.:Vigrid Forsiden:.

Alliansens A-Team - Antijødiske nazister??? -
9. september 2023 av Tore W. Tvedt

- eller tullinger som er høye på seg selv???

Det moderne kodeordet for Nazist eller Nynazist er Nasjonalkonservativ.

I utgangspunktet så jeg på årets valg som fullstendig uinteressant, men de siste bølgene på ytterste høyre fløy har vekket interessen for å følge litt med på hva som skjer.

Min egen private konklusjon er at vi i årets valg har to Nazistiske alternativer å stemme på i en del fylker og kommuner og det er Norgesdemokratene (aka Nazidemokratene) og Alliansen (aka Nazialliansen).

Skillet mellom disse to, etter min oppfatning Nazipartiene, er at Norgesdemokratene fronter en ekstrem negativ Nazisme ved å støtte den rasebaserte nazistaten Israel og ekstrem jødesleiking samtidig som sentrale personer i partiet aktivt og ihuga støtter det jødestyrte nazistiske folkemordet på det nordiske folkeelementet i Novorossia, nemlig russerne.

Alliansen på sin side representerer etter min mening den svært positive Nazismen som har som mål å sikre vår Nordiske sivilisasjon basert på våre Nordiske folks lange historiske utvikling.

Så mitt fromme ønske for mandag er at Alliansen gjør et brakvalg mens Norgesdemokratene (aka Nazidemokratene) får null stemmer.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)