.:Vigrid Forsiden:.

Fotofalsk: Fra trivelig prat på tunet til hengt puppedame

Bildet over forestiller to tyske soldater som gliser og ler etter å ha hengt en russisk puppedame.

Vi menn har en medfødt og naturlig trang til å beskytte kvinner. Det gjelder både deres ærbarhet og deres liv. Hva er da bedre egnet til å vekke hat mot det tyske folk generelt og den tyske soldat spesielt enn å fremstille dem som skjendere av en kvinnes ærbarhet på toppen av å myrde henne ved henging? Jeg kan vanskelig tenke meg noe som slår hardere. Jo, vent. Med blottede pupper blir det enda verre. Bilder som dette har gått verden rundt og utgjør den følelsemessige dokumentasjonen i den internasjonale hatkampanjen mot alt tysk, europeisk, hvitt eller nasjonalt. Bakom står anglozionistiske og judeokommunistiske interesser.

Så er jo spørsmålet om denne hatpropagandaen er basert på realitet eller på løgn og forfalskninger. La oss se på bildet under og avgjøre:

Heisann! Hvor er damen med puppene hen da?? Borte!

Oooops, damen med puppene gjorde et forsvinningsnummer og frem kom en blid gammel mann som har det trivelig sammen med sine tyske befriere. Joda, de tyske soldatene befridde befolkningen i Øst-Europa fra det verste morderegimet Europa noensinne har opplevdd; det judeobolsjevikske folkemorderregimet. Både de og anglozionistene trengte å gjøre tyskerne til hatobjekter for å ta oppmerksomhet fra den 2. verdenskrig's virkelige folkemordere; - judeokommunistene og anglozionistene og deres forbundsfeller.