.:Vigrid Forsiden:.

H2-testen eller hvorfor 99% av "opposisjonen" er ubrukelig

To av de mest kjente konspi-guruene

H2 står for Hitler og HoloCa$h.

Dessverre er både Alex Jones og David Icke ubrukelige for sannhetssøkere. De består nemlig ikke H2-testen, og alle som ikke består denne mister automatisk all troverdighet - og deres budskap blir med en gang temmelig harmløst for makthavernes paradigme.

Alex Jones lever i en verden der den rette siden vant krigen, der HoloCa$h skjedde, der Hitler er sidestilt med Stalin, der "Den tyske dødskulten" også kjent som Illuminati styrer verden og der jøder er helt irrelevante. Han er forresten gift med en jødinne og har en hel serie med jødiske arbeidsgivere og sponsorer. Han inviteres ofte til å snakke på ziomedia.

David Icke lever i en verden der andre verdenskrig er irrelevant, der Hitler ikke bare er slem, men også "en hemmelig Rothschild," der HoloCa$h skjedde og der formskiftende interdimensjonale reptiler på månen og Saturn styrer det aller meste i samarbeid med Rothschildfamilien. Icke bruker ikke ordet jøde når han er sint på jøder, men refererer til jødene som "Rothschild-zionister."

Ingen av disse to består H2-testen. Begge bekrefter HoloCa$h mens de benekter sannheten om Hitler, andre verdenskrig og jødenes makt og agenda.

H2-testen: Bekrefter du sannheten om Hitler og andre verdenskrig mens du benekter HoloCa$h-løgnen og løgnen om at jødene er "snille og harmløse," ja, da har du bestått. Men svært, svært få består denne testen.

Jeff Rense: en temmelig OK fyr

Jeff Rense har et OK radioprogram og en veldig god nyhetsside som har masse trafikk. Jeg vil si Rense på lang vei består H2-testen; han sier ofte sanne ting om Hitler, andre verdenskrig, jødene og HoloCa$h. Dette gjelder også for mange han inviterer til sitt radioshow og nettsider han lenker opp og reklamerer for. Rense kjører dessverre ikke H2 som hovedsak, men han gjør uansett en god jobb med å spre masse bra info.

Auschwitz-illustrasjon av David Dees

Rense er også kompis med David Dees som har laget flere gode illustrasjoner eller "splash-bilder" som både vises fram på Rense sin nettside og distribueres i stor skala på nettet ellers. Dees har ikke laget så mange HoloCa$h-illustrasjoner i det siste, men det kommer sikkert flere. Dees ble forøvrig kastet ut av Sverige, der han hadde bodd i mange år, for kort tid siden, meget sannsynlig pga. sine HoloCa$h/anti-jøde-bilder. Så man kan forstå at mannen kanskje er litt lei av forfølgelse og vil ta det kuli med HoloCa$h en stund.

David Duke

Veldig bra fyr som sier mye bra og lager gode videoer. Veldig kunnskapsrik. Men dessverre består han ikke H2-testen, vil jeg si. Han har akkurat rett publikum for å fortelle sannheten om H2, men kanskje fordi han er så lei av å forfølges (litt som David Irving), så fokuserer han på andre ting enn Hitler & HoloCa$h. Samtidig er det sant at han gjør en veldig god jobb med å forklare den jødiske agendaen og dokumentere alle typer jødisk kriminalitet og psykopati, men det hadde vært bedre om han kunne ha Hitler-sannheten og HoloCa$h-løgnen som utgangspunkt for alt det han ellers sier om jødene og at han så ofte som mulig kom tilbake til dette utgangspunktet.

Men, altså, jeg er tross alt bare en anonym blogger, og jeg har ikke risikert en brøkdel av det "Duken" har risikert og er ikke i noen posisjon til å kreve noe. Jeg setter stor pris på Duke og er glad for all den gode infoen og inspirasjonen han kommer med, selv om han ikke helt består H2-testen.

Duke og Rense kan ikke helt sidestilles. Jeg sier Rense består testen fordi han har et så bredt spekter av ting han fokuserer på der H2 kun er ett aspekt. Duke derimot er en prohvit rasistnazi og snakker nesten bare om jøder og rase-ting, så derfor er han i utgangspunktet mye mer "hard core" og burde gå "all the way." Jeg ser på Rense som langt ærligere enn Duke. Sorry Duke, men slik ser jeg det.

Jeg legger til: Duke er slettes ikke ubrukelig. Gitt at man også oppsøker andre kilder for info - om Hitler & HoloCa$h.

Adolf Hitler; kåret til årets leder i 1938 av Time Magazine

Hitler: En gang var han kun enda en statsleder, men etterhvert som tiårene gikk ble han bare ondere og ondere. I dag er han selve Satan sjøl. Veldig praktisk for dem som faktisk utførte - og fortsetter å utføre - folkemord i stor skala. Ingen blir noengang "like ond" som erkebusemann Hitler. Time Magazine kåret Hitler til "Årets mann" i 1938. Mye har forandret seg siden dengang.

Hvorfor H2 er så kolossalt viktig

Som sagt er det ekstremt få som består H2-testen, og de som består den får så lite reklame at de fleste sannhetssøkere og aktivister aldri engang hører om dem. Eller om de hører om dem så er det "åja, han håpløse nazien, ja. Nei han er det ingen vits i å bry seg om. Jeg har jo hørt han er slem nazi som vil gasse jøder og innføre totalitært diktatur. Fyren er sikkert gal. Stakkars mann." Akkurat det forholdet 99% av "de alternative" i Norge har til Vigrids Tore Tvedt, går jeg ut i fra.

Hvorfor er det H2 som skiller klinten fra hveten og hvorfor er H2 så viktig? Jo, H2, altså sannheten om alt som har med Hitler, HoloCa$h, andre verdenskrig og jødene å gjøre, er så ekstremt viktig fordi H2 er selve fundamentet dagens maktapparat hviler på!!!

Du kan snakke om CIA, Rothschild, 9/11, HAARP, Mind Control, chemtrails, fluor i drikkevannet og "Israel" og Federal Reserve og Wall Street til du blir blå i trynet - men makthaverne vil bare le av deg.

Sier du ikke sannheten om Hitler og HoloCa$h (sannheten om jødene og andre verdenskrig er forbundet med disse to) - så er du harmløs og under kontroll!

Skulle sannheten om H2 komme ut, så står hele maktapparatet i fare for å falle - for det er bygd på Den Store Løgnen om at Hitler var slem, HoloCa$h skjedde og jødene er ikke overgriperen, men offeret. H2-sannheten snur alt dette fullstendig på hodet.

Tore W. Tvedt

Tjen Folket vil ha væpnet revolusjon, med alt det blodbadet som hører med. Men Tvedt er busemann nr. 1. Hvorfor? Jo, fordi han sier sannheten om Hitler og HoloCa$h. Han er eneste nordmann som offentlig sier denne sannheten og består dermed H2-testen. Dette gjør ham automatisk til statsfiende nr.1.

Hvorfor er alle så livredde for H2?

Nyhetsspeilet, og 10 000 andre nettsider av samme merke rundt om i verden, sier praktisk talt aldri noe om H2 - eller verre: de bekrefter den offisielle historien ("joda, makthaverne er korrupte løgnere, men de har pussig nok helt rett i at Hitler var slem og at han jødegasset. Om dette lyger de ikke.") og er dermed harmløse for makteliten. Spørsmål: Hvorfor lar man være å bekrefte Hitler og benekte HoloCa$h? Det er bare én god grunn til dette og det er frykt. Frykten er i høy grad berettiget, det må sies, for Hitler-bekreftelse og HoloCa$h-benektelse kan få nettsiden din lagt ned, du kan miste jobben din, og du kan til og med miste din frihet - noe som ikke er uvanlig i et land som dagens Tyskland. Og de fleste syns ikke det er verdt det.

Jeg spurte forresten redaktøren for kanskje verdens største alternativmagasin (du får det på de fleste Narvesen-butikker) om jeg kunne skrive en HoloCa$h-artikkel for bladet hans. Jeg fikk et vennlig svar tilbake, men essensen av det han sa var: "Publiserer jeg noe om "Holocaust" (les HoloCa$h) som ikke er 100% i tråd med den offisielle linja, så risikerer jeg at magasinet legges ned (og verre), og det har jeg ikke råd til. Beklager. Skriv om hva som helst, men ikke "Holocaust." (les HoloCa$h)." (En pro-Hitler-artikkel hadde vel heller ikke gått, tenker jeg.)

Slik tenker nok også Alex Jones og David Icke. De har tross alt sine karrierer og har så mye investert i det de har bygget opp. H2 kan ødelegge alt sammen - praktisk talt på en dag eller to.

Gasskammerekspert Fred A. Leuchter sa sannheten om HoloCa$h - og fikk sitt liv snudd opp ned.

OK, nå vet du dette. Neste gang du ser/hører på noen "alternativ-fyr"/dame, så gi han/henne H2-testen. Er han/hun redd for å si sannheten om Hitler - at han var Europas store frihetskjemper og ikke noen "tyrann som ville ta over verden og gasse alle," og sannheten om HoloCa$h - at dette er tidenes største svindeloperasjon i regi av jødene som i dag praktisk talt styrer vår verden med HoloCa$h og løgnen om Hitler som grunnlag? Består han/hun H2-testen så er han/hun OK, og består han/hun ikke så er han/hun ganske ubrukelig.

Det du må forstå er at dagens diktatur er bygget på 1 milliard menneskers virkelighetsforståelse. 1 milliard: de som lever på jorda i dag med en mulighet til å forandre verden ved hjelp av rett kunnskap. Endres virkelighetsforståelsen - gjennom korrekt forståelse av H2 - så kan hele verden endres.

Kanskje er det ikke 1 milliard, men bare 100 millioner. Men om det så bare er 10 millioner, så er det allikevel tilstrekkelig. Kunnskap er en veldig kraftfull ting og sannheten setter fri.