.:Vigrid Forsiden:.

Framed - Utsatt for svindel og løgn

Bildet til venstre er av Osama bin Laden og teksten lyder fritt oversatt: "Testene av støvet etter 9/11 World Trade Center viser positive utslag av thermite sprengstoff. - NORAD(det amerikanske flyvåpenet) holdt flyene sine på bakken under de påståtte flykapringene. - Den tredje bygningen klappet sammen uten at noe fly traff den".

I midten har vi Timothy McVeigh som ble dømt til døden og henrettet for Oklahoma City bomben mot FBI's hovedkvarter i byen. Tekst: "Bygningen eksploderte innenfra og ikke som følge av en bilbombe. - Ingen ATF-agenter ble drept, alle var ute av bygget den dagen. - Det ble oppdaget ueksploderte bomber i bygget etterpå".

Bildet til høyre er av Adolf Hitler med teksten fritt oversatt: "Gasskammerveggene tester negativt for Zyklon-B. - Grunngjennomtrengende radar viser at det ikke finnes spor av massegraver der de påstås å ha vært. - Zyklon-B forårsaker blåfarging av vegger. Finnes kun i avlusingskamrene og ikke i de påståtte gasskamrene hvor jøder skal ha blitt gasset".