.:Vigrid Forsiden:.

Myndighetene hjernevasker folket

Neger er et ord som definerer en bestemt folkegruppe på lik linje med hvite, asiatere, indianere og så videre. Politisk korrekthet har imidlertid vedtatt at neger er et rasistisk og diskriminerende ord.

Politisk korrekthet er blitt en alvorlig sykdom. For oss er det ufattelig hvor vellykket myndighetenes hjernevasking har fungert og hvordan den har lammet folk flest totalt. Den naturlige motstanden i folket har blitt kraftig svekket og politikerne får stort sett gjøre som de vil. Folket er blitt degradert til en eneste stor saueflokk.

De siste årene er det raseblanding og multikultur som myndighetene har vedtatt er positivt for Norge. De fleste nordmenn er imidlertid sterkt uenig i dette, men dessverre tier de. De er blitt hjernevasket til at ordet rasist er grusomt og har samme meningsinnhold med nazist, de vet at sier man sin mening om innvandring offentlig blir man kalt rasist. Ordet rasist er blitt et vedtatt begrep som lammer og passifiserer.

Nå har myndighetenes språkforskere kommet frem til at ord som indianer og eskimo også kan være rasistisk og diskriminerende. De regner med at dette blir ”fy-ord” i 2008. Sakte men sikkert strammer myndighetene inn. Dersom de gjør alt på en gang, lar ikke folk seg hjernevaske.

Myndighetene tenker som en psykopat. Psykopaten er vennlig og omtenksom i begynnelsen, etter hvert strammer han grepet om sitt offer, men det går så sakte at offeret selv ikke legger merke til det. Han får offeret til å tro at alt han gjør er for hennes skyld og han sier det på en så overbevisende måte at offeret føler skyld dersom hun skulle finne på å klandre ham.

Slik er det også med myndighetenes hjernevasking av folket. De får nordmenn til å tro at de bryr seg om folket. Når de strammer inn på ulike felter er det for å verne om folk flest. Nordmenn flest sier ja og nikker på hodet. De oppfører seg som en hjernevasket eller hypnotisert. Når myndighetene tar inn store mengder rasefremmede er det til det beste for samfunnet og folk flest aksepterer det.

Dersom noen skulle våge å påpeke de negative følgene eller spørre hvorfor man ikke kan hjelpe dem i deres nærområder, sier myndighetene og deres nyttige idioter: Hvordan kan du være så kald og kynisk, hvordan kan du være så hjerterå og ikke ha omsorg for dine medmennesker? Mange føler seg da skamfullt truffet og blir lammet. Psykopaten har lurt dem trill rundt uten at de selv er klar over det.

Når myndighetene nå vil forby andre type rasebegreper, tyder det på at de på sikt kun vil ha ordet menneske igjen. Ord som asiat, neger, hvit osv. vil ikke eksistere om 100 år, kun ordet menneske. De vil omfavne flerkulturen og mangfoldet, vi skal alle blande oss til en eneste stor grå masse dersom myndighetene lykkes.

Til alle dere der ute: Våkn opp fra dvalen, våkn opp fra hypnosen, befri deg for hjernevaskingen. Ikke la myndighetene overkjøre deg, la dine naturlige instinkter styre. Vær med i kampen for et fritt Norge. Ta kontakt med Vigrid i dag.