å spotte den hellige (HoloCa$h)-ånd".