.:Vigrid Forsiden:.

Professor Galtung: "Derfor forlot jeg Norge"

VG, 26. april 2012, hetser Galtung

VG hiver seg på hatbølgen mot professor Johan Galtung ved bruk av de vanlige hatteknikkene sine. Johan Galtung burde ha kunnskap nok til å ta et totalt oppgjør med jødene, men han bedyrer at han er ihuga venn av alt jødisk og israelsk. Der ligger feilen din, Galtung. Du har bare forstått overflaten av problemet og derfor forstår du ikke hatet som rettes mot deg. Velkommen etter til full forståelse av jødeproblemet. Den dagen du har full innsikt ønsker jeg deg velkommen til å samarbeide med meg for en bedre verden.

Professor Galtung: "Vi må forske på Jødemakt"

Dagbladet, 25. april 2012, hetser Galtung

Dagbladet hetser i kjent stil professor Johan Galtung fordi han anbefaler folk å studere jødenes enorme makt her på kloden. De to områdene som nevnes spesielt i artikkelen er "Zion's Vises Protokoller" og jødenes mediemakt i USA med Professor William Pierce sin dokumentasjon av forholdet fra år 2.000 som grunnlag. Etter den tid er jødenes grep om media i USA styrket enda mere.

Vigrid's oversettelse til norsk av Pierce's artikkel

Dagbladet gir en link til en forkortet versjon av Pierce's artikkel mens Vigrid har hele artikkelen oversatt til norsk som du kan lese i linken over. Vi i Vigrid er de eneste i Norge som har sett på maktforholdene og maktfordelingen her i verden med objektive øyne og gitt dem som vil det et glimt inn i virkelighetens verden. Bildet over er av William Pierce som i sin tid utnevnte meg til livsvaring æresmedlem av National Alliance etter den første fengselsdommen min for å si sannheten om jødene. Dommen var på 30 dager ubetinget fengsel og 45 dager betinget fengsel med prøvetid. Det artige i dag er at den saken ble prosedert i retten av Inga Bejer Engh som prosederer mot Breivik i Oslo på denne tiden.

Broder Kapner med et nyere, men kortere supplement til Pierce

Gjennom sin mediekontroll i de fleste vestlige land har jødene hjernevasket befolkningen til å utføre jødenes vilje i en slik grad at ord som demokrati og frihet er blitt en vits. Det gjelder ogsså for Norges del.

Vigrid: Zion's Vises Protokoller på norsk

Dagbladet gjør et stort nummer av at Galtung anbefaler folk flest å studere "Zion's Vises Protokoller" som Dagbladet kaller for "nynazistenes Bibel". Vel, den er nå ikke min Bibel. Det nærmeste jeg kommer et slikt begrep er Eddaversene:). Dagbladet viser heller ikke her til at Vigrid har en norsk versjon av protokollene som vi har linket til over for dem som vil lese dem selv.

Jeg vil på det sterkeste oppmuntre alle som leser dette til å spre kunnskapen om at Vigrid har denne informasjonen på norsk. Særlig på skoler og høyere læreanstalter. Og vil du diskutere forholdet med meg så finner du meg på Facebook:) Hvis du ikke er direkte fiendtligsinnet overfor meg kan du sende meg en venneforespørsel. Det er alltid hyggelig med nye venner. Husk at en fremmed er en venn du ikke er blitt kjent med ennå:)