.:Vigrid Forsiden:.

Dieudonné - Frihet - Likhet - Sannhet

Dieudonné foran på bildet som kandidat for valglisten til Antizionistene i 2007

Dieudonné er en fransk humorist med kamerunsk neger som far og fransk mor. Han har gjort seg til en av Frankrikes mest kjente humorister gjennom mange år. Han startet som antirasist og kjørte standard kosher godkjent jødisk PK-humor slik vi kjenner den fra Norge og alle andre land under jødisk herredømme. Etterhvert som han vant kunnskap om de virkelige maktforholdene i Frankrike og resten av den anglozionistiske verden utviklet han seg til en av verdens ledende antizionister og forkjempere for frihet, likhet og sannhet.

Ser du på bildet over, som altså er fra 2007, ser du at Dieudonné gjør sin "antimaktmisbruk"-hilsen. Jada, det er hva den betyr, men siden all makt og dermed også alt maktmisbruk er i jødenes hender, i Frankrike såvel som alle andre land innenfor det anglozionistiske Imperiet, blir hilsenen automatisk en Nazihilsen. Årsaken til at all antijødisk virksomhet og alle antijødiske ytringer er definert som Nazi er at de tyske nasjonalsosialistene reiste seg nettopp til frihetskamp fra jødisk maktmisbruk.

Med andre ord: All motstand mot maktmisbruk er i alle land innenfor det jødestyrte anglozionistiske Imperiet derfor pr definisjon ren og skjær Nazisme. Derfor kalles den spesielle hilsenen Dieudonné fant opp for en Nazihilsen. Navnet på den er forøvrig "La Quenelle" som kan oversettes med "Fiskebolle"-hilsen. Jeg oppfordrer alle og da særlig fotballfans til å gjøre "La Quenelle" i solidaritet med frihetshelten Dieudonné og alle andre "Queneller" i andre land. Ja, for det er navnet på dem som er enige med Dieudonné i hans kamp mot (den jødiske) maktelitens maktmisbruk.

Dieudonné og Faurisson i 2008

I desember 2008 sjokkerte Dieudonné hele det jødesleikende Frankrike ved å invitere den kjente historikeren Robert Faurisson på et av showene sine og foran 5000 jublende og applauderende tilskuere tildelte han Faurisson æresprisen som Frankrikes mest "ufordragelige person ingen burde omgås". Originalt: "le prix de l’infréquentabilité et de l’insolence".

Robert Faurisson etter at tre jøder banket han opp i 1989

Med den teksten satte han franske jøder og myndigheter til veggs siden de hadde forfulgt og terrorisert Faurisson, og gjør det fremdeles, for hans uredde kamp for sann og faktabasert historie til erstatning for de jødiske HoloCa$hløgnene.

Ahmadinejad og Dieudonné under Hollywoodisme-konferansen i 2012 i Teheran

Som om ikke dette, og mere av samme slaget i Frankrike, skulle være nok, tar Dieudonné spranget fullt ut og deltar sammen med Faurisson på konferansen i Teheran i februar 2012 om "Hollywoodisme". På bildet over ser vi Dieudonné sammen med en annen av verdens fremste frihetskjempere, Mahmoud Ahmadinejad. Bildet er tatt på konferansen som Ahmadinejad besøkte mens han var Irans president.

Joly hater ytringsfrihet og mener Dieudonné må bekjempes

Fra da av har jødene og deres lakeiers hat mot Dieudonné vært uten grenser og de setter inn alt som kan krype og gå av jødesleikende offentlige størrelser som kan rakke ned på Dieudonné i jødekontrollert massemedia som ikke stiller noen kritiske spørsmål til dem. En av disse er Eva Joly her gjengitt i en artikkel i ABCNyheter hvor hun sammenligner Dieudonné med Anders B. Breivik. Intet kunne vært mere feil enn det for etter min oppfatning hører Breivik ideologisk hjemme i den jødedyrkende zionistleiren jeg oppfatter at også Joly tilhører.

Eva Joly er finansjødenes yndling

Nå er det meget godt dokumentert, faktisk også det i ABCNyheter, at Eva Joly er knyttet intimt i yrkessammenheng opp i mot verdens mektigste jøder og deres maktagenda. Denne artikkelen er meget illustrerende på hvordan jødenettet spinner seg rundt ikke-jøder og bruker dem til å nå sin egen jødiske agenda. Det skulle ikke forundre meg et sekund om hele Joly's karriere som korrupsjonsjeger var basert på informasjon fra sine jødiske protegeer om ikke-jøder for å bli kvitt brysom konkurranse. Her ligger en jobb for en søkende journalist. Hehe. Jeg tror forøvrig det er flere troll i Norge enn sannhetssøkende journalister når det dreier seg om jødeforhold:)

I Vigrid's øyne fremstår både Ahmadinejad og Dieudonné som fyrtårn som viser veien for alle oss andre i kamp for frihet, likhet og sannhet på det globale plan imot jødenes Herrevelde hvor vi andre skal være slavene deres i et globalt Gulagsystem styrt av den nye jødiske Verdenskeiseren som frimurerne og de andre jødelakeiene skal installere i det nybygde tempelet i Jerusalem.

Dieudonné & Co synger sangen "Shoah Nanas" - "HoloCa$h-ananas"

Dieudonné viser en genialitet som maktjødene har vanskeligheter med. Her er sangen om HoloCa$h-ananas som selvfølgelig ikke bryter noen lov om ikke å tro på jødeløgnen om de 6 millioner som aldri ble drept av tyskerne, men likevel håner denne jødeløgnen som går under navnet Shoah på jødisk og HoloCa$h på alle andre språk. Jeg valgte denne linken til sangen siden teksten står under.

Den jødiske makteliten hater Ytringsfrihet

Den jødiske makteliten i Frankrike har måttet ty til forbud vedtatt i Frankrikes høyeste domstol mot Dieudonné's opptredener. Intet er mere hatet av den jødiske makteliten og deres jødesleikende lakeier i massemedia enn at folk bruker sin ytringsfrihet. Da skal de tas og som vi ser eier jødene alle deler av maktapparatet i alle land i det zionistiske Imperiet. I Norge såvel som i Frankrike. Propagandistene i fransk (og norsk) media kan med rette kalles for jødiske mediehorer som har enhver frihetskjemper sin totale forakt.

Dieudonné fleiper med jødeløgnen om gassedusjer

Grunnlaget for det jødiske maktmisbruket etter 1945 er fundamentert på jødeløgnen om de 6 millioner som løgnaktig påstås ble utryddet av tyskerne under den 2. verdenskrig. En av løgnvariantene er at jødene ble lokket inn i baderom utstyrt med dusjer som det kom Zyklon-B gass ut av og drepte jødene. Varianten er det glade vanvidd og fortjener all den harselasen det går an å gi den. Hvilket Dieudonné her gjør i en film laget etter modell av stumfilmene på 1920-tallet.