.:Vigrid Forsiden:.

Fremtiden som traff oss i ryggen
Det flerkulturelle helvete i praksis

Ja, så er det her i all sin gru, det flerkulturelle helvete som forutseende menn og kvinner advarte oss mot. En av dem var Christian Magnus Falsen, som var avbildet på den forrige 1.000-kroner seddelen. Hva han sa var at opphever vi den såkalte jødeparagrafen vil våre etterkommere med rette hate oss for det. Falsen var hovedmannen i Eidsvoldforsamlingen i 1814 og er avbildet stående på det mest kjente bildet fra den.

Andre har også advart oss mot rasefremmed masseinvasjon og okkupasjon av landet vårt i de senere år. De er alle brakt til taushet med den såkalte Nazi-køllen. Oss i Vigrid er den køllen virkningsløs overfor. Hvis det å være Nazi betyr å være ærlig, heteroseksuell og elske sitt eget folk så er jeg stolt over å bli kalt Nazi.

Og i dag er den her altså, den fremtiden vi ble advart mot. Og folket lider og dør. Overalt i landet blir kvinner og jenter trakkassert, mishandlet, ranet, voldtatt og drept av rasefremmede. Det samme gjelder mennene og guttene bortsett fra at de ikke blir voldtatt så ofte, enn så lenge. Men det blir vel snart en forandring på det også ser det ut til.

Nylig ble en 83 år gammel dame brutalt slått i hjel i sengen sin i Haugesund. Politiet avhørte først de to som er mistenkt for drapet, men slapp dem fri. Deretter rømte de utenlands. Kun en observant norsk turist sørget for at de ble tatt.

I Oslo ble en 69-år gammel dame brutalt myrdet og ranet for noen få 1.000-lapper av et par rasefremmede.

Listen kan gjøres så lang du bare vil, men la oss heller titte litt i krystallkulen vår og se på utviklingen fremover. Vi har alltid ligget 15 år etter JEW$A og 10 år etter Sverige i samfunnsutvikling. Begge steder gir skremmende vyer.

Du har sikkert hørt at en kriminell neger ble slept til døde av to fulle hvite for 5 år siden i JEW$A. Gjentatte ganger og tipper jeg. Men jeg tror ikke du har hørt om Wichita-massakren eller den helt ferske Labor Day-massakren?

I byen Wichita i fjor høst trengte to negre seg inn i en leilighet hvor det oppholdt seg tre unge hvite menn og to av deres hvite venninner. For å gjøre en lang historie kort og spare dere for syke detaljer tar vi det grovt.

De fem hvite ble lukket inne i et skap hvoretter negrene tok ut en av jentene om gangen og voldtok henne. Når de var leie av den leken tok de ut en hvit jente og en hvit mann og tvang han til å voldta venninnen sin. Når det ikke var moro lenger fikk de de hvite mennene til å voldta hverandre. Jada, du leste riktig.

Når de så hadde tatt seg en runde og tømt de hvites kontoer med bankkortene deres så fikk negrene de hvite til å sette seg på kne med ryggen til seg og skjøt dem i bakhodet. En av damene ble reddet av at kulen bøyde av da den traff hårbøylen hennes. Da hun våknet til live igjen sjanglet hun naken og voldtatt av gårde til hun traff folk. Og dermed ble negrenes perverse volds- og drapsorgie i all sin grusomhet kjent.

Labor Day massakren fant sted nå nylig i Texas hvor to negre trenger seg inn i et gatekjøkken og myrder en hvit mann og to hvite damer som jobber der. Den ene av damene som ble myrdet av negrene var 6 måneder på vei. Morderen kalte vel det bare en bonus. De tre ble skutt i bakhodet slik det skjedde i Wichita-massakren også.

Hvis du lurer på hvorfor ikke de hvite drapsofrene får opprettet fond og får minnesanger og fakkelmarsjer så ikke lur lenger. Årsaken er nok den du egentlig tror den er.

Så hvis du trodde at de norske drapene og voldtektene var ille allerede så har vi som du ser mer i vente. Masse mer. Veldig masse perverst mer. Og hvis du ikke liker utviklingen kunne du jo komme til oss i Vigrid. Eller tror du politikerne vil komme deg til hjelp? Glem det. De er alle sammen en del av problemet. Media også.