.:Vigrid Forsiden:.

Kirkens Holocaust i Canada

Kristendommen har vært og er en ulykke for alle som blir smittet av den sorte åndspesten

Korthistorien over i bildeform er laget av kunstneren David Dees og gir et kort innblikk i hvordan den kristne kirke systematisk prøvde å ødelegge alt som kom i dens vei i Canada.

Her er bildeteksten på norsk fritt oversatt: Overskrift: "Gjemt for Historien Lys: Det Canadiske Holocaust". I rosa firkant: "Internatskoler - I tidsrommet mellom 1820 og 1969 betalte den Canadiske regjering den katolske kirke for å samle barna fra de "ville" indianerne og eskimoene i barneskoler for å kristne dem".

På hvit bakgrunn: "Ti måneder i året ble de innfødte barnene fjernet fra sine familier og kultur. De ble straffet hardt hvis de ble tatt i å snakke sitt eget innfødte språk, de fikk ikke lov til å le, lese, omfavne hverandre eller snakke sammen om sin egen kulturelle tilhørighet og ble mentalt skadet for livet. Nå kommer det for en dag at barnene ble misbrukt av pedofiliringer, de ble torturert, sterilisert og eksperimentert med mens de var nonnenes og prestenes varetekt. Skolene var konstruert for folkemord og hadde en dødsrate på 50%".

Teksten på nonnen: "Bevæpnet med bibelvers utøvet kirken et massemord på indianerne som nektet å la seg konvertere til kristendommen og stjal deretter landet deres. Opp gjennom årene døde millioner innfødte som resultat av bevisst spredning av tuberkulose og kopper".

Teksten nederst: "Sannheten frykter ikke objektiv undersøkelse".

Dees med et utfyllende bilde