.:Hovedsiden:.

Flyveblader

Her har vi et lite utvalg fra et tysk humormagasin ved navnet "Fliegende Blätter" - Flyveblader som utkom i mellomkrigstiden og et sykke inn i den andre verdenskrig. Bladet gir oss i satirisk form sannheten om det jødiske Herrefolket som eiere av de vestlige politikerne Roosevelt og Churchill og kommunisten Stalin. Den andre verdenskrig var jødenes krig om verdensherredømme.

Bildet viser verdensjødedommen som styrer Roosevelt, Churchill og Stalin som dukker på et dukketeater med teksten: "Jeg setter de på scenen alle sammen selv om Stalin uansett er oppbrukt". (Vi kan se det samme idag med Bush, Blair, Stoltenberg og Merkel som dukkene).
Teksten til bildet: "De kan ikke lenger stikke nesene sine inn i Europa". Roosevelt og Churchill er stengt ute fra Europa med intrigene sine.
Lokomotivet forestiller Roosevelt mens Stalin og Churchill er lokomotivførerne. Churchill sier til Stalin med henvisning til Roosevelt's krigshissing: "Vel Stalin, hvis støy er kraft ville dette vært et bra lokomotiv".
England var i mellomkrigstiden frihavn for sovjetiske kommunistjøder, slik det også er idag. Bildet viser statsminister Anthony Eden som en verpehøne som klekker ut kommunistjøde-egg med teksten: "Mr. Eden; Stalin's verpehøne i England".
Den amerikanske president Roosevelt hadde selv jødisk blod i årene og var fullstendig styrt av jøder som her er karikert rundt han med bildeteksten: "Kristenhetens forkjemper omgitt av sine ledere". Tilsvarende som Bush idag.
Roosevelt sitter i barberstolen mens jødiske barberer barberer han. Avisen Roosevelt holder i hånden heter: "The New York Sovjet Times" og viser til den jødiskeide avisens nære forbindelser med jødene i ledelsen i Sovjetunionen. Artig nok blir Times til Semit baklengs. Bildetekst: "Vi har allerede barbert de fineste herrer, konger, og keisere, men å barbere deg er en spesiell fornøyelse".
Tyskerne hadde ikke mye respekt for de vestallierte generalenes innsats på slagmarken. Her paroderes de med en general som bæres av en mobb med hovedsakelig jøder med teksten: "Han er den beste generalen vår — han gir flotte intevjuer".