.:Hovedsiden:.

Lystige blader

Lystige Blader var et satirisk magasin som selvsagt ble brukt i propagandakrigen mellom Tyskland og den internasjonale jødedommen og dens vasallstater under den andre verdenskrig. Bytter du ut Tyskland med Serbia, Irak, Afghanistan og Iran og gårsdagens zionistlakeier med dagens (Bush, Blair, Merkel) er likheten slående.

Bildetekst: "Englands ledelse er i gode hender". Den kunne like godt vært laget idag med Blair i stedet for Churchill.
Bildetekst: "Bak kulissene". Den skjulte jødiske makthaveren operer bak kulissene med dukker av Roosevelt, Churchill og Stalin. Flere dukker liggerer ødelagte og kasserte på gulvet, blant dem Neville Chamberlain, britisk statsminister fra 1937 til mai 1940 da jødelakeien Churchill overtok og samme dag ga ordre til bombingen av tyske sivile bymål.
Bildetekst: "Singapore; verdens sterkeste festning". Britene skrøt av det, men japanerne stormet nedover Malaiahalvøya og tok festningen med storm enda de var færre og dårligere utrustet. Særlig australske tropper led under fadesen slik de også gjorde på Gallipoli under Churchills klønete ledelse i den 1. verdenskrig.
Bildetekst: "Denne cocktailen ser ikke ut til å passe han". Churchill lovte blod, svette og tårer og den britiske løven ser ikke ut til å like det.
Bildetekst: "Du må stole på han, Britannia. Han vil bare beskytte deg". Churchill allierte seg med det kommunistiske monster-regimet i Sovjet og Churchill prøver å gjøre alliansen spiselig for britene.
Bildetekst: "Resultatet av vinteroffensiven. Stalin biter i stål". Bildet viser til den sovjetiske vinteroffensiven 1941/42 som tyskerne stoppet på grunn av Hitlers berømte stoppordre. Det var nære på at den tyske fronten hadde bukket under med en katastrofe lignende Napoleons i Russlandsfelttoget i 1812 som resultat.
Bildetekst: "Amerikansk lysestake". Her fremstilles Roosevelt ganske så treffende og riktig som jødenes lakei.
Bildetekst: "Blekkspruten". Jødene fremstilles ganske så treffende som om de styrer de fire allierte stormaktene under den andre verdenskrig; Kina, Sovjet, Storbritannia og USA.
Bildetekst: "Den ene spiser den andre og jøden fortærer dem alle". Tatt på kornet er jødenes rolle som krigshisser av en krig som ville fortære alle dem som deltok i den for jødenes sak. Og slik ble det.
Bildetekst: "Informasjon fra USA". Onkel Sam taler i radio mens Sannhetens gudinne er satt på hodet. I dag gjentas prossessen med løgnene om Irak's masseødeleggelsesvåpen i ferskt minne.
Bildetekst: "Churchill's gjeld". Churchill's hode bøyes over boken som lister opp navnene på de tyske og andre europeiske byene som de vestallierte bombet i filler med mål å drepe flest mulige sivile. Armen er merket V1 som tegn på rakettenes hevnende rolle. England begbegynte luftkrigen mot forsvarsløse sivile mål i Tyskland 10. mai 1940 med en gang Churchill ble statsminister. De myrdet kvinner og barn og ødela hjem og hele byer og kirker. På det høyre arket er en del av byene listet opp.
Bildetekst: "Hans vei til Europa's befrielse". Fra Lustige Blätter nr 37/1944.
Bildetekst: "Blodpumpen". Fra Lustige Blätter nr 35/1944.
Massemorderen Churchill tar av seg masken og viser sitt sanne ansikt: Dødens. Bildetekst: "Jeg er alle små nasjoners venn." Sannheten var den motsatte. Churchill var en av verdens største massemordere på vegne av det anglozionistiske ledersjiktet i Storbritannia. Var det noe de hatet og brukte kun for å fremme egen makt så var det nettopp de små nasjoner. Den gang som i dag.