.:Vigrid Forsiden:.

Breivik sin hilsenKort videosnutt av Breivik som hilser i rettsalen

Media gjør det de kan for å degradere Breivik og håne han og alt han sier og alt han gjør. Hilsenen hans også. Jeg er ikke sikker på hvor denne hilsenen kommer fra, men mitt tips er at det er en romersk legionærhilsen som ble overført gjennom riddertiden og over i det moderne tyske panzervåpenet. Typisk i så måte er lederen for en panzeravdeling som står i tårnet og støter høyre arm på skrå opp i luften på Breivik's vis for å vise at nå starter angrepet. Den knyttete neven på bildet over symboliserer den tyske ridder Gottfrid (Götz) von Berlichingen som levde i det femtende århundre og ble viden kjent for sin jernhånd som kunne åpnes og lukkes samt sin klare melding til en stormann at han kunne "kysse han i ræva". Teksten på bildet er på tysk.

Knyttneven i midten er symboldet til Waffen-SS Panzergrenadierdivision Götz von Berlichingen som kjempet hardt og godt under den 2. verdenskrig. Til høyre er en av divisionens offiserer med Ridderkors med eikeløv og andre tapperhetsmedaljer. Vi ser her en typisk overføring av symboler over tid som skaper kontinuitet i et folks historie og binder generasjonene sammen i kampen for land og folk.

Waffen-SS rekrutterte jo også flere hundretusen ikke-tyskere til kamp for Europas frihet mot økonom- og kulturmarxistene som hadde kuppet Russland og erobret flere andre land under jødisk ledelse og finansiert av jødisk kapital. Kampen for våre europeiske folks frihet ble derfor identisk med kampen mot den internasjonale jødedommen og dens tre hovedmakter: England, USA og Sovjetunionen.

Så etter min oppfatning er denne hilsenen med knyttneven en europeisk kamphilsen om at nå går vi til angrep på våre folks fiender. Som idag som også for 70 år siden da Waffen-SS slåss er den samme: Den internasjonale jødedommen og deres makt over de euroepiske land hvor de har åpnet grensene for rase- og religionsfremmed masseinvasjon. En invasjon som vil føre til etnisk rensing og utryddelse av oss som etnisk, kulturell og sivilisatorisk enhet.