.:Vigrid Forsiden:.

Winston Churchill - Foraktet som feig og stinkende Drittsekk - bokstavelig talt.

Churchill's ansikt bærer preg av at hans psykiske lidelse har plaget han over lang tid

Winston Churchill led av en alvorlig psykisk lidelse som gjorde han til den perfekte frontfigur i den internasjonale jødiske finansverdens totale krig mot det tyske folk som under ledelse av Adolf Hitler utviklet det nasjonalsosialistisk styrte Tyskland til verdens ledende økonomi og velferdsstat kombinert. Og det klarte Hitler og nasjonalsosialistene på kun 7 hektiske år. Churchill var en drukkenbolt og børsspekulant under rådgiving av amerikanske finansjøder. Churchill var også en stor beundrer av Adolf Hitler inntil Churchill gikk konkurs og sto iferd med å måtte selge godset sitt, Chartwell, i 1938. Da grep en søkkrik sørafrikansk gullgruve-eier inn og reddet Churchill ved å kjøpe opp gjelden hans og la han beholde eiendommen.

Fra da av snudde Churchill trill rundt og ble en av verdens verste tyskerhatere. Og det av både Tyskland, det tyske folk, nasjonalsosialisme og den mannen han tidligere hadde beundret, Adolf Hitler. Churchill ble med andre ord den internasjonale finansens bøddel og krigshisser nr en mot det landet, mannen og systemet som var i ferd med å bevise for verden at den internasjonale finansverdenen hadde et bedre alternativ for alle jordens folk.

Den internasjonale finansverden, med en hovedvekt av finansjøder, fikk sin verdenskrig og Tyskland ble knust for alltid og det tyske folk utsatt for et sant Holocaust og folkemord. Med den selvsamme Winston Churchill som en av de fremste ansvarlige folkemorderne. Kanskje den fremste av dem alle.

Churchill hadde langt tidligere, under Boerkrigen i år 1899-1900, gitt uttrykk for en sann forakt for menneskeliv og mordlyst overfor de nederlandsk-ættede boerne. Under den 1. verdenskrig var han ansvarlig for den engelske fadesen ved Dardanellene hvor titusener av Australere ble ofret på en idiotisk operasjon mot Tyrkia. Churchill var ansvarlig for planen. Nettopp en slik mordlysten hater var det den internasjonale finansverden trengte i 1938 og Churchill ga dem valuta for pengene.

Mange hadde kun forakt for den mentalt syke fylliken, Churchill, og her er et eksempel på det:

Under renovasjon av et hus i våren 2012 kom bygningsarbeiderne over en graffiti fra krigens dager som er på bildet over. Fra venstre ser vi et engelsk Spitfire-fly drive såkalt "strifing" som var en del av den engelske terrorkrigføringen mot det tyske folk. Det gikk ut på at jagerflyene strøk lavt over det tyske landskapet og skjøt på alt de så bevege seg. Kuer, hester, mennesker eller annet spilte ingen rolle. Skyt for å drepe som ledd i den totale vestallierte terroren mot det tyske folk. I denne graffitien vises en tysk mor med to små barn som meies ned ved et tysk flagg.

Den engelske soldaten som ser opp på flyet sier: "Din krigshisser, Churchill, du drikker og røyker mens vi må dø."

Mannen til høyre på bildet forestiller Churchill med et jødisk armbind for å vise hvem han arbeider for mens han røyker og drikker. Teksten over om Churchill: "Du er en stinksekk, Churchill, din sklie."

Hva kan den stygge karakteristikken av Churchill skyldes? Er det bare stanken av sigaren det siktes til? Tvilsomt, siden soldaten på bildet også røyker. Hva annet kan det være som gir Churchill tilnavnet "stinkende drittsekk"? I følge kildeartikkelen skeit Churchill i buksen når han ble dritings av alkohol. Vel, ikke særlig positivt, men hans ansvar for folkemordet på det tyske folk veier uansett tyngre enn all den dritten som skal ha gått i buksene hans.