.:Vigrid Forsiden:.

Abortlegene aborteres

Artikkelen nedenfor fikk jeg tilsendt for et par år siden og tok den frem da jeg så en nyhet på Yahoo i dag (28./6) som sa sånn cirka: "Mistenkt for mord på abortlege i USA besluttet utvist fra Frankrike".

Da husket jeg artikkelen som gjorde at jeg gikk inn på Internett og surfet litt rundt for å tak på hva som foregikk på den delen av Vigridsvolden som kan kalles Genocide-kampanjen mot våre ufødte barn.

Hva jeg fant var ikke spesielt overraskende for en som har hentet kunnskap utenfor de ZOG-styrte og politisk korrekte mediabedriftene. I Nord-Amerika er det en så tett sammenheng mellom fostermord og jøder at abortmotstandere beskyldes for anti-semittisme.

Nå er altså han (Kopp) som er mistenkt for å ha abortert den jødiske abortlegen Slepian fengslet og besluttet utlevert USA av en fransk "rett". Pussig for Frankrike utleverer av prinsipp ikke mistenkte drapsmenn til USA på grunn av muligheten for at de kan idømmes dødsstraff der.

Slepian var medlem av "Temple Beth Am" og omtalt som en troende jøde. Ja, det tror jeg så gjerne. Hvor mange tusen barn drepte han i livets startfase? Husk: "På fruktene skal treet kjennes".

I lang tid har mordmistenkte Ira Einhorn fra USA hatt et fristed i Frankrike av den grunn. Merk dere navnet. Den romersk-katolske James Kopp blir altså øyeblikkelig besluttet utlevert. Du kan sikkert selv tenke deg til hva slags politisk/religiøs maktgruppe Einhorn tilhører og hvorfor det er en slik forskjellsbehandling på dem.

Og her er artikkelen:

Morderen!

Jøden Morgentaler drepte 65.000 uskyldige små friske babyer

Vi i Vigrid har alltid sett på provosert abort av friske fostere som drap. Uansett hvor lovlig det måtte være. Vi har aldri forstått hvordan leger av Nordisk Rase kan delta i sitt eget folks utslettelse på en slik måte.

I USA er imidlertid ikke flertallet av abortlegene av Nordisk Rase heller. Den største abort-massemorderen av dem alle er jøden Dr. Henry Morgentaler som skryter av at han alene og egenhendig har drept 65.000 (!) (sekstifem tusen) uskyldige små babyer.

65.000 liv som ble nektet å leve. De fleste hvite. For det er blant de hvite unge pikene reklamen om barnebegrensning ble og blir ført mest intenst. Jøden Morgentaler er "abort-mordets far" på lik linje som Jøden Karl Marx (født: Mordechai Levi) var "kommunismens far". Og jøden Oppenheimer var den totalt destruktive atombombens "far". Syk - Sykere - Jødisk.

Fra The New York Times [8. November, 1998] kommer denne sjokkerende artikkelen:

Morgentaler, sønn av en sosialist- (kommunist) jøde startet abortpraksisen sin for 30 år siden. Han var da emigrert til Canada fra Tyskland hvor han hadde tilbrakt 9 måneder ved slutten av krigen i en interneringsleir. Hvordan gikk det for seg, da? Var det ikke så at alle jødene ble gasset, da? Særskilt alle barna? Eller skjedde det et under igjen? Som for 4,2 millioner av de 3,8 til 4,5 millioner jøder på tysk-kontrollert territorium under krigen som har mottatt erstatning.

Vel, vel. Det første han gjorde da han kom til Canada var å åpne 8 abort-forretninger i store byer. Ja, for business er det. Shoa-business. Eller HoloCa$h på godt norsk. I dette tilfelle et sant Holocaust på ufødte nordiske barn.

Denne masseslaktingen på ufødte babyer har heldigvis fått noen til å reagere. Flere såkalte "Pro-Life-" (For Liv) grupper har startet å abortere abortlegene.

Dette til stor bekymring for den jødiske interesse- og terrorgruppen "Anti-Defamation League av B'nai B'rith": "Selv om det er ingen bevis for at anti-jødisme er motivet for angrepene, er vi dypt bekymret for den anti-jødiske holdningen til enkelte ekstreme fraksjoner av (For Liv)-bevegelsen".

Pass på; det finnes visst en B'nai B'rith gruppe i Norge også.

Ja, for i USA er det umulig å unngå å være "anti-jødisk" hvis du tar et anti-abort standpunkt; for flesteparten av abortlegene er jøder. Slik som Dr. Barnett Slepian, abortmorderen som selv ble abortert av en kule i Buffalo, New York. Av fem abort-leger som ble abortert i Canada og Jew$A den siste tiden var fire jøder…….

Hør Morgentaler selv: "Jeg har installert skuddsikkert glass i mitt hjem og bruker skuddsikker vest til og fra jobb. Jeg føler jeg har oppnådd noe hver dag da jeg hjelper jenter og ser dem gå glade ut av klinikken min," sier han. (Merk deg den: Glade. Ha-ha).

Men til og med The Times (jødisk eid) måtte innrømme at: "Hans venterom er ofte fullt med pur unge jenter som forlater klinikken med et likblekt ansikt, røde og forgråtte øyne og med et ansikt som får dem til å se alt annet enn glade ut." Og massemordene fortsetter. Er det ikke oppe i 15.000 (femten tusen) pr. år i Norge?

Hvis det er noen som vil danne en Pro-Life bevegelse i Norge melder jeg meg inn med en gang. Men jeg tror vi kommer lenger med å jobbe sivilt. La oss ikke senke oss ned på samme nivå som massemorderne.