.:Vigrid Forsiden:.

Drapsorgie på Columbine High School 20. april 1999

Den 20. april i 1999 ble det myrdet 12 elever og en lærer på Columbine High School i U$A. Massemedia gasset seg i at det var på Adolf Hitler's fødselsdag og at de to unge "sinnsyke" morderne selvsagt var nynazister som feiret førerens fødselsdag med å kvitte oss med en mengde ikke-hvit ungdom.

Foreldrene til den eneste negergutten blant ofrene var stadig intervjuet på TV. De hvite foreldrene ikke. Over ser dere bildet av de myrdete elevene. Kun to var ikke-hvite. De var begge så vidt jeg vet tilbakestående. Alle andre var hvite. Også læreren.De to morderne var ikke nynazister, men svorne antirasister og selvhatende menneskefiender. Vi kjenner antirasisters selvhat fra før av. Den ene av morderne, Klebold, var av jødisk herkomst og hatet ikke bare hvite mennesker generelt, men hvite kristne spesielt. Heller ikke det noen overraskelse for oss som kan litt historie. Over ser vi Klebold og Harris. På bildet til venstre er Klebold til venstre og Harris til høyre.


Her et eksempel gjengitt av en overlevende: Jødene Dylan Klebold finner den pene hvite piken Cassie Bernall som er kjent som en "født-på-nytt kristen". Dylan spør: "Tror du på GUD?" Cassie ser den antirasistiske gutten, som er av jødisk ætt, rett inn i øynene med et fast blikk og svarer som sant er: "Ja, jeg tror på GUD." Cassie på bildet til venstre mens en annen av de myrdete hvite pikene, Rachel Scott, er på bildet til høyre.

Den jødiske menneskehateren svarer med å trykke på avtrekkeren til automatriflen sin og sender en salve i den hvite, kristne piken som synker død sammen i en blodpøl på bakken. Morderen går kaldblodig videre på jakt etter flere hvite kristne å myrde. Svarte ungdommer han treffer underveis overser han. Detter er en del av et folkemord på Hvite.Kelly Fleming, bildet til venstre, ble myrdet i biblioteket hvor hun hadde søkt tilflukt sammen med flere andre piker. Han skjøt dem flere ganger og drepte Kelly med et skudd i ryggen fra den avsagde haglen sin. Lauren Townsend, bildet til høyre, ble drept samme sted.

Bildeserien over er av Rachel Scott.

Det ble reist 13 kors ved plenen hvor noen av de kristne hvite pikene ble myrdet, men de ble revet ned igjen av lokale zionister.

Denne massakren er bare en av dem som følger av oppløsningen av etnisk homogene og stabile samfunn. Prisen for raseblanding og kulturkaos er enorm og så langt er det vi erfarer bare en sped begynnelse. Vi gir en liten blomsterhilsen til ofrene malt av frihetskjemperen Adolf Hitler. Hadde han vunnet krigen mot verdensjødedommens ondskap hadde dette ikke skjedd. Forstår du nå hva vi går mot også her i Norge? Søk Odin og Vigrid mens du kan!

Odin er stor og vi er hans utvalgte folk!