.:Hovedsiden:.

Utstilling om Frimureriet i Beograd i Serbia i 22/10-1941 til 19/1-1942
Frimureriet har som mål å gjenoppbygge det jødiske Tempelet i Jerusalem hvor den jødiske verdenskeiseren skal regjere over hele kloden i spissen for sitt jødiske Herrefolk. For oss andre venter slaveri i Gulag-leire. Derfor må Frimureriet knuses for godt.

Teksten til bildet: "Kom og besøk anti-frimurer-utstillingen. Den jødiske drømmen om verdensmakten er nå i ferd med å bli borte under angrepene fra den nyvåknete nasjonalismen".
Den internasjonale jødedommen, som ifølge nasjonalsosialistene sto bak den 2. verdenskrig, har samlet de tre store folkemorderne, Roosevelt, Churchill og Stalin inne i en jødestjerne som er plantet ned i det brennende Europa.
Denne går på hvordan jøden som holder vekten vil sørge for at kapitalismen til venstre og kommunismen til høyre, ved Stalin, vil balansere hverandre. Det så vi også skjedde lenge etter den 2. verdenskrig.
Så langt jeg kan bedømme viser bildet hvordan det amerikanske folket flås for formuene sine her symbolisert ved den jødiske finansministeren, Henry Morgenthau jr., som virket under den invalide og meget syke president Roosevelt. Morgenthau ble verdenskjent for den såkalte Morgenthau-planen som tok sikte på å sulte ihjel rundt 25 millioner tyskere etter krigen. Planen ble delvis implementert i form av direktiv JCS 1067, men avbrutt da USA trengte tyskerne til hjelp mot Sovjetunionen. Teksten på bildet: "Jødene eier 98 % av finanskapitalen i USA".
Teksten: "Jødene eier 97% av media i USA".
Den internasjonale jødedommen spinner nettet sitt rundt kloden med teksten: "Hans verktøy er Demokrati, Frimureri, Kommunisme og Kapitalisme". Ordet Demokrati betyr ikke her folkestyre, men manipulert Demokratur.
Samme tema som over med teksten: "Hans verktøy er Demokrati, Frimureri, Kommunisme og Kapitalisme".
Samme tema som over med teksten: "Hans verktøy er Demokrati, Frimureri, Kommunisme og Kapitalisme".
Den internasjonale jødedommen er: "Verre enn en ulv. Den stjeler verdens rikdommer".
Teksten: "Her er den skyldige! Den som er å klandre". Teksten viser til hvordan den internasjonale jødedommen og Zionismen hadde manipulert fram den 2. verdenskrig for å fremme egen agenda.
Teksten: "Et kyss av en engelsk Jøde er som et kyss av Døden".
Teksten: "Vær på vakt! Det er fremdeles vanskelig å vite på forhånd". Plakaten viser til hvordan jødedommen driver sitt skjulte spill bak kulissene før de tar åpen makt.
Bildet viser en jøde på toppen av næringslivet med arbeiderne flatklemte i bunnen. Tekstene viser til alle områdene jødene eier. Teksten under: "Jødene vil ha alt sammen".
"Hvordan gikk det til? Jøene gjør det vel med både Kommunisme og Plutokrati. Hvorfor? Fordi Kommunisme og Plutokrati er jødiske greier!". Med Plutokrati menes vestlig Demokrati også kalt Demokratur.
Teksten: "Straff dem! Hvordan klarer de seg?".
Teksten: "Vær på vakt - De kommer". Hvem "De" er behøver vi ikke nevne. Det er tydelig nok:)
Stalin inviterer Roosevelt og Churchill til bords med teksten: "Jeg gjorde som dere sa, den kommunistiske internasjonalen er nedlagt". Jødene har gjemt seg under bordet og alle stolene er merket med en jødestjerne".
Teksten: "Jødiske triks mot Europa". Folkemorderne Churchill og Stalin inngår allianse for å knuse Europas sterke sentrum i tjeneste for den internasjonale jødedommen.
Teksten: "Jødene balanserer Roosevelt og Churchill". Dette var i 1941. Den internasjonale jødedommen droppet England til fordel for USA under krigen og gjorde folkemorderen Churchill og England til krigens store tapere etter at de var brukt til å knuse Tyskland for alltid.
Teksten: "Jødene holder strengene". Det var en tekst under bildet som lød: "Hvilke strenger og hvordan? Du vil finne svaret på anti-frimurer-utstillingen".