.:Vigrid Forsiden:.

Vigrid Eksternt - Kommentarer:


Stemplingens Konsekvens?
Nynazistiske Grupperinger
Masteroppgaven i PDF-format

Oppgaven var ferdig for noen år siden og dekker de første 6 årene av Vigrid's utvikling.

Masteroppgave om Vigrid
Masteroppgaven i PDF-format

Jeg er Makrorasist, ikke Mikrorasist - En sosialantropoligisk studie av Vigrid - Universitetet i Oslo.


Al-Qaida kontra Vigrid
Masteroppgaven i PDF-format

Pen ung dame, ikke sant? Hun er ikke bare pen, men dyktig også. Som masterstudent på NTNU i Trondheim har hun laget en masteroppgave hun høster skryt for. Den sammenligner Vigrid og Tore W. Tvedt med Al-Qaida og Osama Bin Laden. Innholdet i oppgaven kommenterer vi ikke, det får du lese selv når den kommer på nett. Derimot føler vi oss ekstremt beæret over å bli sammenlignet med en av verdens mest berømte menn og organisasjoner. Vi har også lært oss et nytt ord: Palingenese.

Kampen for den Nordiske rases overlevelse
Masteroppgaven i PDF-format

Overskriften viser til en masteroppgave som ble utført ved universitetet i Tromsø med temaet: "Bruken av den norrøne mytologien innenfor Vigrid". Lærerikt for oss i Vigrid og dere som vil lære Vigrid å kjenne.


V for Vigrid - Video

Vi ble tipset om en nydelig liten video som ligger ute på Youtube om Vigrid. Vi hilser slike tiltak velkommen og er glade for at nettverket er i live og fungerer. Håper flere etterhvert blir aktive og gjør ting på egen hånd.

Mina intervjuer Tore - Promo
Mina intervjuer Tore del 1

Mina intervjuer Tore

På bildet prøver Mina Hadjian å spise et hakekors i plast, men det ser ikke ut til at hun klarer å gape over det. Ellers er nok Mina i stand til å gape over det meste. I denne lille videosnutten intervjuer hun Odin's prosjektleder om litt av hvert. Filmen ligger på hennes egen hjemmeside www.minarki.com. Sjekk ut begrepet minarki mens du først er igang. Har mye for seg.

Tore med Hammer'n

Video'en er laget av en elev fra Horten. Den er ikke akkurat laget eller klippet til vår fordel, men inneholder likevel et par gode poenger.