.:Vigrid Forsiden:.

Frimureri

Frimureri, ja. Hva er vel det for noe? Svaret du får på det avhenger helt av hvem du spør.

Her har du mitt svar:

"Frimureriet er en delvis hemmelig bevegelse som er en del av den jødiske planen for å etablere den evige jødiske verdensmakt."

Denne oppfatningen er stort sett sammenfallende med det synet de kristne kirkene og Nazistene hadde. (Og har).

Hvis du kjenner en frimurer og spør han eller henne vil de avvise dette på det mest indignerte. Og noe annet kan du ikke vente av dem. De frimurerne som er høyt nok gradert til å ha blitt innviet i sannheten har avlagt et edfestet og totalt taushetsløfte på ikke å fortelle det videre. Med døden som straff hvis de bryter løftet.

De som ikke har nådd så langt opp i gradene blir foret med billig svada om humanitært og samfunnsnyttig arbeide.

På denne siden gir jeg deg et fysisk bevis på at min forklaring er riktig. Bildene er fra fasaden til frimurerhuset i Stavanger og viser jødestjernen sentralt plassert mellom frimurersymbolet og hyrden. Det forstørrete bildet viser frimurersymbolet og jødestjernen.

Vi skal komme tilbake til frimureriet etter hvert, men dette burde være tilstrekkelig bevis til at de lavgraderte frimurerne får et annet syn på den "troskyldige" forsamlingen de er medlem av. Vis det til dem og be dem komme seg ut i tide.

Er frimureriet en jødisk femtekolonne? Ja, se for deg selv:
Denne gang: Drammen

En av våre observante aktører sendte meg noen fotografier av Frimurerlosjen i Drammen ved Park Hotell. Som dere ser har de i likhet med Frimurerlosjen i Stavanger markert at du trer inn under Jødestjernen.

En stjerne som for mange av oss symboliserer ondskap, økonomisk- og politisk maktmisbruk og folkemord.

Det er topp at dere blir oppmerksomme på så klare bevis på hvorledes landets maktelite er blitt pervertert til lydige lakeier for det jødiske verdensherre-dømmet her på jorden. Med det tilhørende folkemordet på oss av Nordisk Rase.

Men ennå har ikke Odin sagt det siste ordet og vårt folk begynner tydeligvis så smått å våkne opp av Tornerosesøvnen sin. Og hvilke farger var Tornerose kjent for?

Joda, Svart, Hvit og Rød. (Schwartz, Weiss og Rot). Vårt folks gamle hellige farger fra Atlantis-perioden (Helgoland).