.:Vigrid Forsiden:.

Politiet slår til igjen mot meg
(Tore W. Tvedt)

Vel, vel, vel. Så var det tid for litt aktiv polititerror igjen. Søndag 30. mars midt på dagen sånn mellom kl. tolv og ett sitter jeg fredelig og rolig alene på en lokal kafé her i Hokksund-området og nyter en baguett og en kopp kaffe mens jeg leser en avis om hvordan Israel med anglo-amerikansk hjelp sikrer grensene sine og baner veien for et nytt Stor-Israel.

Stor-Israel er grunnleggende definert i 1. Mosebok, kapitel 15, vers 18 og videre bekreftet i 2. Mosebok, kapitel 23, vers 31 og flere andre steder i denne skammens bok som jødene kaller Torah og de kristne kaller Det Gamle Testamente.

I virkeligheten er det en boksamling som inneholder perversiteter som avtaler mellom jødene og stamme"guden" deres om kjønnslemlestelse av små guttebabyer og ordrer om folkemord av andre folkeslag.

Tilbake til den fredelige lunsjen min i Hokksund: Plutselig merker jeg at noen stiller seg opp ved bordet mitt og ser noen bukseben som tydeligvis tilhører uniformerte politifolk. I det jeg ser opp begynner de å forkynne at de er fra Øvre Eiker Lensmannskontor og at jeg er etterlyst av Asker og Bærum Politi og nå arrestert for å settes i fengsel.

Saken skal være den at jeg har fått innkalling til fengsling fra Asker og Bærum Politi med beskjed om å melde meg til Drammen fengsel i begynnelsen av januar for å sitte inne på grunn av dommen mot meg i april i fjor. Siden jeg ikke har møtt til fengsling har altså Asker og Bærum Politi i januar etterlyst meg til alle landets politistasjoner for pågripelse og fengsling.

En etterlysning som altså har vart i to og en halv måned. I denne tiden har jeg opptrådt helt normalt og beveget meg fritt omkring som jeg pleier uten at politiet har grepet meg eller i det hele tatt prøvd å gripe meg. Vi som er aktører i Vigrid har regnet med at politiet mest sannsynlig ville finne på noe faenskap mot meg like etter at slaktingen i Irak starter så vi har en ferdig prosedyre om beskjed og tiltak.

Det er slik alt terrorpoliti til alle tider og alle steder har jobbet overfor folk som makthaverne har definert som farlige for sine egne maktposisjoner. På denne måten får de gjort den skitne jobben sin uten at folk merker det på grunn av krigsnyhetene.

På vei ut fra kafeen og før de setter håndjern på meg får jeg gitt beskjed til Thorgrim over mobiltelefon om at jeg er arrestert. Neste dag melder han så fra til advokaten min som så vidt jeg har forstått det tar saken opp med Statsadvokaten som gir løfte om at Asker og Bærum Politi øyeblikkelig skal få ordre om å løslate meg samme ettermiddag fordi det ikke foreligger en rettskraftig dom på meg ennå.

Og slik blir det. Etter en natt i glattcelle i Sandvika overføres jeg til Drammen fengsel og sånn ved firetiden mandag ettermiddag går jeg ut av Drammen fengsel som en fri mann igjen. I alle fall inntil videre. For hvis noen er enfoldige nok til å tro at politiet stopper med falske anklager, løgner og produksjon av falske papirer som de kan fortsette terroren og trakasseringen av meg med må de tro om igjen.

Dommere som tror på løgnene og med glede utsteder de papirene terroristene trenger eller avsier de dommene de vet makthaverne vil like er det tydeligvis også nok av. Ufattelig i en såkalt rettsstat av nordisk modell, men det er vel en stund siden vi sluttet å være akkurat det.

Dette var nok desverre bare en av mange bevisste terroraksjoner fra myndighetenes side. Både i fortid og fremtid. Den ulovlige frihetsberøvelsen vil bli vurdert anmeldt.

Skal vi se et lyspunkt i det hele så er jeg glad for at jeg fikk feire 60-årsdagen min i frihet søndagen før. Terrorister liker nemlig slike dager spesielt godt. To år tidligere ble jeg slengt på glattcelle i 3 døgn på fødselsdagen min av de samme polititerroristene. Og på julaften for litt over 1 år siden knuste et væpnet team av polititerrorister døren til leiligheten min da de stormet den, men da var jeg heldigvis ikke hjemme.

Hvis det så er noen som vil vite mer om Stor-Israel (Eretz-Israel) skal vi komme tilbake til det siden. For en ting er sikkert: Den som ikke har forstått jødenes innflytelse i historien og bakgrunnen for den vil aldri kunne forstå eller forutsi hva som skjer rundt oss.

Og for mitt eget vedkommende vil jeg ikke bli det minste forbauset om jeg plutselig blir arrestert igjen fordi politiet har funnet ut at de likevel har hjemmel for fengsling. På den måten kan samme dommen brukes til gjentatt terrorisme og ikke bare en enkelt gang.

Odin er stor og vi (i Vigrid) er hans utvalgte folk!