.:Vigrid Forsiden:.

Skammens dag; 8. mai 1945: Ondskapen og Folkemordet slippes fri i Europa
Anglozionistene og deres allierte i øst, judeokommunistene, vant krigen og startet utryddelsen av Europas sterke sentrum

Massemorderne, fra venstre, Roosevelt, Churchill og Stalin halshugger Frau Germania (Tyskland)

8. mai 1945 fremstår som den mørkeste dagen i Europas nyere historie. Det var den dagen ondskapen seiret og utryddelsen av de europeiske folk skjøt fart med nedslaktingen av det tyske folk som startsignal for det som siden skulle komme. Massemordene i Øst-Europa av judeokommunistene mellom 1917 og 1939 fikk sin oppfølger i de andre europeiske landene. De patriotiske kreftene som ikke ble myrdet ble terrorisert gjennom forskellige hevnprossesser slik at all motstand mot utryddelsen av de europeiske folk ble knust og folkemordet kunne gå uhindret. Og det har den gjort siden.

Jødestyrte anglozionister erobrer Norge den 8. mai 1945 og terroren starter

Det er to store ulykker som har rammet Norge i historisk tid som overskygger alle andre: Den sorte åndspesten, kristendommen, innføres og gjør jødene til opphøyet dyrkingsobjekt. Basert på dette vinner den internasjonale jødedommen, ved hjelp av sine jødedyrkende kristne lakeier, den 2. verdenskrig og fortsetter den endelige utryddelsen av de europeiske folk slik de i tiårene før hadde utryddet store deler av de fremste folkeelementene i Øst-Europa.